Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטאז או אאוטלנדר 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הספורטאז׳ לא עומדת לעבור מתיחת פנים אלא דגם חדש לחלוטין כבר הוצג.

בדיוק, ועושה רושם שזה אוטוטו קורה. ברגע שישחררו את הדגם החדש סביר שלפחות אחד משני אלו יקרה:

1. הם יורידו מחיר לדור הקודם

2. הם יעשו מבצעי השקה לדגם החדש

לכן אם אתה שוקל לקנות את הספורטאז' אז תחכה להשקה של המכונית החדשה.

בכל אופן, אם צמצמת את הרשימה לכמה רכבים ספורים אז תתחיל באמת בלקחת אותם לנסיעת מבחן ותראה איזה הכי מוצא חן בעיניך. מסכים עם הנקודה שהעלו קודם בנוגע לאוטלנדאר וזה שהיא נמכרה בכמויות לחברות ליסינג, זה בהחלט שיקול שאתה צריך לקחת בחשבון.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1) הורדת מחיר לא קורית כאשר מצליחים למכור את כל המלאי בלי מאמץ גדול.

2) אין לך מושג מהה ההקצבה של היבואן בדגם החדש, ושוב כאשר אתה מוכר בלי בעיה אין צורך במבצעי השקה - ראה מקרה הסורנטו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תבדוק את ה-XV (רק עם מנוע 2.0). מכונית מצויינת (לדעתי היא והייטי הן המכוניות הכי מלוטשות בסגמנט) + 5 שנים אחריות (3 מלאות + 2 על מכלולי הנעה).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אולי דעה קצת שונה אבל תחשוב על זה,

תוסיף עוד כמה שקלים תקנה את האוטלנדר 7 מקומות! ובמכירה זה ישתלם תמכור אותה בקרוב למחירון ללא בעיה הביקוש למכוניות האלו (7 מקומות) מטורף מול ההציע.

השקעה קטנה עכשיו תתן לך הרבה אח"כ,

בשאר הפרמטרים המכוניות די זהות.

פורסם
תבדוק את ה-XV (רק עם מנוע 2.0). מכונית מצויינת (לדעתי היא והייטי הן המכוניות הכי מלוטשות בסגמנט) + 5 שנים אחריות (3 מלאות + 2 על מכלולי הנעה).

רק תיקון קטן ברשותך, לסובארו אחריות 5 שנים מלאה (או 150K ק"מ).

מבחינת ירידת מחירון, זה כרגע הג'יפון / קרוסאובר ששומר על ערכו הכי טוב בטווח של 3 שנים (באחוזים) ומאד קשה למצוא אותו כמשומש, מניסיון.

פורסם

בתחילת שווקו ה-XV היה יקר, ונמכרו ממנו כמויות מזעריות לפיכך (לדעתי) אין להסיק שום דבר לגבי השוק העתידי שלו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נמכרו כ1500 ב2012-2013

שנת המפנה היתה ב2014 עם השקתו של ה1.6, שגרם גם לירידת מחיר של ה2.0

כרגע, מניסיון ועל בסיס ידע, מאד קשה להשיג את ה2.0 בשוק המשומשות והרכבים הללו נמכרים כמו לחמניות ובמחירי מחירון וצפונה

תחשוב על רכב 4X4 עם יכולות שטח עד רמת עבירות בינונית, חסכוני יחסית בדלק, עם עוד שנתיים אחריות מלאה - קניה מעולה בעיני.

פורסם

נהגתי על האאוטלנדר החדשה והיא מרגישה מצוין.

שקטה יותר ונעימה יותר מבעבר.

מוכרים אותה ב 139,500 (לא כולל רישוי) במוטודיל ואחרים.

יד 01.

ממליץ לשקול לנוכח הפער במחירים.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
מאוד מעריך את ההתייחסות שלכם.. אבל באמת אם היה לכם 150 אלף שקל פנויים

הייתם קונים פ׳יגו או פיאט?

לא ממש בא לי להכנס להרפתקה עם רכב יפה ומאובזר ככל שיהיה אבל עם שוק חלש

ויחסי ציבור גרועים כמו של פיאט ופיג׳ו.. :(

איך היונדאי החדשה לדעתכם או הסובארו xv?

האם עדיפים על הקיה?

מה עדיף פיזו מפנקת זריזה מאובזרת נוחה יפה חסכנית ומהניסיון שלי גם אמינה או קוריאנית עגלתית בסיסית מיושנת לא נוחה בזבזנית בדלק .

לשנהם השוק בעייתי

כן אני חושב שהיתי הולך על פיזו או פיאט .

פורסם

אני גם שוקל את הספורטאגז' אבל אני מחפש להוציא פחות.

אז או ללכת על ה-1.6 עם המבצע של הוט יוצא 129K, ניסיתי גם לבדוק על ליסינג 0, הכי טוב שקיבלתי עליה היה 125K וזה כנראה לא שווה את זה.

לחלופין יותר קורץ לי ללכת על אחת יד2 2L שנת 2011 עם 30-80K ק"מ אותן אפשר למצוא ב-95-110K ש"ח, גם הדגמים המפוארים יותר.

את האוטלאנדר לא אוהב מבחינה עיצובית.

מבחינת שוק עתידי אני מאמין שאת הספורטאז' יהיה יותר קל למכור, גם אם נלחם במלאי ליסינג.

אבל זה פחות מעסיק אותי, אני יכול להשאר איתה כנראה עד שהיא תהיה בת 10-15 לפחות.

פורסם

בסגמנט הגיפונים אני ממליץ על סקודה יטי וניסן קשקאי.

יש גם את הויטרה החדשה (אך אני עדיין לא מכיר או נסעתי על הרכב).

הכי טוב שתעשה רשימה של הדברים שחשובים לך ברכב ונסיעות מבחן, ככה תגיע להחלטה הנכונה ביותר.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

מישהו יודע אם ה XV פרימיום מגיע עם סאן רוף? מקורי או התקנה מקומית?

מעבר לכך, מה ההנחות הצפויות בימי המכירה של סובארו והאם כדאי להמתין לסוף שנה ממש כדי להרוויח 2016?

• תוכן חדש...