ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,598 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
שלום, חושב כרגע על להחליף את הג'ימני לכיוון רכב קטן גודל זהה או קצת גדול יותר שידע להתמודד עם העליות של חיפה כמו שצריך, השאיפה היא כמה שיותר ספורטיבי במגבלות התקציב. בגדול הקריטריונים הם אמין, גיר עדיפות לאוטומט (בגלל החברה), צריכת דלק סבירה 1-9 1-10 ומעלה שנתון לא קריטי כל כך. חשבתי לכיוון אודי A3 מנוע 2000 שנת 2004/5, הבעיה היחידה שקשה למצוא אותם ובמיוחד במצב טוב. אילו אופציות עוד כדאי לבדוק ?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
המבצע על mg350.
מאת haimn-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 715 צפיות
פתאום קפץ לי שהרכב הזה במבצע יבואן ב 79 אשח לא כולל אותיות קטנות. מישהו מכיר? חוות דעת על הרכב? טיפולים וכו
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 736 צפיות
שלום מתעניין ברכישת 3008 מחבר בעבודה. הרכב יד פרטית שנת 2012 92.000 ק"מ טיפולים נעשו בזמן הטורבו הוחלף/תוקן בשנה האחרונה במסגרת האחריות. אם אחליט לרכוש את הרכב - ארכוש אותו במחיר נמוך בערך 35% מתחת למחירון. מקריאה בפורום אני רואה שהדעות חלוקות והמנוע סופג ביקורת נכבדה. אשמח לקבל את חוות דעתכם תודה
הודעה אחרונה מאת Lotem driving, -
יונדאי i25
מאת Yohay- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש יונדאי i25 2011 מנוע 1.4 למישהו יצא לנהוג עליו ? איך הוא מרגיש נוח ? מרגישים שלרכב יש עוצמה למרות שזה מנוע די קטן לקטגוריה הזאת ? המנוע הזה זה כמו של ה i20 ?
הודעה אחרונה מאת markb205, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מצאתי לאשתי בורה 2.0 שנת 2000. מכיוון שאני מתגורר באיזור מוכה גניבות רכב מה כדאי לעשות? הרכב נחשב לרכב גניב? לעשות מקיף? (הרכב שנת 2000) או שמנעולים מספיקים? כבר גנבו לי שני רכבים בעבר ואני לא רוצה שהוא יצטרף לסטטיסטיקה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Lotem driving, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, באוקטובר הקרוב אתחיל ללמוד, ואני צריך את עזרתכם בייעוץ לרכב מתאים. התקציב עד 15,000 ש"ח מדובר בנסיעה של עד 30 ק"מ ביום. מחפש רכב קטן אמין וחסכוני ככל האפשר...מעדיף ידני אך לא פוסל אוטומט חשבתי על פיג'ו 206 2003 1.4? פיאט פונטו ספייס 2005-2006 איזה מן הנ"ל מומלץ? לא פוסל אופציות אחרות. תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
שלום אז ככה אני דיי ננעלתי על 2 רכבים נדירים בארצנו קאדילק DTS מנוע 4600 V8 מודל 2007 ולינקולן LS מנוע 3900 V8 מודל 2005 הרכבים במיקומים שונים אז מבקש המלצה למכון בדיקה טוב ואמין במיקומים שונים עקב זה שאחד הרכבים באזור נתניה והרכב השני באזור רמת גן ישמח למכונים מומלצים בלבד לא רוצה ליפול על מכון חאפר ואחר כך גם ליפול בין הכיסאות וגם יצא פרייאר ששילמתי על בדיקה ובנוסף על רכב שלא אבחנו נכון
הודעה אחרונה מאת גיא .ב, -
- 6 תגובות
- 683 צפיות
אהלן, אני בן 20 השתחררתי מהצבא ואני מעוניין לרכוש רכב בחודשים הקרובים. התקציב שלי הוא בסביבות ה-60K עם חריגה עד ל70 (רצוי שלא). הרכב ישמש בעיקר לנסיעות עירוניות ובין עירוניות יומיומיות של עד ה-50 ק"מ ביום. הייתי רוצה שהרכב יהי אמין ושחלקיו יהיו זולים במידת הצורך. שיהיה זריז וכייפי לנהיגה. חסכוני בדלק עד כמה שאפשר (אני מבין שזה בעייתי בדרך כלל עם השילוב של הזריז). ושיהיה יפה סה"כ. רכב שאני חושב שיתאים לי זה היונדאי וולוסטר הידנית. במידה ומישהו מסכים איתי אני אשמח לשמוע לאיזה דברים כדי לשים לב במיוחד בעת בדיקת הרכב. רכב נוסף שחשבתי זה ווריאציה כלשהי של הסיאט לאון (לא כלכך הבנתי איזה כדאי אם בכלל) אבל אני חושש מעט מהמותג ומחוסר האמינות שלו (אולי אני טועה). …
הודעה אחרונה מאת gemboy, -
- 4 תגובות
- 910 צפיות
היי עדיין מתלבט בין סקודה אוקטביה סטיישן לסיאט ליאון סטיישן שאני אמור לקבל מהעבודה ( רכב ליסינג ) מבחינת המידות נפח תא המטען שלהן כמעט זהה 587/ 588 ליטר והרוחב 181.4 / 181.6 ורק באורך יש יתרון של 12 ס"מ לסקודה אז למה טוענים שסקודה יותר מרווחת האם זה כלכך משמעותי ? האם האיבזור של סקודה נחות רק לעומת הסיאט או גם יחסית לרכבים אחרים כמו פורד פוקוס ויונדאי I30 ? בשתיהן אני מבין שאין מקום לרגליים למי שיושב באמצע מאחור אבל זה לא מפריע כי במושב הזה אני אשים כיסא בטיחות של ילדים, השאלה היא האם גם בסיאט יוכלו לשבת 3 מאחורה ? דרך אגב - חיפשתי סיאט ליאון סטיישן בכבישים ועדיין לא מצאתי, מקווה שאחרי החג אלך לראות אותן באולם תצוגה.
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
- 1 תגובות
- 910 צפיות
שלום אני בן 28 ויש נוסע מעט בערך כ3000-5000 ק"מ ולא יוצא מגוש דן בקיצור עד עכשיו היה לי רכב אספנות (פיאט 131 ידנית עם 135 אלף ק"מ) היה ברשותי 8 שנים ולצערי נאלצתי למכור אותו ובנתיים קניתי מיצובישי כריזמה1998 ב1000 שקל מקרובת משפחה שהפסיקה לנהוג, כמובן אוטוטמט לצערי, הרכב עם 125,000 ק"מ,מפנים מקורי ןבמצב מעולה ונקי, הרכב בצבע כסוף (אני לא אוהב את הצבע הזה) והוא דיי דהוי + לא לו חסר שריטות + טמבון קדמי שבור+מכסה מנוע דורש החלפה+צמיגים רצוי להחליף וחסר טסות (אני אוהב רק מקוריות)+מזגן חלש צריך כנראה לשים גז. אני אציין שהרכב מאוד נוח לי, מנפק, חלקים זולים, אומנם אוכל קצת דלק אבל יאללה כפרה על הדלק אבל אני לא אוהב את הצבע וגם הצורה של הרכב לא הכי יפה (אני אוהב יותר צרפתיו…
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ראיתי בסוכנות רכב שמוכרת רכב שאני רוצה 2008, לסוכנות קוראים OP לצורך העניין יד 2 ראשונה ליסנג, 100 אלף ק"מ והוא אומר שהוא מתחייב בבדיקה גיר שלדה מנוע... אתם אומרים שווה לנסות בכלל?
הודעה אחרונה מאת Palsar, -
- 4 תגובות
- 687 צפיות
הי חברים, ראשית אודה לכם מאוד על עזרתכם בבחירת רכב לרכישה (פיג'ו 208 חדשה). הכנתי סימולציה קלה להערכת עלויות האחזקה הכוללות ולהלן הנתוניםשהזנתי. אשמח להערות והארות. אני מודע שקיים שוני בין סוגי הרכב השונים. אם ניתן אנא הכלילו. הנתונים מתייחסים לרכב חדש ולתקופה בת 3 שנים (הרכבבאחריות בתקופה זו): ביטוח (מקיף + חובה): ~4000 לשנה ירידת ערך ממוצעת: ~12% לשנה (אספתי נתונים מיד 2ולוי יצחק – הנחתי שהרכב עם ק"מ נמוך ושמור) טסט + אגרת רישוי: 1200 לשנה טיפולים ואחזקה (הרכב יעשה כ 15,000 ק"מ בשנה): 1000 ש"חלשנה עלויות מימון (ממוצע): P+0.2 (ראיתי גם בפחות, פרייםנכון להיום) צריכת דלק משולבת ממוצעת (הערכת של 70% נסיעה בינערוני): 1:15 עלוד דלק…
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש באפשרותי לרכוש מאזדה 3 קומפורט שנת 2010 עם 65.000 ק"מ יד ראשונה מפרטי. לאור הנתונים ובגלל שהרכב לא עבר תאונות ומטופל בתדירות במאזדה הוא מבקש מחיר מחירון 68 אש"ח (לאחר שקלול של יצחק לוי זה מגיע אפילו ל72). האם לאור כך שהשוק מוצף במאזדה 3 בעקבות חברות הליסינג עדיין משתלם לתת מחיר מחירון על רכב מסוג זה, למרות שעל הנייר הנתונים מצויינים. האם כשאני ארצה למכור בעוד 3-4 שנים אני אקבל גם מחיר מחירון? מה הכדאיות? או שכדאי לוותר הפעם. יש לציין שהאדון לא מוכן לרדת אפילו חצי אגורה ומתחייב בבדיקה גיר, מנוע, שלדה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
משתף בהתלבטות, לובינסקי מפרסמים מבצע שעל פניו נראה בסדר, רכב מטופל וטוב המקבל אחריות לשנתיים וטיפולים במהלך אותן שנתיים ובמחיר סביר. כשאני קורא את ה "כפוף לתקנון" מתגלה לי כי האחריות לא כוללת כלום ובנוסף, הטיפולים מחייבים בתשלום ראשוני של 295 ₪ וכן עבור חלקים במחירי היבואן. קישור למבצע: http://minisite.lubinskitrade.co.il/mushlam2015/sukot/web/?ref=website&media=mivtzaim אשמח לחוות דעת נוספת
הודעה אחרונה מאת manor, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
היי חברים, לפני שאתחיל הייתי רוצה להגיד סליחה מראש במידה ועברתי על "חוקי" הפורום או לא קראתי מספיק טוב את המאמרים שאולי יכולים לסגור לי את הפינה לפני הת'רד שאני אפרסם. תקציב : 10,000-25,000 יד : 2-4 העדפה : סוזוקי ג'ימיני שימוש : טיולים + נסיעה מדי בוקר לעבודה. שנה : 2000-2010 אשמח במידה ותוכלו לייעץ ולחלוק פרטים על סוגי רכבים שונים, או אפילו לייעץ לי על ההעדפה שלי (ג'ימיני). אילו בדיקות כדאי לבצע לפני קניית רכב מסוג כזה, כי הרי זה לא פורד פוקוס משפחתית, זה רכב שבד"כ נטחן. איזה מכון בדיקות יעשה עבודה טובה בבדיקה? האם אעשה טעות במידה והרכב יהיה עם גיר ידני או שזה לטובה? אשמח אפילו אם תוסיפו שאלות נכונות, תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 3 תגובות
- 623 צפיות
שלום.מתלבט אם לקנות פולו שנת 2007, 63,000 ק''מ ב35 אלף ש''ח. בהתחלה רציתי סיאט איביזה 20100 דגם ספורט 3 דלתות אך בין הדגם שאני רוצה יש הבדל של 15 אלף. הרכב מיועד לסטודנט והדרישות שהנסיעות בעיקר 20 דקות כיוון ללימודים : שיהיה יחסית זריז עם עיצוב צעיר סה''כ שיהיה חסכוני ואמינות טובה האם מומלץ ללכת על הפולו ?אני מודע שהאחזקה יותר יקרה יחסית. התקציב הוא סביב 35 אלף ש''ח+- בנוסף הצעות אחרות יתקבלו בברכה,מה לגבי איביזות בתקציב הזה? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Oz Granit, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
אהלן, אני עומד לפני רכישת רכב חדש, חשבתי לרכוש רכב בקטגוריית הסופר-מיני ולא ממש התלהבתי מההיצע הנוכחי. החלטתי להתחיל לבחון רכבים נוספים בקטגוריה שונה, (מיני) קרוסאוברים. ראיתי מספר נסיעות מבחן שעשו לויטרה החדשה, בגדול: דשבורד שמרגיש זול, פלסטי (ושריט) בחלק מהביקורות ציינו שהטאץ' סקרין דורש מאמץ לפעמים מנוע עייף מנגד, מקבלים רכב לא רע בכלל במחיר סביר, נראה טוב, 5 כוכבי בטיחות, כל מערכות ההגנה החדישות, ראדאר(?), מצלמת רוורס מובנת, ג'אנט 17, התנהגות כביש סבירה+, תא מטען גדול. יש מבצע חבר כרגע בסוזוקי, אני מעריך שיתנו בסביבות ה-5K הנחה נוספת ככה שהמחיר משתלם, מנגד - סוזוקי. לטעמי, הרכב בצבע לבן עם גג שחור נראה מעולה. באותה נשימה, בקרוב יוצ…
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
ליסינג 0 ק"מ 1 2
מאת vadim87-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן, 2 שאלות מהירות: 1. מה הירידת ערך הצפויה של ליסינג 0 ק"מ (נרשם ברשיון יד ראשונה פרטי) 2. אם יש לנו ברירה בין 2 מכוניות מאות והדגם ואותה השנה (ספייס סטאר) אחת מהן חדשה 0 ק"מ והשנייה הייתה רכב גישור לחודש אצל לקוח (2000 ק"מ בערך), ההפרש בין 2 הרכבים הוא בסביבות ה1000 שקל לטובת המשומשת, אנחנו נוטים להוסיף את ה1000 שקל וללכת על החדשה, מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 753 צפיות
היי חברים, הגענו להחלטה שחייבים עוד רכב .. תקציב : 35,000 שח אוט' , נסיעות עירוניות בחיפה(יש עליות כמובן) והסביבה , כ 12-15 א' קמ בשנה . רכב שישמש את אשתי ולכן מעוניין ברכב עם מינ' כניסה למוסכים וצריכת דלק טובה . מהשיטוט בפורום הסתכלתי על : אופל קורסה ,סוזוקי ספלאש , קיה ריו , ניסן מיקרה ויונדאי i10 אודה לחוות דעת לאנשים עם ניסיון ברכבים הנ"ל או רכבים אחרים שמתאימים .
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
משפחה עם פעוט בן 4 ועוד תינוק בן שנה וחצי. הרכב יעשה כ20 אלף קילומטר בשנה. צריכת דלק: לא קירטי לי כל עוד זה ברמת הסביר של 9-10 ק"מ בממוצע לליטר. אמינות: הפרמטר המרכזי- שיהיה רכב שהסיכוי שלו לראות מוסך הוא הנמוך ביותר. שנה: לא קריטי חשבתי שלפחות 2009 אבל אם אתם חושבים שעדיף ישן יותר בתקציב הנתון תציעו. קילומטארז : בגלל נושא האמינות חשבתי שמקסימום 85 אלף אבל יש לכם הצעה למשהו שנסע יותר ועדיין לדעתכם זה יענה על הדרישות תציעו. תא מטען: יש לי עדיפות לסטיישן או סדאן עם תא מטען גדול היות ואנחנו מכניסים שם עגלה ולא מעט דברים. תקציב: 55 אלף שקלים מקסימום. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! השנה קניתי את היונדאי ולוסטר,לצערי לאחר 10 חודשים נמאס לי ממנה. האוטו שמור כמו חדש עשה רק 72 אלף. אבל הצריכת דלק לא כמו מה שציפיתי שתיהיה 1 ל 9-11. ועוד לגיר ידני,שאני מרגיש שהמזגן דלוק היא לא סוחבת חזק כמו שציפיתי. אני מחפש רכב שנראה טוב כמו הולוסטר,מעדיף שיהיה גם דלתות או דלת מאחורה. שתיהיה חסכונית כמה שאפשר בדלק. אני יכול להתפשר על גיר ידני-לא רואה בזה שום דבר רע. הכי חשוב טורבו-שתיהיה מהירה. חשבתי כבר על ההונדה האצ'בק,סיאט איביזה. אני גם לא שולל מנוע היברידי,האוטו לצעיר בן 22 שנוסע כל יום בסביבות 70-90 קילומטר. התקציב יכול לנוע גג עד 75 אלף זה המקסימום. כל הצעה שיש לכם תתקבל בברכה! תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
אני מתעניין ברכב הנ"ל רציתי לדעת אם הוא 1.אמין 2.אם יש לו שוק 3.איך צריכת הדלק של הידני לעומת האוטומט אני מקווה לצריכת דלק של לפחות 1 ל 16 אני נוסע בעיקר מחוץ לעיר בדר"כ כלל 40-30 ק"מ התקציב בערך 50אלף ואין מרווח תמרון יש תחלופה יותר טובה לדעתכם? אני רוצה לפחות 2012 ואם יש בפחות מ 50 אלף אז כמובן שעדיף לי
הודעה אחרונה מאת Shlomi Tsruya, -
-
- 26 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי , שוב אני מתלבט עם עצמי איזה רכב אני רוצה להביא בתקציב, לא מצליח להגיע להחלטה. אני רוצה לקבל רעיונות לגבי אירופאית 5 דלתות אוטומטית, כשבגדול הדרישות הם: - אמינות מוחלטת עד כמה שאפשר - אוטומטית פלנטרית רגילה. - שתראה טוב - כוח תמיד נחמד - עדיף שלא תעבור את ה-50K שקל, אבל אפשר לציין מכוניות במחיר קרוב (נחכה לעוד משכורת או שתיים) - שתיהיה אירופאיתוזה סעיף חובה - שתיהיה 5 דלתות Hatchback הבעיה שהדרישות שלי שללו כל רכב אפשרי: - פוקוס 5 דלתות: דור ראשון ושני לא נראות טוב לדעתי, הדור השלישי מהמם ב-5 דלתות , אבל גיר רובוטי - פולו, איביזה: דורות קודמים לא לטעמי, הדור הנוכחי מצויד רק ב-TSI + DSG בגרסאות האוטומטיות (אם יש פלנטרי + 1.4, …
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
- 6 תגובות
- 956 צפיות
שלום רב, חברה שלי זקוקה לרכב חדש(עד כה, פיאסטה 2000) שיעמוד במספר קריטריונים: 1. תקציב עד 25K(התקציב הוא 27 אבל אני משאיר 2K לטיפול שבטוח יידרש) 2. הנסיעות יהיו עירוניות ברובן עם נסיעה פעם בשבוע או עשרה ימים של 40 ק"מ לכל כיוון(אשדוד-ת"א), עם נסיעה ארוכה אחת לחודש בערך(150 ק"מ כל כיוון), ממוצע הנסיעה החודשי הוא 800-1000 ק"מ. 3. מחפשים רכב ידני בלבד, עדיפות לפחות מ100K ק"מ ושנתון 2008 ומעלה. 4. בנוסף רצוי רכב שהמזגן בו לא ידוע לשמצה(פנדה) או שיש בו מחשב מסובך(שוב, פיאט החדשות). מאחר ואין לי ניסיון עם ידניות בארץ(רק מאזדה אוט' כמה שנים) אני פונה אליכם, חבר אחד אמר לי שסוזוקי אלטו ידנית 2010-2011 תהיה אחלה, חבר שני אמר להתרחק ושהרכב נורא. בנוסף רציתי לשמ…
הודעה אחרונה מאת avivthewalker8, -
- 2 תגובות
- 655 צפיות
אחרי שפעמיים הלכתי לבדוק שני רכבים שעברו תאונה(ובטלפון אמרו לי שלא), החלטתי(כנראה) ללכת על אחד משני הדגמים שרשמתי. אפשר לדעת איזה רכב יותר כדאי לי לקנות, מה יותר בטיחותי ובאיזה רכב הנהיגה שלו תהיה יותר נוחה? לפי מה שקראתי אז אני מבין ששניהם רכבים די אמינים והצריכת דלק שלהם לא משהו מי יודע מה.. שניהם בגרסה האוט'(לא מצאתי ידני). האקסנט יד 2(ראשונה ליסינג) ועשתה 160K בערך- הוא דורש כרגע 20 אלף(חבר של דוד שלי) הגטס יד 3 ועשתה 130K בערך- כרגע דורשים 19 אלף איזה רכב לפי דעתכם יותר עדיף לי לקנות?? אני סטודנט ויהיו לי נסיעות של בערך 200 ק"מ בשבוע. התקציב שלי הוא עד 25K(עם חריגה קטנה) אבל כרגע אלה שני הרכבים הכי נורמליים שחשבתי עליהם, ושבוע הבא אני מתח…
הודעה אחרונה מאת sharons007, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 467 צפיות
שלום אני נהג חדש עוד חודש נגמר לי מלווה לילה אני רוצה לקנות ניסאן אלמרה 98 -2000 אשמח לשמוע המלצות על הרכב תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות רכב חדש 0 ק"מ מליסינג. הרכב יהיה רכב יחיד במשפחה. מעוניין ברכב משפחתי ל 5 אנשים (שני הורים ו 3 מתבגרים). מה שחשוב לי מהרכב: אמינות מרווח נוחות נסיעה בטיחות מעדיף שהמושב יהיה יותר גבוה מהמאזדה 3 החדשה לדוגמא (נוחות יציאה מהרכב). ומעדיף שהרכב יוכל לעלות על מדרכות (חנייה עם שני גלגלים על המדרכה ושניים על הכביש). אני עושה בערך 15,000 בשנה, כאשר הרוב הוא עירוני. גיר אוטומטי או רציף חובה. חשבתי להתחיל עם רכב משפחתי עם מרווח גחון יחסית גבוה, אבל אני לא בטוח שזה חד משמעית מצביע על יכולת טיפוס המדרכות שלו. כרגע הרכבים שחשבתי עליהם הם: סובארו אימפרזה יונדאי I30CW או I35 קאיה פורטה רנו פלואנס בנזין אשמח להארות ולהמלצו…
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
שלום לכולם, אני מתלבט איזה רכב מוצלח יותר מבחינת צריכת דלק נוחות נסיעה וכמובן תחזוקה מדובר על חדש מהחברה. סיאט מיי ידני 1000 סמק קיה פיקנטו ידני 1000 סמק תודה רבה למתייחסים
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
שלום לכולם, קראתי כאן לא מעט ורק עכשיו פתחתי יוזר, אחלה אתר וקהילה! אשמח להמלצתכם לרכב הישמש אותי לנסיעות יומיות מתל אביב לירושלים. מספר קריטריונים: 1. רכב עמיד ואמין - שהעליות לא יהיו קשות מדי. 2. חסכוני - הן בתצרוכת דלק והן בעלויות אחזקה (טיפולים וכו'). 3. רכב סחיר אשר ישמור ערכו לאחר 3-5 שנים. 4. עדיפות לרכב שהוא יחסית קטן במימדים, היות וחניה בתל אביב זה לא פיקניק. היום יש לי קיה פיקנטו ידנית שקצת קשה לה לענות על הדרישות לעיל, ולכן מחפש להחליף אותה. אודה לעזרתכם, שבת שלום וחגים שמחים
הודעה אחרונה מאת Meni Shimel, -
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
דרוש רכב לסבתא שתפקידו העיקרי קניות בסופר והסעת הנכדים. דרישות הרכב אוטומטי , קל להחנות , ביטוח סביר, אורות אוטומטים(!!!), שדה ראיה טובה ולא גבוהה מדי. תקציב 80K מעדיף כמה שפחות, אם יש מציאה נעלה את התקציב. הרכבים שנראים מועמדים טובים בסגנון ניסן ג'וק, טויוטה אוריס, טויוטה פריוס וכו' אשמח להצעות נוספות.
הודעה אחרונה מאת Nadav1980,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 898 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- davemustaine87
- Moshe c
- Igalz
- אריה שאג
- David32
- לומד לתקן
- Haim_gds
- natco
- meny5
- itamar_by
- GKME
- mikyl