Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברים צאו מהסרט, כתוב בשום מקום שירידת ערך של ליסנג היא 22% !!!! מאיפה המספר הזה ? ההפחתה הרשמית היא בין 8-ל 15 % ע״פ ההנחיות של לוי יצחק אך בפועל המחיר נקבע לפי מצב הרכב והדגם שלו .

שברולט קרוז נמכרת ב 30-35 % מתחת למחירון ופורד אס מאקס טורבו נמכרת גם ב 5% כי השוק שלה אש !!!

עריכה אחרונה על ידי נירביץ
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת יש אנשים נרתעים מהמילה ליסינג

לא קשור אם זה כתוב איפשהו

וחברות היבואן תמיד ישמחו לשמוע את המילה ליסינג כדי לחתוך את מחיר הרכב בשליש או בחצי

הכי טוב לקנות רכב לא מליסינג או שאין בו עקבות של ליסינג

פורסם

אחרי בדיקה, בליסינג כתוב ברישיון "אין רישום קודם" מה זה אומר? שזה נחשב ירידת ערך של 22 אחוז או לא?

זה תלוי אם אתה מחשב את הורדת הערך עם הקיטבג או בלי הקיטבג.

ואני אסביר באריכות, במידה והמושג "שאלת קיטבג" לא ברור -

לפי החוק היבש, חוק גילוי נאות במכירת רכב, אתה מחויב לספר לרוכש הרכב העתידי שרכשת את הרכב מחברת ליסינג ולכן להוריד בין 12 ל-22 אחוז במחיר הרכב. ההפרש באחוזים משתנה כי בחודשים האחרונים לוי יצחק כל הזמן משנה את האחוזים של ההפחתות על ליסינג, לא ברור אם זאת טעות אצלו באתר האינטרנט או שמדובר בכוונה או השד יודע מה. אבל בגדול, כן, יש הפחתה.

לפי מה שקורא בפועל, אם לא רשום ברישיון תחת סעיף שימוש קודם "השכרה/החכר" אז היד הראשונה של הרכב הייתה פרטית ול-99.5% שמי שיקנה ממך את האוטו בעתיד לעולם לא ידע שהוא "היה בליסינג" ולא תצטרך להפחית במחיר.

עכשיו, אם אתה בחור ישר כמו סרגל, ממש צדיק, אחד בדורו, אתה תספר לקונה שאתה קנית את הרכב מ-0 קילומטר ותוריד 22% מהמחיר.

אם אתה בחור סביר, לא צדיק אבל די בסדר, אתה תספר לקונה שקנית את הרכב מ-0 קילומטר אבל זה לא מופיע ברישיון, תסביר לו שאין לזה ירידת ערך לפי התנ"ך של המחירונים ותוריד לו איזה 5-6% סימליים שירגיש טוב עם עצמו.

אם אתה סוחר רכב ממולח, לא מפחד להשחיל ואוהב בצע כסף, אתה תגיד לקונה שאין לך מושג, אתה לא יודע, לא זוכר, לא מכיר, תעשה פרצוץ כזה :conf: וכאמור רוב הסיכויים הם שהוא לא ידע ולא נעליים.

ברור?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ההודעה האחרונה לחלוטין מטעה

הרי הרכב לא נרשם ביד 00 ע"ש אלדן כהן או אלבר לוי, אלא על אלדן תחבורה בע"מ ו/או אלבר ציי רכב בע"מ

2 חברות בע"מ, שבגין רישום שכזה, יש להפחית 22% ממחיר הרכב (רכב חברה)

בכל מקרה, אין דבר כזה, יד 01 פרטי מחברות ליסינג.

פורסם
ההודעה האחרונה לחלוטין מטעה

הרי הרכב לא נרשם ביד 00 ע"ש אלדן כהן או אלבר לוי, אלא על אלדן תחבורה בע"מ ו/או אלבר ציי רכב בע"מ

2 חברות בע"מ, שבגין רישום שכזה, יש להפחית 22% ממחיר הרכב (רכב חברה)

בכל מקרה, אין דבר כזה, יד 01 פרטי מחברות ליסינג.

בתוך הרישיון לא רשום "רישום קודם", וזו הייתה כוונתו.

בכל מקרה - אין לזה שום משמעות כיום, כי המחירון הוא פיקטיבי לגמרי ככה או ככה וזה הכל תלוי מה אתה מוכר.

מה שבטוח - זה שנכון לרגע לזה, הבחור משלם פחות כסף ויש לו פחות הוצאות על מימון, וזה מה שחשוב. איך ייראה שוק הרכב עוד 4-5 שנים? מי יודע.

פורסם

לי יש שאלה אחרת בנושא הזה:

מה ה"סוד" של MOTORI שמפרסם באנר בולט בדף הבית של אתר carsforum ?

עושה רושם שגם הם מתימרים להציע רכבים חדשים בהנחה מופלגת (או שלא?)

פורסם

אין פה סוד - זה אתר שמתווך בינך לבין חברות ליסינג שמוכרות רכבי 0 ק"מ.

הוא מפנה אותך לחברה שנותנת את המחיר הכי טוב ואם אתה סוגר עסקה אז אני מניח שיש איזו עמלה כלשהיא שמגיעה מהמחיר ששילמת אליהם.

פורסם
בתוך הרישיון לא רשום "רישום קודם", וזו הייתה כוונתו.

בכל מקרה - אין לזה שום משמעות כיום, כי המחירון הוא פיקטיבי לגמרי ככה או ככה וזה הכל תלוי מה אתה מוכר.

מה שבטוח - זה שנכון לרגע לזה, הבחור משלם פחות כסף ויש לו פחות הוצאות על מימון, וזה מה שחשוב. איך ייראה שוק הרכב עוד 4-5 שנים? מי יודע.

סוף סוף מישהו שמדבר לעניין.

החברים כאן כנראה לא קונים רכבים יד שניה. לא פלא עם כל הדיבורים על מימון/0 ק"מ בלה בלה בלה.

אני ואבא שלי נוברים בלוחות כבר שבועיים ומסתכלים על שלל רכבי יד 2. תתפלאו שגם רכבים פרטיים חדשים(2014-2015) ומבוקשים יותר או פחות עם ק"מ נמוך(פחות מ15K) חוטפים במחירון. כמה חוטפים? בין 15-25%, וזה משיחות עם אנשים שמפרסמים את רכבם.

יש סיכוי שמחר אנחנו נסגור עיסקה על רכב כזה ב25% פחות מהמחירון מיד ראשונה פרטית.

ההמלצה שלי היא- אם אתה חוסכים לא מעט כסף לכו על זה. מה יהיה עוד שנתיים או שלוש זו פיקציה, עדיף לכם לשמור את הכסף שיש לכם היום בבנק זה כסף שאתם חוסכים בטוח.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הרכבים שאנחנו מוכרים הם אכן, ברוב המקרים, רכבי 0 קילומטרים מחברות ליסינג. במקום שתתרוצץ בין 10 חברות ליסינג שונות, תקבל 10 הצעות מחיר שונות, תחזור כדי להתמקח על המחיר ועל התנאים ובסוף תסגור עסקה - אנחנו מרכזים לך את ההצעות הכי טובות שיש בשוק, או לפחות את הכי טובות שאנחנו מצאנו, באתר אחד.

אתה נכנס, בוחר את הרכב שבא לך ומגיע ישירות לסניף ליד הבית שמחזיק את הרכב שאתה רוצה במחיר שכתוב באתר. בלי כאבי ראש, בלי ריצות מיותרות ובלי לשלם לנו שקל על זה. ובניגוד לאתרים אחרים, אצלנו אין קופון ואין התחייבות.

את העמלה שלנו אנחנו מקבלים מתקציב הפרסום של החברות והיא לא קשורה למחיר הרכב. לראיה - המחירים שלנו הם כמעט תמיד הזולים ביותר בשוק.

פורסם

אגב בנושא ליסינג 0 ק"מ.

אם קיבלתי הצעה מאלבר על הרכב שאני מעוניין ואני מרוצה מהמחיר (10% הנחה ממחירון יבואן באבזור דל יותר לליסינג).

הנציג מכירות אומר לי שהרכב יושב במחסן שלהם והוא חדש (רישיון נרשם בספטמבר).

האם כדאי לי קודם רק לשלם מקדמה כדי שהרכב ישמר לי ולבקש לראות את הרכב פיזית לפני שאני סוגר עסקה?

או שעלי להאמין שהרכב אכן חדש 0 ק"מ ולא יושב בשום תצוגה באיזה סניף של אלבר ונכנסו אליו אלפיים איש בחודש האחרון?

פורסם

אין לך שום דרך לדעת איפה יושב הרכב ואם הוא ספציפית רכב הדגמה בתוך סניף של אלבר ו-2000 איש מיששו לו את ההגה בחודש הזה.

הדרך היחידה לראות את הרכב היא לגשת אליו פיזית או לסמוך על אלבר - מציע להסתכל על השרשור של הפולקסווגן ולראות אם אתה באמת מאמין לחברה הזו...

פורסם

אני ואבא שלי נוברים בלוחות כבר שבועיים ומסתכלים על שלל רכבי יד 2. תתפלאו שגם רכבים פרטיים חדשים(2014-2015) ומבוקשים יותר או פחות עם ק"מ נמוך(פחות מ15K) חוטפים במחירון. כמה חוטפים? בין 15-25%, וזה משיחות עם אנשים שמפרסמים את רכבם.

יש סיכוי שמחר אנחנו נסגור עיסקה על רכב כזה ב25% פחות מהמחירון מיד ראשונה פרטית.

15%-25% ממחיר הרכב כחדש?

או מהמחירון כמשומש, שבו כבר גולמה ההפחתה?

פורסם

משומש, ההורדה היא ביחס למחירון משוקלל.

כן זה המצב בשוק היד 2 למי שלא יודע, פרטי ליסינג זה כבר נוגע בכולם.

עוד דבר רוב רובם של הרכבים שבדקנו משועבדים, אנשים פשוט קונים רכבים בלי כסף.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

שיעבוד זה כבר לנושא אחר. אם אני מקבל תשואה גדולה מגובה הריבית אז משתלם לי לקחת הלוואה.

וידעתי שמצב השוק לא משהו, אבל חידשת לי. טיזה דגמים דגמת?

בשוק ה-XV המצב נראה אופטימי על גבול האופורי - אנשים מבקשים על 2014 יותר מאשר חדש 0 ק"מ.

• תוכן חדש...