Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבוע טוב לחברי הפורום ,

רציתי לבקש את דעתכם בנוגע לרכישת רכב מסוג פגו' ידני שנת 2012 UrBan 1400 כרכב ב'

מצאתי רכב יד ראשונה שמור להפליא עם 24K ואני מתלבט בנוגע לאמינות הפג'ו ???

אני מחפש ברכב אמינות וחסכוניות לא כח מהירות וכיוב.

שמעתי שהטיפולים יקרים בפגו' ? האם זה נכון ? הטיפולים בפג'ו הם כל 30K ? זה אמור להוות יתרון

האם רכב מסוג זה מרבה בבעיות חשמל ?

האם המזגן איכותי ? שמעתי שהיה עדכון תוכנה בדגמי 2011 ?

אשמח למידע מקצועי וחוות דעת אם ללכת על רכישת רכב מסוג זה

אגב מה המחיר שאמור לעלות רכב זה בנתונים הנ"ל ?

תודה מראש ,

שימי

עריכה אחרונה על ידי shimiefr
פורסם

קח בחשבון שזה רכב שפותח בסוף שנות ה90. עבר מתיחת פנים אבל עדיין מיושן בבסיסו.

היה לי כזה תקופה מסויימת ב 2002, היה מאוד נוח ומהנה לנהיגה. אבל הרבה מים זרמו מאז.

לא יודע לגבי מחלות ידועות, אבל באופן כללי הטיפולים של פיז'ו \ סיטרואן לא יקרים.

המחיר שלו ממה שזכור לי די אטרקטיבי יחסית לרכבי סופר מיני אחרים מ 2012, אבל תבדוק בדיוק במחירון לוי יצחק.

פורסם

לדוד שלי אישתי יש כזה, הוחלף מסרק הגה,מנוע בגלל חיישן מנוע לא תקין שלא התריע והיה עוד משהו.

לדעתי רכב מיושן כבר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ה206 אכן רכב שתוכנן ופותח בסוף שנות ה90. המנוע מאוד אמין, ובשילוב גיר ידני יפגין גם חסכון בתצרוכת הדלק. אין מחלות רציניות מיוחדות בטח שלא בקילומטראז שאתה מדבר עליו.

שווה לבחון היסטוריה ולצמצם מרווח טיפולים ל10-15 אלף או שנה.

סהכ תמורה מצויינת למחיר. בהצלחה.

פורסם

צריך לקחת בחשבון שיש לרכב הזה חסרונות מהותיים ביחס למתחרות שלו כמו נושא הבטיחות, הרכב הזה תוכנן ונבחן הרבה לפני שנת 2012, יש סיכוי טוב שאם הוא היה נבחן ב2011-2012 הוא היה מקבל כוכב או שניים במבחני הריסוק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...