ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,598 נושאים בפורום הזה
-
ומה זה אומר לקנות רכב יד 1 0 ק"מ? האם זה מקשה על מכירה עתידית?
הודעה אחרונה מאת pe4kov, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי אני לפני רכישת וולוו S40 שנת 2011 היום הייתי במכון מבדק בבדיקה לפני רכישה. 1.רציתי לדעת האם מה שכתוב על המנוע והגיר זה משהו שמרמז על בעיה חמורה או שנרשם רק כדי לצאת ידי חובה? 2. אם סגרתי עם המוכר שהוא מתחייב בבדיקה ואני רוצה את כספי בחזרה יש לי עילה לבקש על סמך בדיקה זו? תודה רבה לעונים מצ"ב הבדיקה
הודעה אחרונה מאת DR.ALMOG, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 894 צפיות
שלום חברים, לאחר חיפוש במעמקי הפורום ( וגם בגוגל) לא מצאתי חוות דעת מפורטת על הרכב . אשמח לחוות דעת מאנשי המקצוע ומבעלי נסיון עם הרכב על הדגם 2.4 ל' 2005 140 כ"ס תקלות / טיפולים/ אחזקה/ נוחות וכו'. בגדול אני מתלבט בינו לבין B4 2006 2.0 .
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 818 צפיות
שלום לכם אני מתלבט בין השניים בעיקר בגלל המחיר הדומה ל 2 הדגמים . התקציב שלי עד 35000 שח . אשמח שתעזרו לי לגבש החלטה עם איזה רכב אהיה יותר מרוצה מבחינת חווית הנהיגה,אמינות רבה יותר, ריווח ומשפחתיות ( 4 נפשות ) . או האם ללכת לרכב אחר לגמרי,גם אשמח לשמוע מי ולמה.... תודה רבה לכם וחג שמח
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לנטוש את הליסינגטומטית שלי ולרכוש רכב ספורטיבי התקציב שהקצתי לעצמי הוא באזור ה130K לרכב יד 2 בן שנתיים שלוש . רכבים שחשבתי עליהם : פ'יגו RCZ - יחסית חלש בגרסת ה156 שנכנס לתקציב , נראית טוב מדי מיאטה - קיבלתי אחת למספר שבועות והיא מדהימה בהתנהגות ואחזקה ,אך שנתון אחרון שראיתי הוא 2011 ו2 מושבים זה נסבל מבחינתי אבל בדומה לRCZ המראה מוחצן מדי עבורי. רנו קליאו RS200 - חסר לי קצת את הניצוץ שגורם לך לרצות לבהות בה מהחלון בלילה ,בנוסף על פי מבחנים ההגה לא דברן גדול (לא נהגתי בעצמי) BRZ/GT86 - צריכת דלק גבוהה מדי לנסועה שלי. אלפא מיטו QV - נראה מעולה ,ביצעתי 2 נסיעות מבחן ולצערי לא התחברתי לרכב. קורסה OPC - לא מתחבר למראה . פי…
הודעה אחרונה מאת yud, -
-
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתחיל לעבוד במקום עבודה חדש, המקום עבודה מרוחק כ-40 ק"מ מהבית. החברה משלמת 1.25 על כל קילומטר שאני נוסע באותו היום, משמע 100 שקל ביום. אני מחפש רכב קטן (לא חייב) והחשוב ביותר שיהיה חסכוני עד סכום של 60K, דבר נוסף שחשוב שיהיה אוטומט. ביקרתי במספר מגרשי מכוניות. ההצעות שקיבלתי הן: מיקרה 2013 עם 45,000 ק"מ נמכרת ב-55K. קיה פיקנטו 2013 עם 80,000 ק"מ נמכרת ב-56K. פורד פיאסטה 2012 מנוע 1.4 עם 87,000 ק"מ ב-45K. האם ההצעות אטרקטיביות? האם יש הצעות נוספות שאתם מכירים? עזרתכם בבקשה. תודה מראש וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת bkantor, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי התאהבתי בהודה סיוויק האצ'בק שנת 2008 עם הגיר הרובוטי. שמעתי לא מעט תגובות רעות על הרובוטי ושיש הבדל משמעותי לעומת האוטומטית. הבעיה שהתקציב שלי הוא גג 50 והרובוטי בדיוק נכנס לזה, האוטומטי עם שנה אחת מעל מגיע למחירון של 65 כבר. 1. למה יש שוני כזה גבוה במחיר בין אוטו' לרובוטי ? 2. יש בעיות עם הגיר הרובוטי ? אם כן מה ומה היתרונות ? 3. לגיר הרובוטי אין ממש מבחר גדול בשוק, האם זה יהווה לי בעיה במכירה בעתיד ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 942 צפיות
אהלן, אני רוצה לקנות בשבועות הקרובים רכב חדש ומעט מתלבט. - בגלל חניה ודלק מעדיף רכב קטן (סופר-מיני), אבל שכן יראה כמו רכב ולא מריצה. - אני מכוון לאזור ה80k ומעדיף רכב לא חדש מסיבות שונות. - אני יחסית אוהב לנהוג ושואף לרכב מהנה עד כמה שניתן במסגרת ההגיוני. - מוכן להשקיע קצת יותר בשביל אמינות ולב שקט. - נוהג כ-15k בשנה משולב. אפשרויות שחשבתי עליהן עד כה (ואשמח מאוד לדעתכם לגביהן ולגבי אפשרויות נוספות): פולו שנת 2012 - שמעתי הרבה על חוסר האמינות שלה וקצת חושש. אאודי A1 2011 אלפא מיטו 2011 208 - שומע עליה כאן הרבה המלצות אבל נראית לי לא משהו חיצונית :\ אחרי קריאת כתבות ודיונים כאן כרגע הA1 והאלפא נשמעות לי הכי רלוונטיות, אבל מאוד הי…
הודעה אחרונה מאת nrgz, -
- 3 תגובות
- 714 צפיות
שלום רב, אני מעוניין להחליף את הרכב של אימי. האופציה העדיפה כרגע היא רכישה של סוזוקי סוופט חדשה (2015). היינו בסוכנות סוזוקי והתרשמנו מאוד מהמרווח הפנימי והנוחות של הרכב כולל המחיר האטקרטיבי ושלל התוספות שניתן לקבל. יחד עם זאת, שמתי לב כי הדגם הנוכחי של הרכב עלה לכביש בשנת 2011 ולכן אני מניח כי בקרוב יגיע דגם/דור חדש למכונית. לכן רציתי לשאול: א. האם לדעתכם יש להמתין עד להגעה של דגם חדש לסוויפט ? ב. האם ידוע לכם מתי דגם כזה צריך להיכנס לשוק ? ג. האם יש לכם המלצה לרכב אחר שיהיה אופציה טובה יותר... קחו בחשבון שאימי נוסעת כבר 20 שנה על גולף (כל מספר שנים אנו מחליפים לרכב חדש). כעת אני מעוניין לרכוש רכב שיהיה חסכוני יותר הן בעלויות הרכישה והן בתחזוקה. …
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום וערב טוב אני שואל בשביל חבר-אשר רוצה להחליף אוטו. הוא רוצה לקנות אוטו חדש מהחברה. טווח המחירים עד 140,000 ש"ח... הוא לא רוצה משהו מVW בגלל ניסיון מאכזב עם אחד ממותגי הקבוצה(החלפת גיר, מנוע ) חשוב לו שהאוטו יהיה מעוצב ו"סוחב", ובעיקר צריכת דלק נמוכה. מה דעתכם? מה הייתם קונים בסכום הזה? תודה
הודעה אחרונה מאת Ziv_135, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, בן 23, מתלבט בקניית רכב שיהיה אמין חסכוני, וידני זה מאסט, לנסיעות של כ50 ק"מ ביום כל יום. לאחרונה "ננעלתי" על שני האופציות הנ"ל, סיאט איביזה 1400 ידנית, וסקודה פאביה ידנית 1400 גם היא. שניהם שנת 2011, ומדובר בדגמים הבסיסיים בשניהם. ממה שבדקתי עד כה: הפאביה יקרה ב3-4 אלף מהסיאט, מבחינת ביצועים שניהם נותנות כמעט אותו דבר, בעניין הביטוח- קבלתי הצעה למקיף של 7000 וקצת עבור האיביזה, לעומת 5000 שח עבור הפאביה. איבוד השווי של שניהם בשנה דומה(4-5 אלף) מניח שהפאביה מאבדת בכאלף שח יותר בשנה מהאיביזה. הנה השאלות: קודם כל מה דעתכם עם הדגמים האלה (הידנים בפרט), מחלות ידועות או דברים שיש לבדוק? יש סיבה לשלול אחד מהם? או לחלופין, יש איזשהי מחליפה ראויה? …
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
היי פעם ראשונה שאני קונה מליסינג ואני רוצה לדעת מה צריך לבדוק וממה צריך להיזהר שלא יעבדו עליי. אני מבין שמבחינת המכאניקה מדובר ברכב חדש לכל דבר, בדיוק כזה שקונים מסוכניות הרכב. מדובר בדגם הפחות מאובזר שזה בסדר. ידוע לי שכאשר אמכור את הרכב, המחירון שלו 22% פחות לעומת אם אני קונה אותו מהסוכנות, רק בגלל שכתוב ביד ראשונה "ליסינג" (למרות שזה 0 ק"מ) - גם זה בסדר מבחינתי. מדובר בחברת שלמה סיקסט (הם אמינים? הם בסדר?) עד פה, חוץ ממה שכתבתי למעלה - יש עוד משהו שאני צריך לדעת\לבדוק\להיזהר? עכשיו בעיה: נשאר להם רק רכב אחד כזה שאני רוצה. הרכב במקום רחוק מידי בארץ בשביל שאני אוכל להגיע אליו והם יביאו לי אותו למרכז הארץ לסניף של שלמה סיקסט שבו אני אקנה אותו כך…
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 751 צפיות
שלום, החלטנו להקציב 20000 לרכב משפחתי וקיווינו לקבל קצת ייעוץ כי מביני עניין אנחנו לא. ההתלבטות היא בין: פיג'ו407 2007 ל סיטרואן סי 4 2007 שברולט ויאונט 2008 ורנו קליאו 2007 כל הדגמים הנ"ל אוטומטיים. יש צורך ברכב שיעשה את העבודה,רצוי נוחיות אמינות, חסכוניות אם אפשר ובגאג' שיתאים לקניות בסופר. הנסיעות שלנו לרוב הן עירוניות ואולי נסיעות בין-עירוניות של 50 דקות גג לביקורים משפחתיים. תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת אופל קורסה 2015, עבור אבי. הרכב אמור לשרת אותו 3 שנים ואז אני מעוניין לרכוש אותו הלאה, להמשיך איתו עוד 4-5 שנים. המחיר שלו נע סביבות 84K לפני מיקוח, אני מניח שאפשר בקצת פחות. מה שמטריד אותי הוא שאין ממש הרבה מהן על הכביש, וכתוצאה מכך גם לא פוגשים את הבעלים שלהן פה בפורום הטכני ואני לא מכיר את התקלות הנפוצות, אם יש כאלה. אשמח לכל מידע לגבי תיבת ההילוכים (6 הילוכים אוטומט) והמנוע (1.4 נטול טורבו). בברכה, דודו.
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
זאת שאלה די היפותטית כי כרגע אני לא מתכוונת לרכוש. אבל נניח ושמתי עין על ג'אז מודל 2012. כאשקנה אותה יהיה כבר 2016-2017 זאת אומרת שהאחריות על המצבר בדיוק נגמרת. האם יש יתרון משמעותי להיברדית בחיסכון בדלק? או שהכל זה פוזה של יוקרה? חשוב לי שיהיה חסכוני (1-16 ומעלה) עד 60k סוחב בעליות ומסוגל להאיץ בעקיפות (תא-ירושלים) שישמור על ערכו כמה שיותר סופר מיני אך מאובזר ומרווח הגאז היא הכיוון הנכון? והיברדית או רגילה?
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
[h=2][/h] לרכב דיהטסו סיריון יש 2 גרסאות . בסיס ומהודר. לפי מה שהבנתי ההבדל ביניהם הוא בגלגלי מגנזיום ובמערכת שמע. אבל איפה מופיע בוודאות שהרכב אכן מהודר או בסיס? ברשיון הרכב? אם כן איפה בדיוק מצויין? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת orel36, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, אבקש את המלצתכם. משפחתי עומדת להתרחב משני ילדים לארבעה לכן נצטרך לעבור לרכב עם מקום לכולם, מדובר בשני תינוקות במושב השני לסלקלים ועוד שני ילדים בשורה שלישית כשניסע כולנו. תקציב בסביבות 80,000 ש"ח. חשיבות לאמינות של הרכב, אוטומטי. חושב על מאזדה 5, טויוטה ורסו. האם הרעות החולות של סיטרואן פיקאסו ופיג'ו 5008 באמת כל כך בעייתיות ?
הודעה אחרונה מאת sroni741, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, הגעתי במיוחד מהצפון לראשון לציון על מנת לבדוק סיאט איביזה שנת 2010 יד 1 עם 70000 ק"מ. ראיתי את האוטו והחלטתי מיוזמתי להיכנס לקומפיוטסט בראשל"צ על מנת לבדוק את הרכב, יש לציין שערב לפני חיפשתי מכוני בדיקה באינטרנט בראשל"צ ונתקלתי רק במכון הזה. אמרתי למוכר שאני מעוניין לבדוק במכון הנ"ל והוא אמר שאין לו בעיה, אחרי שהבדיקה החלה ראיתי את המנהל שם מגיע למוכר ולוחץ לו את היד, לאחר מכן שאלתי בתמימות את המוכר אם הוא מכיר את המנהל של המכון טסטים הנ"ל והוא ענה לי שכן ושהם מכרים כבר 15 שנה ... כבר אז התחלתי לחשוד אבל כבר שילמתי והבדיקה החלה אז לא יכולתי לעשות כלום, פשוט שתקתי והמתנתי שהבוחן יסייים את הבדיקה. לאחר חצי שעה הבוחן קרא לי לחדר המתנה ומסר …
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 4 תגובות
- 564 צפיות
אהלן אני מחפש אוטו ובאמת מבולבל קצת .. מחפש אוטו חסכוני ואמין ולא ישן מדי העדפה לגיר ידני מתלבט כרגע בין יונדאי גטס ידנית לפולסווגן פולו הבנתי שהיודנאי גטס הידנית חסכונית אמינה וטיפולים זולים. הפולסווגן אמינה חסכונית אך טיפולים יקרים (תקנו אותי אם אני טועה בבקשה ) תנו חוות דעת בבקשה לגבי שני הרכבים או עוד רכבים שאתם ממליצים עד 25 אלף ואיך הם מבחינת ביטוח (יקר , זול ) תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
פלואנס 2011-2010 1 2
מאת arachnid- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
בס"ד שלום לכולם! ברשותי כבר 3 שנים ניסאן טידה שנת 2009 שרכשתי מקרסו טרייד אין. אני מאוד מרוצה מהרכב אבל הגיע הזמן להתחדש. כרגע, מה שעומד על הפרק (מבחינת תקציב) זה רנו פלואנס. האפשרויות הן: מנוע 1.6 שנתון 2010-2011 עם 60,000-70,000 ק"מ, יד ראשונה מהשכרה (גם הטידה שלי מהשכרה). מנו 2.0 שנת 2011 עם 75,000 ק"מ, יד ראשונה מפרטי. תוספת במחיר לעומת ה-1.6- עוד 10,000 ₪. ממה שהצלחתי למצוא באינטרנט, נראה שרנו "נהנית" מסטיגמה, שלא בצדק. כמו כן, קראתי שעדיף ללכת על גרסת ה-2.0. החשש שלי כרגע הוא באמת הסטיגמות.... הניסאן הוכיחה את עצמה כרכב אמין מאוד והייתי רוצה לדעת בבקשה את הפרטים הבאים על הפלואנס (מאנשים מנוסים כמובן): אמינות? עלות אחזקה (חלפים וכד'- אני…
הודעה אחרונה מאת NP1, -
- 4 תגובות
- 733 צפיות
שלום לכולם רציתי לשאול איך הרנו מגאן הנ"ל ? הבנתי שזה רכב לא הכי מומלץ בגרסה האוטומטית , אבל איך הידנית ? תודה
הודעה אחרונה מאת BigMak, -
שלום, ברשותי מאזדה 6 2008 שנרכשה מליסינג עם כ-13,000 ק"מ וכיום עם כ-72,000 ק"מ (רכב שני בשנים האחרונות). מכרתי היום סוזוקי קרוסאובר 2014 שנה על הכביש (רישוי 17.8.14) עם כ-13000 ק"מ לאחר שלא התחברתי לרכב, הרכב בסה"כבסדר ואמין אבל לא מספק שום חוויה בנהיגה, כולל תחושה ואחיזת כביש כמו שהמאזדה 6 נותנת. אני בן 59+ ומחפש הנאה בנהיגה לא בהכרח נהיגה ספורטיבית אבל רכב שמגיב ומפנק עם האבזור (יד שניה משנתון 2014/15 יכול להבדק). הבנתי שרכבים גבוהים (גיפים/קרוסאובר) לא יתנו חווית נהיגה כמו רכב פרטי, בחנתי השבוע את הניסן קשקאי מנוע 1.2 וגם את ההונדה CRV, היו בסדר אבל לא משהו מיוחד אבל בהחלט יותר מהנים מהסוזוקי. תכננתי ללכת לעשות נסיעות מבחן על המאזדה 6 וסובארו B4 מנוע 250…
הודעה אחרונה מאת Ziv, -
- 2 תגובות
- 631 צפיות
לפני גיוס, יש לי רכב שמוגדר כמשפחתית, מתכנן למכור ולקנות עם בערך מחצי הסכום שזה עד 20K יש כאלה שיגידו שזה לא כלכלי, אבל באמת לא מוכן לוותר על רכב גם בימים הבודדים שאני בבית, אין לי שום צורך ברכב חסכוני, הנסיעות לא יהיו מרובות מידי וגם טיפולים זולים זה לא מאסט, לא מדבר על רכבים עם חלקים נדירים ומחירי טיפול בשמיים כמובן מה שכן חשוב, כח, יופי ואמינות, בסדר הזה.. כן זה מה שעושה לי את זה התלבטתי בין כמה מודעות שמצאתי בתקציב: אאודי A3 שנת 2003 1600 גולף 2003 1600 אוונסיס (לא הכי יפה, אבל לזאתי יש צבע יפה והיא שמורה) שנת 2003, 2000 לנסטר ספורט 1600 שנת 2004 אימפרזה ניו אייג' שנת 2004, 2000 כולן אוטומטיות, לא מעוניין בידני כ…
הודעה אחרונה מאת Haim_, -
- 4 תגובות
- 708 צפיות
שלום, ראיתי מודעה על סקודה פאביה 2007 Ambiente אוט' 5 דל' 1.4 (75 כ''ס) אפשר לדעת איך הרכב מבחינת אמינות, צריכת דלק ועלות הביטוח שלו(הבנתי שהביטוח שלו יקר)? ומה אני צריך לבדוק ברכב במקרה שאני אלך לפגוש אוטו מחר?? המחירון שלה בלוי יצחק הוא באזור ה24/5K והוא רשם שהוא דורש 30K. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת sharons007, -
- 2 תגובות
- 687 צפיות
מישהו ראה את הבצע הזה במציאות? הוא נמצא באחד מאולמות הצוגה? למישהו יש תמונה ריאלית שלו? אשמח לפרטים וחוות דעת.
הודעה אחרונה מאת dahuky, -
- 0 תגובות
- 623 צפיות
אלה ה4 אופציות שחשבתי עליהן.. אשמח לעזרה וייעוץ. אופל קורסה 2013 ידני כרגע בעדיפות...איך השברולט סוניק 2012 מנוע 1600 אוטומט?
הודעה אחרונה מאת Barak Barabi, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 767 צפיות
הפכנו לאחרונה מזוג + 1 ל + 2, ואנחנו רוצים לקנות רכב נוסף. כרגע הרכב היחיד שלנו הוא יונדאי i30 2010. היונדאי תישאר הרכב הראשי במשפחה, אנחנו רוצים לרכוש רכב נוסף קטן וחסכוני בדלק ואחזקה. חיפשתי וקראתי בפורום הרבה, ואנחנו מתלבטים לגבי מספר דגמים ואפשרויות. אז ככה, התקציב שלנו הוא כנראה עד 25k . הרכב השני ישמש בעיקר אותי לנסיעות לעבודה (הרבה מאוד פקקים... פ"ת-הרצליה..). בגדול אני לא שולל ידני, אפילו די הייתי סגור עליו לתקופה כלשהי (חיסכון כלכלי פלוס געגועים שלי לגיר הזה), אבל התחלתי לחשוש לאחרונה בגלל משך הזמן שאני נמצא כל יום בפקקים. כל מי שאני מתייעץ איתו אומר לי לרדת מידני בהתחשב בדרך שאני עושה. לגבי רובוטי- יש אחלה רכבים בתקציב שלי ( פיאט...) …
הודעה אחרונה מאת krembo25, -
-
- 1 תגובות
- 477 צפיות
שלום רב, מתחילה השנה ללמוד ומחפשת רכב חסכוני וקטן מקטגוריית המיני..אשמח שיהיה כמה שיותר בטיחותי. אופי הנסיעה יהיה מהעיר לאוניבסריטה,טווח נסיעה של בערך 20 ק"מ כל יום ונסיעות עירוניות. מתלבטת בין יונדאי i10 שנת 2010 לבין סוזוקי אלטו 2010 או דיהטסו סיריון 2009.. ברשותי סכום של עד 37.000 ש"ח וארצה רכב שלא נסע יותר מ70,000 ק"מ.. מנסיונכם,אשמח להמלצות לרכב הכדאי ביותר.. המון תודה! אם יש המלצה למכוניות נוספות העונות לקטגוריות אשמח לשמוע, הדר
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 639 צפיות
הי כרגע אני מחזיק בסיאט לאון fr ידנית 1.8 שנת 2011 אני מעוניין לקנות רכב חדש מהחברה פזלתי לכיוון xv Tokyo 1.6 האם הרכב מומלץ? צריכת דלק מהי? דרישותי מהרכב הם: חזק מרווח איכותי אמין בטיחותי לא חובה סובארו אני פתוח גם להצעות אחרות, אולי c4 או 308 גם לא חובה גיפון תודה ויום מקסים
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 937 צפיות
הם אותה שנה - 2003 אבל ה'תחת' של הרכב נראה אחרת לגמרי וגם קצת הצורה הבגאז' נפתח בצורה אחרת, אבל מה בעצם ההבדל ? איך נקראים שתי הצורות האלה ? והאם יש עדיפות מבחינת מכנית לאחת מהם למרות שהם מאותו מודל? תודה וסליחה מראש על הבורות
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 898 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- davemustaine87
- Moshe c
- Igalz
- אריה שאג
- David32
- לומד לתקן
- Haim_gds
- natco
- meny5
- itamar_by
- GKME
- mikyl