Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטאז או אאוטלנדר 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין דבר כזה להתלבט בין רכב יפני לרכב קוריאני

יפני בא עם אמינות ומנוע חזק

אני אישית הייתי מתלבט בין אווטלנדר או קשקאי או ויטארה החדשה שעולה 127 אלף שקל

להכניס את קיה זה לרדת ברמה (דיעתי האישית בלבד)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אישית הייתי מתלבט בין אווטלנדר או קשקאי או ויטארה החדשה שעולה 127 אלף שקל

אתה מודע לעובדה שמנועי הקשקאי (בנזין ודיזל) מיוצרים ע״י רנו (יצרן ״פאקינג״ צורפתי?! אדוני ישמור)?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אין דבר כזה להתלבט בין רכב יפני לרכב קוריאני

...

להכניס את קיה זה לרדת ברמה (דיעתי האישית בלבד)

מה שכתבת פה היה נכון לאמצע שנות ה-90 - מאז היצרנים הקוראנים עשו כברת דרך ארוכה מאד.

"יפני בא עם מנוע חזק" - ספר את זה למי שנוסע בסובארו אימפרזה 1.6 :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עד שנות התשעים?

לקחתי לפני כמה שנים יונדאי גטס רק בשביל חתונה כי לא היה לי אוטו (אוי כמה זלל דלק וכמה היה חלש בדרך)

נכנסתי לאינטרנט לקרוא על רכבים וקראתי במקרה חוות דעת על מישהי שעברה מסוזוקי אלטו לקיה פיקנטו הנה ציטוט קצר "היה לי סוזוקי אלטו שלוש שנים לא הייתה בעיה קניתי קיה פיקנטו והתאכזבתי הוא מקרטע בעליות)

האם למישהו יש הסבר הגיוני למה שסוזוקי אלטו לא יקרטע בעליות וקיה פיקנטו כן? הרי שתיהן מנוע 1000 ושתיהן 3 צלינדר

כל זה אחרי שנת 2000!

אני נסעתי עם סוזוקי אלטו שזה האוטו הכי חלש ביפניות ועולה כיום 49 אלף כולל אגרה חדשה מהניילונים וסיפק אותי יותר מהמכוניות שהיו לנו כמו רנו מגאן ויונדאי אקסנט ופיאט פנדה..

פורסם

סלח לי ameer2911 אבל מה שכתבת זה פשוט גיבוב של שטויות שמתאים כמו שכבר נאמר לשנות ה90.

נכנסת לאינטרנט וקראת ביקורת של מישהי - וואו...

פורסם (נערך)
אתה מודע לעובדה שמנועי הקשקאי (בנזין ודיזל) מיוצרים ע״י רנו (יצרן ״פאקינג״ צורפתי?! אדוני ישמור)?

זה פשוט לא נכון וחבל שאתה מטעה אנשים.

https://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_Qashqai

אם תסתכל בצד ימין על המנועים המשרתים את הקשקאי תראה את המנוע המשרת את השוק הישראלי בנפח 2.0 ליטרים בשם MR20DE. המנוע פותח על ידי ניסאן - "The MR20DE, a 2.0 L (1997 cc) engine was the first MR series engine developed by Nissan"

הנה קישור https://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_MR_engine

דניאל.

עריכה אחרונה על ידי EpoXi
פורסם (נערך)

דניאל (Epoxi),

מי שמטעה זה דווקא אתה (גם שמסתכלים בוויקיפדיה צריך לדעת לקרוא) - הקשקאי החדשה לא משווקת בארץ עם מנוע 2.0 ליטר, אלא מנוע 1.2 בנזין מוגדש או 1.6 טורבו דיזל, שניהם מבית רנו (שהיא בעלת השליטה בניסאן).

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

רק הערה למה פותח השרשור אמר: האבזור של המולטימדיה באאוטלנדר הוא התקנה מקומית ולא מקורי של היצרן.

אם אתה מתלבט ברכבים של ה- 2 ליטר הייתי הולך על ה אאוטלנדר 7 מקומות בלי לחשוב פעמיים. התוספת בקניה תשתלם במכירה של הדגם שהוא הרבה יותר מבוקש ביד 2 בגלל 7 מקומות.

אך למה לא ללכת על הקיה סופרטאז 1.6 ליטר? אם אתה מחפש 5 מקומות ולא יורד לשטח התמורה למחיר של הרכב הזה עולה על כל רכב אחר (במצע של הוט 129,000) עם אבזור וניתן להוסיף waze ומובייל איי בעלות זניחה. הפער במחיר הוא עצום לעומת צריכה עודפת של הדלק (לפחות 27,000 ש"ח). הדגם החדש יגיע רק עוד כחצי שנה כנראה

• תוכן חדש...