Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוכבת על דו גלגלי . חיה ועובדת בת'א . בשל עבודה ולימודים נוספים לעבודה בעירי (ת'א) עלי לנסוע גם מחוצה לה לערים כגון הרצליה, נתניה, ראשל'צ כ 4 פעמים בשבוע. החורפים שעברתי והתאונות שראיתי השאירו בי חותם. הרצון לרכב מגן שישמור עלי בחורף בכביש החוף / איילון / כביש 5 / 431 וכ'ו גדל ועימו הדילמה: אם זה רק לחורף האם כדאי לקנות? / יש ליסינג ל4-5 חודשים? ואם אקנה ואסע פחות מ10.000 ק'מ בשנה, ?

תודה לכל העונים. בברכת שנה טובה

פורסם

אין ליסינג ל-4 חודשים, כן אפשר לשכור רכב.

 

אני חושב שאם תיקחי את מספר הימים החורפיים באמת (גשם ו/או ערפל ו/או רוחות חזקות במיוחד) לא תגיעי ל60. כלומר בקושי חודשיים.

 

בימים כאלו הייתי מנסה אחת מהאופציות הבאות:

1. תחבורה ציבורית : אוטובוס/רכבת/מונית/מונית שירות - למרות עלות גבוהה של מונית פר נסיעה. זה יעלה זול יותר מאחזקת רכב.

2 שכירת רכב יומית/שעתית בcar2go למשל.

3. קארפול במידת האפשר

×
×
  • תוכן חדש...