Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג 0 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

2 שאלות מהירות:

1. מה הירידת ערך הצפויה של ליסינג 0 ק"מ (נרשם ברשיון יד ראשונה פרטי)

2. אם יש לנו ברירה בין 2 מכוניות מאות והדגם ואותה השנה (ספייס סטאר) אחת מהן חדשה 0 ק"מ והשנייה הייתה רכב גישור לחודש אצל לקוח (2000 ק"מ בערך), ההפרש בין 2 הרכבים הוא בסביבות ה1000 שקל לטובת המשומשת, אנחנו נוטים להוסיף את ה1000 שקל וללכת על החדשה, מה אתם אומרים?

פורסם

אותו רכב, ב0 ק"מ יש יותר אבזור (חישני רוורס, קודנית וטיפול ראשון חינם)

הבאסה היחדה ב0 ק"מ שאין את הצבע שאנחנו רוצים (אפור ככה)

פורסם

אם רשום יד ראשונה פרטי אז זה לא ליסינג ואין שום ירידת ערך אם תחזיק שנתיים. אם ב-0 ק"מ יש יותר אבזור ברור שעדיף ללכת עליה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא בדיוק.

מצד אחד זה שאין רישום מסייע במכירה, אולם באופן אמיתי - אם מוציאים פלט ממשרד הרישוי רואים שהיד הקודמת היתה חברת ליסינג.

לכן, מדובר בנתון שיש לגלות, כאשר היעדר הרישום ברישיון יתמוך את האמירה שלפיה הרכב נרכש עם 0 ק"מ

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

הם לא יכולים לחתום על מה שלא נכון, לפי מה שמתאר פות"ש אם הם אומרים שאין רישום זה רשום על שמם כחברה. ההפחתה במקרה זה היא של 10%.

הקפד לקבל מכתב מאלבר שהרכב נקנה כ-0 ק"מ על מנת שתוכל להציגו לקונה עתידי או לחברת הביטוח במקרה של אבדן מוחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני אשאל ככה

רכב אחד תהיה ירידת ערך של קנייה מליסינג - הרישום יהיה "אין רישום קודם"

וברכב השני אני אצטרך להסביר שהרכב היה יד ראשונה אצל מישהו חודש וחצי כרכב גישור (הספינה שהסיעה את הרכב שהזמין התעכבה וקיבל רכב חלופי לחודש-חודשיים)

באיזה מהם המחיר שאני אמכור יהיה נמוך יותר?

פורסם

חברה, אתם מטעים את פות"ש. בשום מקרה לא מדובר ברכב מפרטי.

בשני המקרים היד הראשונה הרשומה היא חברת אלבר.

אבל יש הבדל בין שתי החלופות: כאשר קונים את הרכב עם 00 ק"מ מקבלים מכתב שמוכיח את זה ואותו מכתב תוכל להציג לקונה הפוטנציאלי וגם לחברת הביטוח במקרה של ירידת הערך חלילה.

אם אני לא טועה ההוררדה במקרה הנ"ל לפי לוי יצחק היא 8% (5% במחירון יד 2).

במקרה השני אתה קונה רכב משומש מחברת אלבר. ההורדה כאן היא משמעותית יותר ומה שיותר חשוב - לך תוכיח במכירה שהרכב שימש כרכב גישור ולא כרכב "זונה" שעובדי אלבר קרעו אותו לגזרים.

פורסם

הרכב באלבר - חדש דנדש עם ניילונים, הבדל היחיד בינו לבין הרכב בסוכנות של מיצובישי שאני קונה אותו מאלבר ושברישיון כתוב "אין רישום קודם"

זהו

מכאן השאלה, כמה זה דופק אותי, במיוחד בהשוואה לרכב אחר שהוא מאותה השנה אבל עבר ביד ראשונה אצל מישהו (במקרה הזה מישהי) שנסע עליו חודש וחצי ועשה 2000 ק"מ בערך כרכב גישור עד שקיבל את הפג'ארו שלו (או כל מיצובישי אחר)

פורסם

אתה עדיין לא מבין.

הרכב באלבר עבר את הרישוי. מי בעל הרכב - חברת אלבר. ברגע שתעביר את הבעלות אליך תהיה יד 2 כאשר היד הראשונה היא אותה חברת אלבר.

במקרה השני אני בספק שראית את רשיון הרכב. זה שהפרטי נהג עליו (או נהגה) לא אומר שהכב נרשם כיד פרטית. בגישור לא מעבירים את הבעלות לנהג אלא מי הוא בעל הרכב שרשום כיד 1..... נכון, חברת אלבר :wink:

• תוכן חדש...