Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי ויטרה החדשה VS. מאזדה CX3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני עומד לפני רכישת רכב חדש, חשבתי לרכוש רכב בקטגוריית הסופר-מיני ולא ממש התלהבתי מההיצע הנוכחי.

החלטתי להתחיל לבחון רכבים נוספים בקטגוריה שונה, (מיני) קרוסאוברים.

ראיתי מספר נסיעות מבחן שעשו לויטרה החדשה, בגדול:

• דשבורד שמרגיש זול, פלסטי (ושריט)
  • בחלק מהביקורות ציינו שהטאץ' סקרין דורש מאמץ לפעמים
  • מנוע עייף

מנגד, מקבלים רכב לא רע בכלל במחיר סביר, נראה טוב, 5 כוכבי בטיחות, כל מערכות ההגנה החדישות, ראדאר(?), מצלמת רוורס מובנת, ג'אנט 17, התנהגות כביש סבירה+, תא מטען גדול. יש מבצע חבר כרגע בסוזוקי, אני מעריך שיתנו בסביבות ה-5K הנחה נוספת ככה שהמחיר משתלם, מנגד - סוזוקי.

לטעמי, הרכב בצבע לבן עם גג שחור נראה מעולה.

באותה נשימה, בקרוב יוצאת ה-CX3 החדשה, לא ידוע בכמה תתומחר אבל כנראה שזה לא יהיה הרבה מעל השוק, בכל זאת נוצר סגמנט חדש והם לא יכולים להגזים. הרכב נראה מעולה לטעמי אך אין הרבה פרטים כרגע. אולי שווה לחכות?

אני מחפש להשקיע בסביבות ה-120-125K ולקבל רכב שנראה טוב, אמין, אני נוסע בערך 1000 ק"מ בחודש ולא מחפש כוח אך כן חשובה התנהגות כביש ונוחות נהיגה (וסחירות בעתיד).

פורסם

אף אחד לא יוכל לייעץ לך כמו שצריך מניסיון, מהסיבה שהמאזדה עדיין לא הגיעה ולסוזוקי נכון לסופ"ש שעבר לא היה אפילו רכב לנסיעת מבחן.

אם אתה יכול להמתין קצת, לדעתי עדיף.

פורסם

להמתין זה הכי טוב, השאלה היא כמה להמתין.

המאזדה CX3 תגיע אחרי החגים ואז בטח גם עליה יהיה עומס של נסיעות מבחן ולא יהיו הנחות, בדיוק כמו שקורה עכשיו בסוזוקי. עד שדברים ירגעו יהיה כבר ינואר 2016 (שזה זמן מצוין לקנות רכב חדש באופן כללי) אבל אז כבר יגיעו רכבים חדשים, כמו הונדה HR-V ופיג'ו 2008 המעודכן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למה בעצם לא ספורטאז' במתיחה תקציבית קלה או אפילו בלעדיה בהתחשב במבצעים או ברכישה מליסינג 0 ק"מ?

-- הרכב יותר מרווח, יותר יפה (למרות שזה מתקזז עם קומבינציית הצבעים) ויותר חזק.

מצד שני הוא פחות חדש וכנראה יותר זללן.

פורסם
למה בעצם לא ספורטאז' במתיחה תקציבית קלה או אפילו בלעדיה בהתחשב במבצעים או ברכישה מליסינג 0 ק"מ?

-- הרכב יותר מרווח, יותר יפה (למרות שזה מתקזז עם קומבינציית הצבעים) ויותר חזק.

מצד שני הוא פחות חדש וכנראה יותר זללן.

גם ל"פחות חדש" יש פתרון. אני מאמין שמי שהיה מרוצה מהדגם הקודם של הספורטאז' יהיה מרוצה גם מהדגם החדש. אני נאלץ להסכים איתך למרות שעל פי מבחן הרכב שערכו ב"אוטו" לויאטרה החדשה, נראה שמדובר באחלה רכב.

פורסם

2.57 עוד סביר, מתקבל על הדעת.

2.5 זה כבר נתון שלא קיים.

פעם אחרונה שנתקלתי בכזה נתון - היתה, כמה מפתיע, בסוזוקי SX4 הישנה.

:)

Cupra Leon VZ 2025

פורסם (נערך)

אור, איני יודע כיצד קבעת שהמנוע עייף בלי לבחון את הרכב. מדובר במנוע המוכר מה-SX4 לדורותיו מזה 6 שנים, ולפחות בשידוך לתיבת 4 ההילוכים הוא בהחלט נותן תגובות טובות. כנראה שאתה מדבר על השילוב העייף של הגרסאות הקודמות אשר שירותו את הליאנה ואת הדור הראשון של ה-SX4. מכל מקום, עד שהויטארה לא תגיע לכבישי הארץ לא נדע איך המנוע מתנהג בחיבור לתיבת 6 ההילוכים שאינה מוכרת לנו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מסכים, התכוונתי שמדובר במנוע חלש יחסית לגודל המרכב, ואולי אני טועה.

בכל מקרה המחיר של הויטארה ברמת האבזור הגבוהה כולל מערכות מובילאויי ולא כולל אגרת רישוי הינו: 121,490, הנחה של 6500 ש"ח ממחיר המחירון. גרסת ה-4x4 פחות רלוונטית אלי לטעמי.

Bull-81, מה הבעיה עם בסיס גלגלים כזה? אשמח להסבר.

פורסם

השוואה על הנייר לא שווה כלום. אפשר להשוות בין שני כלי רכב שקיימם פיזית להשוואה - וזה לא המצב כאן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מסכים, התכוונתי שמדובר במנוע חלש יחסית לגודל המרכב, ואולי אני טועה.

משקל הויטארה, הקרוסאובר וה-SX4 הקודמת דומה מאד, לפי המפרט נראה שהויטארה דווקא בצד הקל. לכן נותר להמתין לבחינת השידוך לתיבת ההילוכים החדשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...