Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ששה מקומות תקציב 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אבקש את המלצתכם. משפחתי עומדת להתרחב משני ילדים לארבעה לכן נצטרך לעבור לרכב עם מקום לכולם, מדובר בשני תינוקות במושב השני לסלקלים ועוד שני ילדים בשורה שלישית כשניסע כולנו.

תקציב בסביבות 80,000 ש"ח. חשיבות לאמינות של הרכב, אוטומטי. חושב על מאזדה 5, טויוטה ורסו. האם הרעות החולות של סיטרואן פיקאסו ופיג'ו 5008 באמת כל כך בעייתיות ?

פורסם

חפש הונדה FR-V

סיטרואן פיקאסו ופיג'ו 5008 בהחלט אופציות טובות אם הוחלף הטורבו וטופלה הבעייה בשרשרת התזמון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

בנוסף ל 6 נוסעים תצטרכו מקום בבגאז' לעגלת תאומים ואולי לעוד תיקים. כדי שכולם ייכנסו, כולל עגלה, סידור הישיבה בתוך הרכב צריך להיות שונה - בשורה השלישית יישב נוסע אחד בלבד, והמושב השני בשורה הזאת יהיה מקופל לטובת העגלה.

לדעתי, מזדה 5 לא מתאימה כי בשורה השניה יש 2.5 מושבים בלבד, פירושו שאין אפשרות לשבת ליד/ בין שני סלקלים, וכאשר שני המושבים בשורה השלישית תפוסים, הבגאז' כמעט ולא קיים.

וורסו די צפופה, השורה השלישית מתאימה לילדים בני 3-4. לשיקולכם.

אני מציע לכם לבדוק ברצינות רנו גרנד סניק.

מנוע וגיר זהים לאלה של ניסן, ואין מנועי טורבי או גיר רובוטי הידוע.

גרנד סניק הרבה יותר נוח ומרווח מאשר טויוטה וורסו, טויוטה יותר חסכונית. רנו נמכרת במחירים די נוחים בדומה וסיטרואן פיקאסו. לצערי, הדגם המומלץ של גרנד סניק ( דיזל חסכוני ביותר ) מחוץ לתקציב, אבל אם אתם לא נוסעים הרבה, גם בנזין 2 ליטר לא ירושש אותכם.

כמובן, אפשר לקנות וואן גדול יותר ( קיה קרניבל או קרייזלר גרנד וויאג'ר ), אבל כאן צריך להתפשר על שנתון/ להוסיף לתקציב. גם פורד גלאקסי אפשרות, אבל יותר יקרה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על הדברים אקח לתשומת ליבי. ואמשיך לבדוק. לא נוסעים הרבה מדי אז באמת שלא חייב את הדיזל של הרנו, אבל לפי מה שראיתי כרגע לא מצאתי משהו מתאים. להערכתי כאשר נהיה כולנו ברכב עם עוד ציוד ככל הנראה אשתמש גם בגג, גגון כלשהו או צ'ימיגג.

פורסם

עם ספסל אחד מאחור מקופל ברוב המכוניות יהיה די מקום בבאגז,

הטויוטה צפופה ביותר,

תוסיף למשוואה אורלנדו שיחסית היא חסכונית וחזקה מאוד (אני מחזיק אחת כזו),

והטוראן שאם אתה לא מפחד מהגיר תהיה בטוחה מאוד וחסכונית.

פורסם
אני הייתי הולך על מאזדה 5. או סיטרואן C4 פיקאסו

לא זה ולא זה - המאזדה מיושנת צפופה (צריכת דלק לא משהו)

הסיטרואן עם גיר מזעזע ואמינות לא בשמיים.

פורסם

כרגע האופציה המועדפת היא האורלנדו , קראתי לא מעט ביקורות טובות ויש אותה גם לחברה של אשתי והיא ממש מרוצה. אוכל קצת מקווה שאוכל לעלות טיפה בתקציב ולמצוא משהו טוב.

• תוכן חדש...