ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,598 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
אהלן, אחרי המון המון גישושים באינטרנט והתייעציות הגעתי למסקנה שפיג'ו 206 הוא כיוון טוב בשבילי (מדבר על שנתונים 2000-2003 בערך קודם נציין שאני הולך רק על ידני. הדרישות שלי מרכב עם בעיקר האמינות, אני לא מתכוון לנסוע ברכב יותר מידי שנה וחצי, שנתיים כל יום נסיעה של 20 דקות בערך (בטוטל) וקצת סידורים פה ושם ולא איכפת לי אחרי זה גם למכור אותו לברזל שמתי לב שיש כמה דגמים ל-206 XS XR וכל מיני... ניסיתי להוציא קצת מידע באינטרנט והרוב זה לא מה שאני מחפש שמתי לב שזה ברמות האיבזור ודברים שאותי אישית פחות מעניינים אם יש רדיו מובנה או לא יש שינויים בדגמים האלו מבחינה מכנית כמו מנוע או בגיר? יש דגם יותר אמין\פחות אמין? שנוטה לעשות יותר או פחות בעיות? תודה
הודעה אחרונה מאת Menashe123, -
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם לגבי מיצובישי לנסר הדור החדש שנת 2011-2012 אשמח אם תוכלו להציג את היתרונות והחסרונות של הרכב, מחלות ידועות וכו׳. למה לנסר? מיצובישי אמורות להיות אמינות לא? חוץ מזה, הרכב אמור להירכש מליסינג והוא נכנס לי בתקציב. לגבי הדלק, אני הולך לנסוע הרבה.
הודעה אחרונה מאת adab5, -
- 2 תגובות
- 729 צפיות
שלום, אני מעוניין לרכוש רכב מאזדה 3 שנת 2009 או מיציבושי לנסר באותו השנה מה עדיף מבחינת צריכת דלק אמינות ובכלל? האם על מאזדה 3 משלמים מחירון?? חג שמח
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 2 תגובות
- 606 צפיות
שלום, אני רוצה לקנות רכב בסביבות המאה אלף שח שיהיה כיפי לנהיגה. חשבתי על סוברו b4, מזדה 6, אאודי a4 או במוו סדרה 1 או 3. מה אתם ממליצים?
הודעה אחרונה מאת כוכב השחר, -
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מנסה לעזור למישהו במציאת רכב שני במשפחה, שיחליף מאזדה 323. הדרישות הן רכב בגודל משפחתי עד ג'יפון, אוטומאט, אמין וחדש ככל האפשר. נתחיל מזה שיש לי בעיה קלה עם השנתון - למה שמישהו ימכור רכב בן פחות משנתיים, אלא אם כן הוא לא מרוצה ממנו? האם אין פה סיכוי גדול לקנות רכב בעייתי? רובם יוצאי השכרה/ליסינג ולא ברור לי למה חברה תוציא רכב למכירה אחרי שנה שהוא משרת אצלה - הרי גם אם מישהו רצה להחליף - ניתן להעביר את הרכב ללקוח אחר... גם אדם פרטי - כל עוד זה לא בגלל נסיעה לחו"ל או מקרה דחוף (ואלה נדירים מן הסתם ולא ניתן להסתמך עליהם), כיצד לדעת שהאדם לא מוכר את הרכב בגלל איזו תקלה שהוא לא מצליח לפתור, או משהו שלא מוגדר כתקלה אבל מציק לו ביום-יום? ובכל זאת - אלו הרכבים ש…
הודעה אחרונה מאת carmonle, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 727 צפיות
שלום לחברי הפורום הנהדר, תודה מראש על עזרתכם אנחנו זוג+1.5 ולקראת הלידה הקרבה מתכוונים להחליף את הרכב. אנחנו מוכרים את הסיטרואן ברלינגו שלנו ומתלבטים למה לעבור הלאה. נוסעים כ-27 א' ק"מ בשנה. הצרכים הם- חיסכון בדלק כמה שניתן, בגאז' סביר (אנחנו רגילים לפינוק של הברלינגו), עד 100 א' ק"מ, עד 50 א' ש"ח. האופציות הן מתוך הקטגוריות הבאות- 1- רכב סטיישן משפחתי עם בגאז' גדול(למשל יונדאי I30 CW ודומיו). צריכת הדלק כאן אמנם גבוהה יחסית אך יש לנו מחשבה רצינית על המרה לגז שאמנם תקטין משמעותית את הבגאז' אבל גם תפחית משמעותית את עלות הנסיעה. 2- רכב מיקרו וואן (למשל סקודה רומסטאר או ניסאן נוט)- שאמור להיות סוג של איזון בין גודל בגאז' לחיסכון בדלק. 3- רכב סופר מיני …
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש לקנות רכב משומש לתקופה קצרה יחסית, הדבר שהכי חשוב לי שיהיה לו שוק טוב, זה בגלל שאת הרכב אני קונה לתקופה של כמה חודשים ואני לא רוצה להפסיד עליו הרבה כסף ואני רוצה רכב שיהיה לי קל למכור, אני יודע שזה תלוי גם בנתונים של הרכב (יד, קמ, צבע, תאונות) אבל אני רוצה לדעת איזה רכב יש לו שוק טוב שיהיה לי קל למכור לא כמו רנו וסיטרואן, התקציב שלי הוא בן 30,000 ל80,000 תודה לעוזרים (:
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- 1 תגובות
- 615 צפיות
שלום לכולם, חייל בן 21, מעוניין לקנות רכב ראשון ומתלבט בין שני סוגי רכבים (שכרגע יש הצעות די טובות על הפרק): 1. סיאט איביזה, 2011, 1200tsi 2. סיטרואן C3, 2012, 1600 אני מחפש רכב סופרמיני, חסכוני ובעל ביצועים טובים (בגדול שיסחב בעליות בכרמל ובלי רעשי מנוע). כרגע, רוב האנשים ששאלתי אותם לגבי הסיטרואן מונעים מסטיגמות על המכוניות הצרפתיות - אשמח אם בתשובות שלכם תתייחסו באמת למפרט הטכני, האמינות והחלקים של שני הרכבים והכי חשוב תמליצו לי מה הטוב ביותר. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Ziv_135, -
- 2 תגובות
- 769 צפיות
אתם יכולים להמליץ לי על אנשים שמתעסקים בייבוא אישי של רכבים? מעדיף בנאדם פרטי ולא חברה או משהו.. תודה מראש לכל העוזרים!
הודעה אחרונה מאת koka, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אלפא-רומיאו 147 3 דלתות twin-spark 1.6 02 ידני - עד כמה הרכב נחשב ספורטיבי? ואיך הוא בהשוואה ל2.0? (120 כ"ס לעומת 150) איך הגיר ידני ואיך הסלספיד? תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת Arthur147A, -
- 3 תגובות
- 725 צפיות
רכב ראשון לבן 18, נוסע כ250 קמ בשבוע שיהיה רכב מהנה לנהיגה, כמה שיותר חסכוני בדלק, מראה טוב תודה
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 860 צפיות
שבוע טוב לחברי הפורום , רציתי לבקש את דעתכם בנוגע לרכישת רכב מסוג פגו' ידני שנת 2012 UrBan 1400 כרכב ב' מצאתי רכב יד ראשונה שמור להפליא עם 24K ואני מתלבט בנוגע לאמינות הפג'ו ??? אני מחפש ברכב אמינות וחסכוניות לא כח מהירות וכיוב. שמעתי שהטיפולים יקרים בפגו' ? האם זה נכון ? הטיפולים בפג'ו הם כל 30K ? זה אמור להוות יתרון האם רכב מסוג זה מרבה בבעיות חשמל ? האם המזגן איכותי ? שמעתי שהיה עדכון תוכנה בדגמי 2011 ? אשמח למידע מקצועי וחוות דעת אם ללכת על רכישת רכב מסוג זה אגב מה המחיר שאמור לעלות רכב זה בנתונים הנ"ל ? תודה מראש , שימי
הודעה אחרונה מאת shimiefr, -
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
שלום כולם, אחרי שנים רבות עם רכבי ליסינג, החלטנו לקנות רכב במקום. מחפשים משפחתית מרווחת עבור זוג עם ילד שצפויה לנסוע הרבה (בין היתר בעליות בחיפה) ולכן רוצים צריכת דלק טובה. האם כדאי ללכת על היברדיות? או שבהנתן התקציב עדיף רכב רגיל? כל המלצה על דגם תתקבל בברכה תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז אחרי הרבה זמן שלא היה לי רכב מעניין ( 3 שנים עם אוטומט מליסינג), החלטתי שאני רוצה רכב שהוא יותר פאן . אז החלטתי לנגשים חלום ילדות מטופש לנסות לחפש רנו מגאן קופה הגירסא של ה-2 ליטר (כן כן, חלום מפגר) אז התחלתי לחפש ורוב הרכבים שראיתי שהם כבר כמעט עם 200 אלף . החלטי בכל זאת לתת לזה הזדמות ואפילו הלכתי לבדוק אחת , הרכב היה שמור מטופל עם קלאץ חדש וחצי אוברול ונוסעה לא רע אבל הפריע לי העובדה , שהרכב כמעט עם 200 אלף. פה השאלה שלי : כמה המנועים האלו מחזיקים אם מטפלים בהם כראוי? האם קיים מלאי של חלקי חילוף לרכב כזה שהוא יחסית נדיר?
הודעה אחרונה מאת oferal, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, יש לי פיאט פונטו איבו 2012 ידני my life כבר 3 חודשים ולאט לאט אני מתחיל להתאכזב מזה שקניתי ידני(שיקולים של חסכון בדלק) ובנוסף הצריכה לא כמו חשבתי(1-15...לפחות לא מרגיש ככה), שאלתי היא כזאת: האם כדאי לעבור לפיאט 500 (מבחינת דלק,טיפולים...)ואם כן לאיזה פיאט 500? יד שניה או רכב חדש, איזה גרסא של 500 הכי כדאי? או אולי אני בכלל טועה ויש לי אפשרות לקחת רכב אחר שהוא חסכוני יותר? אני מוכן אפילו לוותר על חסכון בעלויות מוסכים וטיפולים רק שאני לא אצטרך לתדלק בתדירות גבוהה כזאת... המון המון תודה, דניאל.
הודעה אחרונה מאת OJetta, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום לכולם, הייתי היום בבדיקת קיה פורטה 2011 LX (חודש אוקטובר), יד 2. יד ראשונה עו"ד מירושלים, יד שניה מנהלת בי"ס. הרכב עם 43K סה"כ, נראה מעולה חיצונית + שמור בפנים + חלונות חשמל ומסך מדיה. יש ספר טיפולים במוסך קיה על כל טיפול תקופתי. וגם את הטיפול של 45K הקדימו ועשו לפני חודש. אני לא מבין ברכבים ואשמח לעזרה. בבדיקה במכון מ.מ.מ בקריות נמסר כי המנוע תקין, גיר תקין לפי נסיעה, אבל יש מכה בחלק האחורי בלבד. יש מכה בפגוש אחורי כתוצאה מתאונה (ידעתי לפני הבדיקה מהיד הראשונה שהרכב התדרדר על עמוד נמוך ששומר על חנייה ממדרכה אך לא ידעתי שיש בעיה רצינית יותר מהחלפת פגוש - העו"ד שזה קרה ברשותה מסרה שהיה 5 אחוז הורדת ערך ותוקן במוסך קיה בירושלים - אין לי דוח שמאי ולא יהי…
הודעה אחרונה מאת boaz9090, -
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
שלום לכולם, אני סטודנט ומחפש רכב כמה שיותר חסכוני וזול שלא יכניס אותי לצרות. בשני הדגמים מדובר בגיר רגיל. לאחר חיפוש בפורום ובשאר האינטרנט לא הצלחתי לקבל חוות דעת נורמלית לגבי כל אחד מהדגמים הנ"ל ואשמח לקבל חוות דעת ממכם. אם יש לכם הצעות לרכבים נוספים אשמח לשמוע.. התקציב באיזור 15K. תודה מראש, אלמוג.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 4 אלף צפיות
אני בחודש הבא הולך לרכוש סיטיגו חדשה, ידנית, דגם חזקה של 75 כ"ס וזה אוטו ראשון שלי, אחרי הרבה שנים תלוי באוטו של הורים (ג'טה 2009) למרות שאני רגיל לאיכות גרמנית שבו אני לא מתפשר, אני גר בעיר מגדל העמק רוב נסועה שלי בחיפה מדי פעם לתל אביב פעם בחודש, אני בטוח שאוטו יכול לנסוע כמו כולם אבל אני לא רוצה לפתח "כגודל הציפייה גודל האכזבה", יש כמה שאלות להלן: 1. איך אוטו בנסיעות בינעירוניות? 2. חסכוני בדלק הכי קרוב לנתון של יצרן? 3. איך בידוד ורעשים באוטו? 4. מישהו יכול לתת לי חוות דעת בקצרה על אוטו אחד מדגמים אלו? 5. או להתפשר על אוטו אחר בקטגוריית מיני, את קיה פיקנטו כבר כמעט הזמנתי לפני שנה וחצי אחרי בוטלה בגלל זמן אספקה ארוכה שלא הייתי יכול לחכות כדי לקבל …
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
מישהו יכול לתת לי המלצה על אנשים שמתעסקים בייבוא אישי של רכבים? אני מעדיף שזה יהיה בנאדם פרטי ולא חברה, תודה מראש לכל העוזרים!
הודעה אחרונה מאת ted okolker, -
- 5 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
ההבדלים העיקריים : הויטארה קצר ב 15 ס״מ , גיר רגיל 6 הילוכים לעומת גיר רציף בקרוסאובר בויטארה יש מערכת עצור וסע לחיסכון בדלק. נפח תא המטען קטן יותר מהקרוסאובר. בויטארה אין נורות איתות במראות ואין קיפול חשמלי למראות. הויטארה יקרה ב 4000 ש״ח ( יש לי הנחה של חבר ) מה דעתכם ? אנא התייחסו להבדלים בתיבת ההילוכים , האם רציפה בקרוסאובר פחות אמינה ?
הודעה אחרונה מאת markb205, -
- 1 תגובות
- 458 צפיות
שלום, אני מחפש רכב שישמש אותי לצרכים הנ"ל, כאשר התקציב שלי הוא כ - 60K. היות ואני הולך לנסוע קצת יותר מהממוצע בשנה, חשוב לי שהרכב יהיה אוטומטי אך חסכוני, ושיהיה מסוגל להתמודד עם כל העליות שיש לנו כאן באזור (ויש הרבה ברוך השם). בנוסף, לעיתים אסתובב גם עם כמה ארגזי סחורה ברכב (לא משהו מטור, שמצריך מסחרית, אך עדיין מהווה איזשהו משקל של 40 ק"ג נוספים) עצה שקיבלתי מחבר היא לרכוש רכב בנפח מנוע של 1600 - לא פחות ולא יותר. הסיבה היא שנפח מנוע קטן יותר אמנם יהיה יותר חסכוני, אך הוא גם יהיה חלש יותר, ובנסיעה כאן בעליות עם מזגן וסחורה הוא יתקשה. מה גם שככל שהנפח מנוע קטן יותר כך מספר הקילומטרים שהרכב עושה יותר בעלי השפעה על אורך חיי המנוע. מצד שני, נפח מנוע גדול יותר…
הודעה אחרונה מאת Aviela, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 766 צפיות
אהלן פתחנו הזמנה לסוזוקי קרוסאובר במבצע חבר , כעת שוקלים לבטל ולהזמין את הסיד במבצע הסתדרות המורים . אם נרכוש סיד מעדיפים לרכוש את הדגם לאחר מתיחת הפנים. אם למישהו יש מידע ויכול לשתף . המון תודה
הודעה אחרונה מאת shayke74, -
-
מימון רכב חדש
מאת Palsar-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 711 צפיות
שאלה,אני מתלבט רבות האם ללכת לחברות טרייד אין כמו סוויץ' וכדומה להשים סכום התחלתי של15-20 אלף והשאר מימון לדוגמא משהו ששמתי עליו עין, מצובישי ספייס סטאר, או לחפש רכב ישן כמו יונדאי גטס 2008(אגב לא מצאתי משהו נורמלי עד עכשיו), מה יותר כדאי מבחינה כלכלית? ובעקירון מה אתם אומרים על חברות טרייד אין בסכומים של 30 אלף 35?
הודעה אחרונה מאת Palsar, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 939 צפיות
שלום לכולם, רציתי לבקש את עזרתכם במציאת רכב משפחתי אמין וחסכוני, ככל האפשר. אשמח לדעת איזה רכב מתאים לתיאור וכיצד אתם ממליצים לקנות אותו. כלומר, האם מחברת ליסינג\השכרה, פרטי מיד 2? השימוש יהיה 30% עירוני ו 70% בין עירוני. חשוב לי בעיקר שיהיה אמין, חסכוני מבחינת תחזוקה וצריכת דלק. תודה לכל מי שיכול לעזור.
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
-
היי, מתלבט בין קיה ספורטאז למיציבושי אאוטלנדר בגרסת ה2000 סמ"ק 5 מקומות 2x4. 2 הדגמים הנ"ל הם הנמכרים ביותר בטבלת המכירות השנה בקטוגריה ולכן חשוב לי מאוד לקנות רכב סחיר ואהוד.. הסיבות למה אאוטלנדר ? - אבזור עשיר ומקורי די מרשים (מולטמדיה מקורית, waze, מצלמת רוורס, חלונות שחורים, מראה נגד סנוורים, דיבורית, מובילאיי ועוד....) - דגם חדש לאחר מתיחת פנים - יותר מרווח -מתקדם יותר מבחינה טכנולוגית (צריכת דלק, זיהום, רעשים....) - צריכת דלק למה לא? - מחיר 157 (כולל אגרות רישוי) - סחירות? הסיבות למה ספורטאז ? - כנראה נמכר יותר ולכן סחיר יותר - המחיר זול יותר משמעותית 147 (יש מבצע של הוט צרכנות) - חיצונית יפה יותר למה לא? - א…
הודעה אחרונה מאת aviarmo, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טופס בדיקה מה אתם אומריםhttp://www.siz.co.il/my.php?i=tjjk2c4oniod.jpg
הודעה אחרונה מאת Palsar, -
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
שבת שלום, כמו שאמרתי התקציב שלי הוא עד 45K, לדעתכם, האם כדאי להתמקד בסגנון של טויוטה/ מאזדה מהשנתונים 2008-2009, או בתקציב הנ"ל, לחשוב על שברולט/אופל וכו' משנתונים מתקדמים יותר ? כמובן עם כל השיקולים של מכירה עתידית וכו, בכל מקרה הרכב משמש אותי לנסיעות בינעורניות.
הודעה אחרונה מאת Avivtan, -
הי, אחרי אלמינציה של מספר רכבים (יאריס, I20, פאביה ופיאסטה) אנימקווה שאני בישורת האחרונה לפני קבלת ההחלטה J. אני מתלבט לרכוש רכב חדשסיאט איביזה או פיג'ו 208. הפיג'ו עומדת על כ 96,000 לעומת 85,000 של הסיאט. מה חשוב לי ? תא מטען – שיכיל עגלתתינוק צריכת דלק ממוצעת –מקווה שיהיה גבוה מ 1:15. בטיחות אבזור תא נוסעים +פינוקים בנהיגה ביצועים מה דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכם! יש לי אופציה לקחת רכב חברה, העלויות לא זולות ושוות בין המכוניות אבל מתאימות לכיס שלי, לכן אשאל על ייעוץ מבחינת איכות נסיעה, נוחות, כוח וגודל תא מטען כל הדגמים הינם שנתון 2015: - טויוטה קורולה 1.6 - יונדאי איי35, אלנטרה 1.6 (הכי יפה מבחינתי) - שברולט קרוז 1.8 (על הנייר, ביצועים ואבזור יותר טוב) - מזדה 3 סדאן 1.5 תודה לעונים!!!
הודעה אחרונה מאת FlashBack, -
-
מתלבט בין 4 רכבים V8 1 2
מאת din264-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום אני שבוע הבא רוכש רכב חייב שבוע הבא ומעדיף לא ליפול בין הכיסאות כמו שאומרים אז ישמח מבעלי ניסיון בלבד באיזה מבין הרכבים עלות החלקים והאחזקה הנמוכות ביותר? ואמינות? אוודי A8 מנוע 4200 מודל 2005 במוו 745I מנוע 4400/4500 מודל 2002-2005 לינקולן LS מודל 2005 מנוע 3900 מרצדס S500/S430 מודל 2002/2004 מנוע 4300/5000 קאדילק DTS מנוע 4600 מודל 2008
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 898 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- davemustaine87
- Moshe c
- Igalz
- אריה שאג
- David32
- לומד לתקן
- Haim_gds
- natco
- meny5
- itamar_by
- GKME
- mikyl