Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתעניין ברכישת אופל קורסה 2015, עבור אבי.

הרכב אמור לשרת אותו 3 שנים ואז אני מעוניין לרכוש אותו הלאה, להמשיך איתו עוד 4-5 שנים.

המחיר שלו נע סביבות 84K לפני מיקוח, אני מניח שאפשר בקצת פחות.

מה שמטריד אותי הוא שאין ממש הרבה מהן על הכביש, וכתוצאה מכך גם לא פוגשים את הבעלים שלהן פה בפורום הטכני ואני לא מכיר את התקלות הנפוצות, אם יש כאלה.

אשמח לכל מידע לגבי תיבת ההילוכים (6 הילוכים אוטומט) והמנוע (1.4 נטול טורבו).

בברכה,

דודו.

פורסם

84 אלף זה הרבה

אני מאוד אוהב דברים שמיוצרים בגרמניה אבל שמעתי על צריכת דלק קצת גבוהה ברכב הנ"ל

במחיר הזה אפשר לקנות מיצובישי אטראז אוטומט (אולי צריך להוסיף 3-4 אלף) שיש לו הרבה יתרונות ..

חסכוני , תא מטען גדל , אמינות...

פורסם

באמת אתה מציע לו אטראז'?

הקורסה זה רכב סופר מיני שמשווק באירופה והאיכות שלו בהתאם, גם אם הוא בתחתית הקטגוריה של הסופר מיניז, הוא עדיין יותר איכותי מהאטראז' שמיועדת למדינות עולם שלישית.

אם כבר במסגרת התקציב אז יש קליאו 1.2TCE אוטומטית יד שניה 0 ק"מ מליסינג, זה רכב הרבה יותר טוב מהאטראז' בכל קנ"מ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני לא מסוגל להמליץ לאבא שלי על הקליאו. פשוט לא מצליח. כל פעם אומרים ברנו שהפעם יצא להם מוצלח וזה הרבה יותר טוב מהדגם הקודם שתמיד נטחן במוסך - וזה אשכרה נאמר על כל דגם באשר הוא. אז איך אאמין להם הפעם?

במיוחד כשאני מעוניין ברכב ל-7-8 שנים, 3 אצל אבא שלי ועוד 4-5 אצלי.

לגבי האטראז' - אפילו לא בצחוק.

פורסם

"המחיר שלו נע סביבות 84K לפני מיקוח, אני מניח שאפשר בקצת פחות "

לפי הפרסום באתר היבואן -

המחיר: 94,990 ש"ח לדגם עם תיבת הילוכים אוטומטית.

המחיר: 89,990 ש"ח לדגם עם תיבת הילוכים ידנית.

ראה מבחן דרכים לאופל קורסה 1.4 אוטומטית:

http://cars.walla.co.il/item/2861884

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-32336-%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%A1%D7%94-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D-1-4-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8.aspx

פורסם

אתר היבואן לא מעניין.

אני מתכוון לקנות דרך 0 ק"מ בליסינג. אני יוצא מנקודת הנחה שאפשר די בקלות להשיג הנחה של 15%, בטח אם קונים דרך שלמה SIXT עצמה - אז אני מכוון לסביבות 80K.

פורסם

מישהו הציע לך את הרכב ב-80? כי יש מצב שתהיה לך הפתעה לא נעימה בעניין.

קח בחשבון שרכבים שהם עודף כמו ה-208 1.6 שנשארו מהם שאריות נמכרים במעל 80.

פורסם

drsubaru - " אני יוצא מנקודת הנחה שאפשר די בקלות להשיג הנחה של 15% "

מאחל לך בהצלחה ושתרכוש את האופל קורסה 1.4 אוטומט במחיר הרצוי.

פורסם
מישהו הציע לך את הרכב ב-80? כי יש מצב שתהיה לך הפתעה לא נעימה בעניין.

קח בחשבון שרכבים שהם עודף כמו ה-208 1.6 שנשארו מהם שאריות נמכרים במעל 80.

יש כבר כמה סוכנויות שמציעות את הרכב ב-84. מניסיון שלי יש גמישות רבה, גם אם לא 80 בדיוק אז קצת מעל, אבל לא 85 כמו שמפורסם.

מה שמעניין אותי כרגע הוא לא המחיר, אלא האמינות של הגיר והמנוע, ומכלולי החשמל. האם זה רכב שבמידה ויהיה מטופל, יפגין אמינות טובה - או שיבלה אחת לכמה זמן במוסך על תקלות מוזרות.

• תוכן חדש...