ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,598 נושאים בפורום הזה
-
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
***מפרסם בשביל חבר*** מחפש רכב לסטודנט מפונק, שדורש רכב עם 130-140 כ"ס לפחות, לא מוכן להתפשר על הסעיף הזה נסועה שנתית של 10,000 ק"מ (כל יום עירוני, ובסופש נסיעה אחת בינעירוני) מחפש רכב לא גדול (עדיף האצ'בק) אמין מאוד בטיחותי שנתון 2010 (אם בכלל ניתן למצוא בטווח מחיר הזה) פחות חשוב העלויות אחזקה/צריכת דלק כי ההורים מממנים לו את התחזוקה של הרכב תודה לכל מי שיסייע לסטודנט המפונק
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
מכרתי לפני מספר ימים את רכבי הישן, לאון קופרה שנת 2012 שקניתי כחדשה מהחברה. הרכב היה מהנה ומקורי בגדול פרט לקוליאוברים וסטייג׳ 1. כעת הגיע הזמן להשתדרג לרכב חדש. אני צריך רכב בהקדם, אך ממתין לראשון לינואר כדי שהרכב יעלה לכביש כרכב שנת 2012. ראשית כמה פרטים ורגע. אני גר עם זוגתי ואין לנו ילדים. יש ג׳יפון בבית, ומכיוון שאני 90% מהזמן נוסע לבדי, אין צורך בתא מטען גדול או אפילו במושבים אחוריים. מבחינת גיר אני מאוד מאוד רוצה לקחת שוב גיר ידני כאשר גיר DSG מהווה פשרה רצינית מבחינתי. אני מחפש גם רכב חדש, אני לא מעוניין ביד שנייה. בניגוד לרוב חברי הפורום שנותנים בראש במסלולי המירוצים הרבים המפוזרים בארצנו, אני מבלה את מרבית הזמן בנסיעה מנהלתית כאשר פעם פעם בחודש בערך אני יו…
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעונין לרכוש FORD FOCUS מחברת ליסינג. מצורף טופס הבדיקה שהוצג בפניי מקומפיוטסט רחובות. תחת סעיף 8 יש איקס בשורת מרכב - והמלל - "תקוני מרכב , משמעות נמוכה: תקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך / שריטות בצבע + פגמים , כנף קדמית = ימנית פגומה, נזק לפגושים. שאלתי היא - אני מבין מהטופס כי אין בעיה בשלדת הרכב וכי אכן התיקונים הינם זניחים ולא "שוברי עסקה" האם אני צודק? האם פגיעות בכנף / פגושים עלולות להצביע על תאונה ? האם במידה והייתה תקלה בשאסי היה איקס בשורה של שלדת מרכב? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, ראיתי את הרכב הנ"ל,חיצונית (פח,סלון) הרכב ממש טוב, נקי ,מסודר עם גלגלים חדשים. לדעתי הקילומטרז' ממש גבוה. מחר אדע בוודאות האם קיימת הסטוריית טיפולים מסודרת. הייתם לוקחים לבדיקה או שמראש כדאי לוותר ? תודה
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
-
ראיתי שממליצים פה לקונים רכב לעשות עליו סיבוב לפני הקניה. בתור מוכר, אני אמור לתת לכל מי שרוצה לקנות לעשות עליו סיבוב? השתדלתי לשמור על הרכב ורק אני ואבי נהגנו עליו. קצת מוזר לי לתת סיבוב לאנשים זרים. שאלה שניה: במחירון לוי יצחק יש מחירון רגיל ומחירון לאחר שיקלול ק"מ + ידיים. לפי מה הולכים? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
חברים וחברות שלי אשמח לעזרה כי אני לקראת קנייה ואובד עצות. אני בן 25, בלי ילדים, ועתיד לנסוע בערך כ-400 ק"מ בשבוע (19,000 בשנה +-). התקציב שלי הוא 30,000 - 35,0000 ש"ח, ולא יותר. אני מחפש רכב חסכוני שיכול לסחוב עליות לצפת גם בקיץ וגם בחורף עם מזגן. הדרישות הן חיסכון בדלק, אמינות גבוהה, ובטיחות - עד כמה שאפשר לבקש מיפנמאומטית עם מנוע 1.6. אני מעדיף לקנות רכב עם מנוע בנפח של 1.6 לפחות, בגלל שאני עולה הרבה לצפת. בהתחלה בדקתי רכבים עם מנוע 2.0: סובארו B4, מאזדה 2.0, גולף 2.0, אך לאור עלויות אחזקה גבוהות - אלו ירדו מהפרק לצערי. השלוש והטידה עושים רושם של רכבים אמינים מאוד, והם נכנסים לי בתקציב (מאזדה 2008, טידה 2009). הקורולה היא גם אופציה, אבל…
הודעה אחרונה מאת N_I_V, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 966 צפיות
שלום חברים, בעקבות מעבר למקום עבודה חדש אני מעוניין ברכב שני בבית שיסיע אותי מהמושב בו אני גר לתחנת רכבת ובחזרה. מדובר בנסיעה של כ10 דקות, רובה בינעירונית. לעיתים יותר רחוקות אני כן ירצה שהרכב ישמש אותי לנסיעות קצת יותר ארוכות(עד 40 דקות נסיעה). חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני ואמין, ועד כמה שאפשר טסט שנתי זול. כיום יש לי הונדה סיוויק שנת 2002 שאוכלת 1:13.5 וברוך ה' מאוד אמינה כך שזו יכולה להיות אופציה. תודה לעונים!
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי כרגע פורד פוקוס 2005
הודעה אחרונה מאת oryo, -
-
- 1 תגובות
- 869 צפיות
שלום לכולם, אשמח לחוות דעות על כמה סוגי רכבים שהגעתי אליהם לאחר צמצום כלל האפשרויות, בגדול התקציב שלי הוא עד 45K, אני לא מתפשר על קילומטרז, ועל יותר מיד 2. לאחר חיפושים רבים הגעתי ל-2 תוצאות. 1. אופל קורסה, 2011, גיר רגיל, יד 1, 45000 ק"מ, 1400 סמ"ק, ללא תאונות הבחור מתחייב בבדיקה-45K 2. רנו מגאן 2011, אוטומט, יד 1, 60000 ק"מ, 1600 סמ"ק-45K 3.שברולט סוניק, 2011, אוטומט, יד 1, 70000 ק"מ, 1400 סמ"ק,39900 ש"ח. מה אתם ממליצים מבין השלושה? ומעבר לזה, האם הייתם ממליצים על דגם אחר בתקציב הנ"ל? אולי לרדת שנתון ולחשוב על סקודה/טויוטה/יונדאי? אני לא מעוניין ברכבי מיני עם 1000 או 1200 סמ"ק. הרכב ישמש לנסיעות בינערוניות. תודה רבה וגמר חתימה טובה!
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 785 צפיות
זוג צעיר מחפש רכב מיני/סופר מיני בטווח מחירים של 30K-40K חשוב לנו בעיקר החיסכון בדלק למרות שאנחנו מבקשים אוטומט ללא ילדים אוטומט הצורך הוא בעיקר נסיעות עירוניות ומעט נסיעות בין עירוניות. עניין הנוחות והמרווח גם כן חשוב אבל פחות. אנחנו מתלבטים מאוד בין כמה אפשרויות ונשמח לעזרה: אלטו/פיג'ו 107 - רק ששתיהן מנוע 1.0 וזה טיפה מפריע לנו להיסגר על זה. בנוסף לזה שרוב הסביבה הקרובה אומרת לנו שלא כדאי להתקרב לצרפתיות. יונדאי I10/דייהטסו סיריון הן בעיקר הדגמים שחשבנו עליהם. מיקרה זה רכב שהיינו רוצים פשוט הטווח מחירים מעט עולה על התקציב. בגדול השנים שאנחנו מחפשים הם 2010-2012 תודה, נשמח לעזרה וללמוד מניסיון.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן,אני קצת בהתלבטות ובא לי לשמוע דעות פה מאנשים רציניים.. אני גר עם ההורים כרגע,עובד 3/4 משרה.גר באשדוד ולומד ברמת גן 3 פעמים בשבוע. כרגע על הרכב של ההורים..אבל זה בעייתי.חשבתי להביא רכב,האמת אני לא מבין בזה כלום-לא מקצועית ולא מה עדיף מבחינת תשלומים. היה לי אופנוע בעבר אבל יש לי חשש כבד לעלות עליו-כמעט נהרגתי עליו בפעם האחרונה אז מכרתי.לא רלוונטי כרגע. יש לי חסכון נחמד ואני מרוויח סבבה-איזור ה7.5 נטו. אני מתלבט אם להביא איזה פיאט ב15 אלף,או לקחת הלוואה לרכב חדש(60,70 אלף).הרי עם אוטו ישן הסיכוי להתקע במוסך עולה,הערך יורד..אוטו חדש זה ראש שקט. מה דעתכם?חשובה לי אמינות,פוזה ואבזור פחות אכפת לי.
הודעה אחרונה מאת gbguy, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שנת 2012, ידני איך הרכב לדעתכם?
הודעה אחרונה מאת amirtoar, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 786 צפיות
מה דעתכם על הבדיקה? משהו חריג? הקצה שילדה לא משמעותי- עניין של הורדת ערך. בדיקה מטעמי. אקסנט 2011 70 א' ק"מ. כמה סביר לדעתכם לשלם עליה? תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 807 צפיות
אהלן, אנסה לפרט כמה שיותר ולהיות ענייני: אני מחפש להחליף את הפורד פוקוס 2000 שלי ברכב שיוכל לשמש אותי לנסיעות בין ראשון לציון לירושלים (איזור הר חוצבים). הרכב לא מיועד למשפחה, 1-3 אנשים, לא מאמין שיותר. תא מטען לרוב יהיה ריק, אין צורך באחד גדול. הנסיעה היא למטרת עבודה, אז השעות יהיו סביב 7:00-17:00. תקציב של סביבות 40-50, אבל כמה שפחות, יותר נוח בכיס. בחישוב גס דרך גוגל, מהבית שלי למקום העבודה מדובר בערך ב 60 ק״מ לכיוון בכל תצורה (431/433/1). אזי 120 ק״מ ליום, 22 ימי עבודה בחודש = נסועה חודשית של 2640 ק״מ. חישוב גס שמקזז בילויים וחופשות, מדובר בנסועה שנתית של 32K ק״מ לערך. ביטוח וטסט לא מהווים שיקול בבחירה. ידני/אוטומט זה לא משנה. אני כרגע עם פו…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן, אני ובת זוגי עומדים בפני רכישת רכב, התקציב שלנו יכול להגיע לאיזור הK75, אך כמובן שאנחנו שוקלים אם לבזבז פחות, יש כמה אופציות, מה שחשוב לציין שמה שאיכפת לנו זה בעיקר 3 דברים, עלות תיקונים, ירידת ערך וצריכת דלק. הרכב אמור לשמש בעיקר לנסיעות עירוניות ובין עירוניות קצרות (באיזור המרכז) ומידי פעם טיול לצפון, אנחנו 2 אנשים וכלב כך שמבחינת מרחב חשוב שיהיה מקידמה אך בגדול ממש לא העיקר (פסלנו את הממש קטנות סטייל C1 או 108 כי אני לא מוגל לנהוג בגלל הגובה). אופציות: מיני חדשה (או יחסית) מיצובישי ספייססטאר\פיקנטו חדשות\2015\14 כמעט חדשות עדיין עם אחריות - אשמח לדעתכם, המחירים בחדשות כרגע נמוכים מהמחירונים הרשמיים ומתקרבים יותר למחיר של מכוניות בנות שנה כך שהשאלה אם י…
הודעה אחרונה מאת or6699, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן הבהמשך לפוסטים הקודמים שלי ובעזרתכם האדיבה נותרנו עם 2 מועמדות סופיות קיה סיד האצבק סוזוקי קרוסאובר את הסיד ניתן למצוא ב 0 ק"מ מליסינג ב 106K לא כולל אגרת רישוי - כולל מובילאיי את הקרוסאובר ב 114K במבצע חבר ובתנאי מימון לא רעים בשיטת "חבר ליס"- לא כולל אגרת רישוי - כולל מובילאיי עלינו: זוג +1 +לברדור . נסועה - 15K בשנה . הרכב המבוקש - בטיחותי,אמין,נוח עם תא מטען מספק לעגלה כולל אמבטיה. מעוצבת נחמד ומאובזרת מצד אחד הסיד מעוצבת ומאובזרת נוחה ומרווחת ,לפי מה שקראתי נוסעת יפה שקטה וונעימה ויחסית וזולה יותר והתמורה גבוהה בעבור הכסף מאידך "עברה 2 ידיים", תשמור פחות טוב על ערכה והאחריות של קיה מצטמצמת מ 7 ל 3 . מהצד השני הקרוסאובר שככל…
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 16.7 אלף צפיות
שוקל את הרכב הנ"ל דגם 2015. האם התיבה הרציפה אמינה בדרך כלל? ניתן להשוות לגיר אוטומטי פלנטארי? מי יותר יעיל ואמין? האם בתיבה רציפה צריך להחליף רצועות מדי פעם? למה לא כל היצרנים משתמשים ברציף וזה במיוחד אצל היפנים? איזה תיבה חסכונית יותר בדלק? איזה תיבה מאיצה טוב יותר? אשמח לתובנות....
הודעה אחרונה מאת leo69, -
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מעוניין לקנות רכב שני לאישה (היום מתניידת ביונדאי גטס 2008). רוצה לעבור לרכב מודרני יותר, כיפי יותר וידני (טוענת שנמאס לה מהשיעמום של תיבה אוטומטית). הפינאליסטית היא הפיאסטה החדשה עם תיבה ידנית. השאלה היא איפה אני אקבל את העסקה הטובה יותר? בסוכנות קיבלתי הצעה ל-80K על הכביש בלי שום אופציה להנחה בגלל שידרוג למערכת מולטימדיה שהם מאלצים אותי לקחת (וייז במקום אייגו, רדיו אינטרנטי וכד'). חיפשתי ב-0 ק"מ מליסינג וראיתי רק את הגרסה האוטומטית (עולה 82 במקום 100 אלף בסוכנות - מרשים!). אז מה האופציות שיש לי מלבד סוכנות לרכוש חדשה בזול יותר?
הודעה אחרונה מאת bobi, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שבת שלום לכולם ושנה טובה! לפני כשלושה חודשים עשיתי תאונה שבה הרכב הלך טוטאל לוס ועקב כך נשארתי ללא רכב, עד כה נהגתי על יונדאי גטס 2006 ולא הייתי מרוצה בכלל (אבל זה מה שקורה כשקונים רכב ראשון בלי לבדוק, בלי ידע ובלי להתייעץ) . אני בת 21, גרה באזור המרכז ומחפשת רכב (המלצות על מקום יתקבלו בברכה גם כן). הדרישות העיקריות שלי מהרכב הן : 1. תקציב של בין 45-50K 2. רכב קטן וחסכוני, היונדאי שתתה דלק כאילו היא מינימום מסחרית והגיע הזמן לחסוך קצת. 3. הרכב הוא בעיקר על מנת להתנייד מהבית לעבודה וליישובים הסמוכים, מידי פעם לחופשות כמו ים המלח,אילת וצפון. יש לציין שאני היחידה שמתעסקת בקניית הרכב כי להורים אין רישיון או אפילו הבנה בסיסית ברכבים אז אשמח לפירוט והסבר מדוע…
-
- 1 תגובות
- 540 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נהגת חדשה בת 35. המטרה : רכב חסכוני , ואמין מאד. הנהגת לא מבינה כלום ברכבים ולא תוכל להבחין שכשמתעוררת בעיה. הרכב יסע כ 15000 ק"מ בשנה. אופציה א, ניסן מיקרה (יד ראשונה 0 ק"מ) 73,000 ש"ח עלויות נוספות - ביטוח מקיף. הכוונה למכור אותו אחרי שלוש שנים. השאלה, 1. האם זה רכב טוב בלי בעיות מיוחדות? 2. האם זה סביר שהוא ימכר בעוד שלוש שנים בכחמישים אלף ש"ח ? אופציה ב, קורולה 2008 , עם ק"מ יחסית נמוך, בארבעים אלף ש"ח. בלי לעשות ביטוח מקיף. ברור לי שהקורולה הוא רכב נורמלי והמיקרה הוא "צעצוע". אבל , בהתחשב בצרכים, (חיסכון בדלק ואמינות) השאלה מה עדיף. כמה באמת ההפרש בדלק בין שניהם? תודה גדולה מאד אשמח לשמוע גם על רעינות…
הודעה אחרונה מאת dandan12, -
-
יונדאי אלנטרה
מאת OPCSale-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 960 צפיות
אהלן אשמח לחוות דעת על הרכב הנל עם מנוע 1600 בין השנים 00-03 בעיקר בנושא אמינות וצריכת דלק תודה ושנה טובה!
הודעה אחרונה מאת OPCSale, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אני מתלבט בין קניה של לנסר 1500 לבין הפוקוס הקודמת. עד כמה שהבנתי שתיהן נחשבות אמינות,מרווחות,בטוחות אך חלשות. מה לדעתכם עדיף ? אבקש חוות דעת קונרטית,תודה.
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מצאתי קורולה 2002 עם קילומטראז' נמוך ומחיר מעולה אבל עברה תאונה לפני יותר מעשר שנים ויש לה פגיעה בשלדה אחורית. לטענת המוכר -הרכב נוסע חלק. אני לא חושש לגבי הסחירות כי זה לא יהיה כ"כ משמעותי בעוד כמה שנים (כשארצה למכור) וגם קיבלתי אחלה מחיר. השאלה היא מה המשמעות הבטיחותית של פגיעה בשלדה אחורית?
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
שלום, דודה שלי מחפשת האצ'בק בסגנון הגולף. היום בדקתי איתה את הגולף ורציתי גם את הסיד אך ב 2 אולמות תצוגה של קיה לא היה את הסיד. יש סיכוי שהיא תוותר על מרווח מאחורה ותקח את הפאביה. מה שחשוב זה חסכון בדלק ומרווח פנים, אך התנאי זה שהרכב ללא בגאז' משמע האצ' בסגנון הגולף. אני עברתי על כל האופציות ולא מצאתי מתחרות ראויות, את הקיה אבדוק מחר אם יש בסוכנות אחרת (בדקתי בחולון ובראשל"צ) מה לגבי מאזדה3 החדשה בגרסת האצ'בק, מתחרה ראויה לגולף? תודה
הודעה אחרונה מאת Menro, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 498 צפיות
אהלן חברים, אני מחפש רכב מיני אוטומט חסכוני בדלק לשימוש יום-יומי לנסיעות של כ50 ק'מ ביום, לרוב בפקקים. אני מאוד לא מנוסה ולא בקיא בפרטים, ולכן אשמח לשמוע כמה שיותר הצעות ופרטים. מחיר גג - 60 אלף שקל, עדיפות לפחות. אם יש כמה אלטרנטיבות - אשמח אם תסבירו לי את ההבדלים ביניהם ובמה כל אופציה עדיפה בנוסף - חשוב להגיד שאני מתכנן להשתמש ברכב בערך לשנתיים, כך שחשוב לי גם היכולת להחזיר את הכסף כשאמכור תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי צריך המלצה איזה רכב לקנות (חברה + דגם): אני רווק ולא יהיו ילדים בקרוב. נוסע כמעט אך ורק מהבית לעבודה ובחזרה, ממרכז רמת גן למרכז רעננה שזה בחלקו נסיעה עירונית (נסיעה בעומס בכניסה ויציאה מהערים) ובחלקו נסיעה בין-עירונית (כביש גהה). אין טיולים בשבת, אין נסיעות ארוכות. (סה"כ עושה פחות מ 10,000 ק"מ בשנה) הכי חשוב לי באוטו זה שיתקלקל כמה ש פחות כי קשה לי לסמוך על מוסכניקים אחרי שעבדו עליי כמה פעמים. דבר שני הכי חשוב: שיהיה בטיחותי (מבחינת תאונות). אני לא רוצה גיר ידני. אני רוצה גיר אוטומטי או רציף. אין לי בעיה עם אוטו קטן עם מנוע קטן ובלי מקום בבגאז', להיפך , רכב קטן זה סבבה בשבילי. אפס פוזה: רכב "אפור", גם נוחות לא חשובה, העיקר שיביא א…
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אני עומד בפני התלבטות קשה,אני סטודנט בטכניון שמחפש רכב לנסיעות קצרות של כ 40 ק''מ ביום (יקנעם-חיפה) אך אני מבקר הרבה במרכז,ועושה 5 פעמים בשנה מילואים בדרום וברצוני לרכוש רכב שיתמודד עם כל הנסיעות האלו,אני אהיה הבנאדם היחידי שינהג באוטו רוב הזמן. הסיטרואן עם 60 אלף ק''מ שנת 2011 והפנדה יד 2 עם 60 אלף ק''מ 2011. הסיטרואן C1 יד 1 מאדם מבוגר פרטי,מטופלת במורשה עם היסטוריה מלאה הרכב במצב טוב והמחיר שהגענו איתו לפשרה הוא 28 וחצי אלף,לטעמי הסיטרואן ויזואלית נראת טוב ולדעתי והעובדה שהרכב מצויד במנוע של טויוטה מביאה כמה נקודות לזכותו,לעומת זאת הסלון שלה לדעתי זוועה,פלסטיקה מחרידה וידית הילוכים זוועתית שהפעולה שלה רחוקה מלהיות נעימה,בישיבה שלי באוטו הרכב הרגיש יחסית מרווח …
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שבת שלום חברים אז התחלתי לעבוד במקום שמצריך נסיעה בתחבורה ציבורית או ברכב, מרחק של כ18 ק"מ חשבתי בהתחלה לעשות רישיון על אופנוע ולקנות אופנוע קטן, אבל אמרתי זה בטח לא יהיה נוח 25 דק' נסיעה כל יום הלוך חזור. אז כנראה אני אלך על רכב ואולי גם משהו שאפשר להנות ממנו בנסיעה לא שגרתית, ראיתי הרבה הונדות קופה/האצ'בק (96-00) בכביש וזה נראה רכב מעניין, כמו גם פונטו HGT שגם מסקרנת מאוד. הדרישות שלי הן קודם כל תקציב, עד 20,000 ש"ח לאחר מכן צריכת דלק ואז נהיגה "ספורטיבית" כמה שניתן, רק ידני בא בחשבון יש כמה הונדות (1.4-99/96-1.6) ששמתי עליהן עין וגם HGT אחת יפייפיה, אבל אני עדיין לא רוצה לעשות צעד בלי לשמוע דעות של אחרים, אולי אני מפספס משהו, אולי …
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
- 7 תגובות
- 4 אלף צפיות
היי, אני כרגע מוכר את המונדאו שלי וצריך רכב אחר. הפעם אני לא הולך על נבלה ולוקח רכב יחסית חדש. התקציב הוא עד 60,000 אלף גג (מעדיף יותר לכיוון ה-50,000) ויש 2 אפשרויות בלבד: או מאזדה 6 או שברולט מאליבו. האמת שבהתחלה בכלל חשבתי לקנות מאזדה 3 (אוטו שהוא לא פח ועם מקסימום אמינות), אבל לפי המחירים , סתם פזלתי שוב לקטגורית המנהלים. עברתי כבר על כל רכב אפשרי אחר, כולם נשללו מסיבות של מחיר, אמינות מפוקפקת או פשוט לא בא לי אותם. לא מתכוון לרכוש רכב עם מעל 80,000 קילומטר ולא מתכוון לרכוש רכב משנת יצור נמוכה מ-2009. בנתונים האלה, איך האמינות של המאליבו? אני מדבר בלבד על דגם ה-3,500 ודגם ה-2,400 לא רלוונטי. תגיבו קודם כל על אמינות, כ…
הודעה אחרונה מאת ST12345,