Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206, יש דגם מומלץ? (xt/xr/xs)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אחרי המון המון גישושים באינטרנט והתייעציות הגעתי למסקנה שפיג'ו 206 הוא כיוון טוב בשבילי (מדבר על שנתונים 2000-2003 בערך

קודם נציין שאני הולך רק על ידני.

הדרישות שלי מרכב עם בעיקר האמינות, אני לא מתכוון לנסוע ברכב יותר מידי שנה וחצי, שנתיים כל יום נסיעה של 20 דקות בערך (בטוטל) וקצת סידורים פה ושם ולא איכפת לי אחרי זה גם למכור אותו לברזל

שמתי לב שיש כמה דגמים ל-206 XS XR וכל מיני... ניסיתי להוציא קצת מידע באינטרנט והרוב זה לא מה שאני מחפש שמתי לב שזה ברמות האיבזור ודברים שאותי אישית פחות מעניינים אם יש רדיו מובנה או לא

יש שינויים בדגמים האלו מבחינה מכנית כמו מנוע או בגיר? יש דגם יותר אמין\פחות אמין? שנוטה לעשות יותר או פחות בעיות?

תודה

פורסם

מנוע ה1600 בשילוב עם הגיר הידני נמצא רק בxs. השאר אלה רמות גימור שמציעות אבזור שונה. ממליץ לך לקחת את מנוע ה1600 ולא את ה1400 שחלש ממנו משמעותית.

שים לב שאתה קונה את גרסת המנוע המספקת 110 כ״ס ולא את החלשה המספקת 90 כ״ס. מעבר להבדל בסחיבה המנוע החלש ידוע באמינות פחותה.

אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות בפרטי, הרכב המומלץ בבעלותי מספר חודשים ואני מרוצה ממנו עד השמיים. לדעתי אין שום רכב ברמת המחיר שלו שמהווה לו מתחרה.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

תקנה רק ידני. עדיפות לxs. כל מה שתרצה מוזמן לשאול בפרטי. קח בחשבון שהרכבים האלה כבר ישנים ורוב האנשים מטפלים תחזוקת שבר.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

1400 בכלל לא ידוע באמינות פחותה. גם הוא וגם ה 1600 מנועים מעולים. הכל עניין של צרכים. מי שנוסע רק בעיר לא צריך 1600. ובכל מקרה לפני 10 שנים גם עם 1400 ב 206 וב c3 שייטתי בכיף על 110 - 120

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

Xs 110 כ״ס זאת כמובן הגרסא שאתה הכי רוצה, מצד שני קשה מאוד למצוא אקמזפלר ראוי.

לא הייתי מסתכל יותר מדי לכיוון הגרסאות, פשוט מחפש את הכי שמורה שאני מוצא.

גם ה1.4 ידנית סבבה לגמרי.

פורסם

להלן התוספות ברמת גימור XT - פיג'ו 206 1.4 / 1.6 שנת יצור 2006.

בטיחות - 6 כריות אויר.

התראה לדלתות פתוחות

כל 3 החגורות מאחור נגללות (בדגם ברגיל רק הצידיות).

נוחיות - ריפוד מושבים וציפוי דלתות קטיפה מפואר,

כיסי איחסון בגב המושבים הקימיים.

במושב האחורי קיימות 3 משענות ראש מתכוננות,

המושב אחורי מתקפל בחלוקה 1/3 ו - 2/3.

מערכת שמע - רדיו דיסק RDS אינטגרלי עם שליטה ממנוף ליד ההגה.

עוצמת השמע משתנה בהתאם לרעש המנוע/סל"ד.

6 רמקולים (2 טויטרים).

מחשב דרך - בדגם 1.6 בלבד.

בתא המטען רשת לעיגון חפצים.

חישן תאורה - הדלקת תאורת דרך (בהתאם לעוצמת האור).

עם תחילת החשיכה או בכניסה למנהרה או חניון תת קרקעי.

פנסי ערפל קידמיים.

אפשרות השהיה לאורות ל- 45 שניות לאחר ניתוק המנוע (עקוב אחרי הביתה).

מראות חצוניות מתכוונות חשמלית כולל הפשרת אדים (בדגם הרגיל הכונון ידני ע"י ידית).

חישן גשם - מפעיל את המגבים ברגע שמופיעות טיפות גשם ראשונות

שינוי הקצב בהתאם לכמות הגשם ומהירות הנסיעה.

לדוגמא בעמידה ברמזור המגבים עובדים לסרוגים במרווחים גדולים

עם התחלת התנועה מוגבר קצב פעילות המגבים בהתאם לכמות הגשם ומהירות הנסיעה.

מראה חיצוני - פס ניקל מסביב לגריל הקידמי.

פורסם
1400 בכלל לא ידוע באמינות פחותה. גם הוא וגם ה 1600 מנועים מעולים. הכל עניין של צרכים. מי שנוסע רק בעיר לא צריך 1600. ובכל מקרה לפני 10 שנים גם עם 1400 ב 206 וב c3 שייטתי בכיף על 110 - 120

אמרתי שמנוע ה1600 החלש יותר ידוע באמינות פחותה.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

• תוכן חדש...