ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,598 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעוניין להחליף את הרכב הקטן של המשפחה - שברולט סוניק 2012 - ברכב סטיישן. חשבתי על קיה סיד סטיישן ועל יונדאי I30 cw. א. מי מבין השתיים עדיפה (מבחינת אבזור, בטיחות, חיסכון בדלק והכי חשוב - אמינות)? ב. מה המחלות הידועות של כל אחת מהן? יש עוד רכבים מומלצים שלא חשבתי עליהם? מי שממליץ על רכב כלשהו, בבקשה שיפרט לגבי הנקודות שציינתי. תודה וחג שמח, אסף
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום לכולם, ההורים שלי מעונינים לקנות סובארו אימפרזה 2015 בשיטה של ה- 0 ק"מ חיפשתי קצת מידע על הרכב אבל אין יותר מידי חוות דעת מאוד יעזור לי לשמוע פרטים על הרכב תודה רבה לכם
הודעה אחרונה מאת גל קליין, -
-
- 1 תגובות
- 724 צפיות
אני 95% נוהג לבד ברכב, בירושלים. אני לא אדם קטן, כך שמכוניות המיני לא מתאימות. לצורך השוואה: יש לי כרגע קיה ריו סדאן שהאמת מעט צפופה לי. המכונית אמנם ארוכה, אך יש לי הרגשה שהיא מאד צרה. בעבר הייתה לי פיאט בראבה שדווקא הייתה נוחה מאוד. באופן כללי יש לי הרגשה שהמושבים באירופאיות יותר נוחים מהמזרחיות. פחות נוקשים. הריו, בנוסף להיותה עגלה בצורה בלתי רגילה (ואני ממש לא מחפש מכונית מרוץ), גם צורכת דלק כאילו הייתה מכונית מרוץ. טרם מילאתי מיכל מלא, אבל לפי מד הדלק אנחנו בדרך ל 1/7-8, בנסיעה עירונית רגועה. (מצב ECON מכובה, אגב). אם כך, אני מחפש רכב מרווח, בעיקר לרוחב, שיהיה אמין. הייתי מנסה להמנע לדוגמא משברולט קרוז, שכנראה תהיה מרווחת אבל נראת הרבה יותר מד…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 533 צפיות
אני הבעלים של פיג'ו 307 שנת 2008 כבר שנתיים ולפני כן הייתה לי גם 307 במשך 3 שנים. במעבר שילמתי הפרש של 19K בכדי לשדרג ל 2008. נסועה של 2K-3K בחודש, ועם זה תשלומי הדלק הגבוהים כמובן. בימים אלה, כשהפיג'ו שלי עדיין "צעירה" (100K על הקילמוטראז'), תהיתי האם כדאי לי שוב לשדרג ולשלם הפרש, או שכבר כדאי לי לשלם על ליסינג תפעולי. אני לא מבין בזה יותר מידי ואשמח לסיוע מאלו שהמספרים כבר רצים להם בראש. אין לי בעיה שהרכב לא יהיה שלי אם בפועל יש לי רכב לנסוע בו ואני מוציא סכום זהה או אפילו חוסך אך מקבל שקט ממקומות אחרים כמו טיפולים, דלק, ועוד.
הודעה אחרונה מאת shochats, -
-
- 1 תגובות
- 856 צפיות
אהלן, אני וחבר טוב מתכננים לנסוע לארה"ב לחצי שנה-שנה אחרי השחרור (שנינו עם אזרחות אמריקאית). בעיקרון אנחנו מתכננים להשתקע בקליפורניה, אבל טרם נגיע לשם אנחנו מתכננים לעשות איזה רוד טריפ של חודש. לצורך כך אנחנו מעוניינים לקנות רכב משומש, ובתום השהות למכור אותו (במידה והוא ישרוד). אנחנו כנראה נלך על תקציב של 2,000-3,000$. מהסתכלות בקרייגס ליסט נוכל לדוגמה לקנות הונדה סיוויק/אקורד משנת 2000 בערך. https://washingtondc.craigslist.org/search/cta שאלתי היא - על אילו מכוניות הייתם ממליצים? הדגש הוא על אמינות. ובאופן כללי - טיפים בנושא? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
היי אני רואה שהמנוע החדש 1000TSI - שלושה צילינדרים מתחיל להיכנס בכל הרכבים החדשים שעובדים עם המנוע הזה. פולו - 2014 - מנוע 1000 TSI סיאט איביזיה 2015 - מנוע 1000 TSI - יגיע לישראל ב 11/2015 גם הגולף החדשה עוברת למנוע 1000 TSI החדש השאלה היא האם ניתן להסיק שה-1200 ייצא משימוש ? עד כמה כדאי לקנות רכב יד שנייה עם מנוע 1200 TSI ? ההתלבטות בין איביזה 2015-2014 לבין גולף 2013 - שניהם עם מנוע 1200 TSI. הדגמים מאוד קרובים למועד המעבר למנוע החדש. עד כמה יפגע הדבר בסיכויים למכור במחיר נורמלי בעוד 2-3 שנים ? * על הדרך מוזמנים להציע רכב סופרמיני בתקציב 70-80 - חסכוני ובטיחותי. תודה
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 898 צפיות
לפעמים אני רואה רכב עם קילומטראז' גבוה, במחיר נמוך משמעותית. למשל ראיתי הונדה גאז' 2011 169 אלף קילומטר, ב48,000 ש"ח באוטו-קאר-מובייל כשהמחיר בד"כ סביב ה60,000 ש"ח. אני עצמי עושה כ8,000 קילומטר בשנה, אז נניח שהרכב יהיה אצלי 3 שנים ואגיע ל194 אלף קילומטר: 1. יהיה קשה מדי למכור את הרכב? 2. האם 169 אלף קילומטר זה מתכון לתקלות במנוע/גיר/הכל?
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
שלום לכולם רציתי לקבל חוות דעת לגבי הרכב הנ"ל . מדובר על אקסמפלר עם 200K ק"מ . למעשה , פעם ראשונה שחשבתי לקנות רכב גרמני ורציתי לקבל כל דעה שיש למישהו על הרכב הזה . תודה
הודעה אחרונה מאת Moonlight Theory, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 552 צפיות
מחפשים רכב קטן, שיחזיק באופן מכובד את העליות של ירושלים מידי פעם, אך לרוב הוא יסע באזור המרכז. ידני בהחלט בא בחשבון ואולי אפילו מומלץ. יש כוכב בולט או שיש כמה להיטים? אני משאיר את ההגדרה "קטן" פתוחה לפרשנות. ברור שלא משפחתית, אבל כל מה שמתחת יהיה אפשרי. אהה והכי חשוב, לא מתחת לשנת 2011
הודעה אחרונה מאת xena, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 825 צפיות
הרכב הוא הונדה אקורד 2009 , 120,000 יד ראשונה אשמח לשמוע את דעתכם על הבדיקה..? http://www.siz.co.il/my.php?i=kmjtnywfj53e.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=gqunmg53nmxe.jpg תודה מראש
הודעה אחרונה מאת toshigun, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 617 צפיות
שלום, אני מתעניין לגביי מאזדה 5 שנת 2011 2012 אשמח לקבל חוות דעת בכל הקשור לגביי אמינות,צריכת דלק,ירידת ערך ,ובכלל מה ההבדל בן הלקצ'רי לדגם אקסיקוטיב? חג שמח
הודעה אחרונה מאת אורי מ., -
-
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כמה שפשפשתי והתלבטתי, ואז נחתתי לכדוה"א. פותח שרשור חדש כי יש לי 2 פיינליסטיות לאחר יום שהקדשתי לחיפושי רכב. המועדפת: מגאן 2007 1.6 בנזין, מוסבת לגז. הבעיות: מנורת כרית אוויר מנורת זיהום אוויר הטוב: המחיר מערכת הגז הרעיון: להעביר את החלקים הבעייתיים בין המגאן שלי למגאן ה"חדשה". כלה מספר 2: מגאן קופה 2001 הבעיות: סאנרוף לא נפתח מזגן לא מקרר(מדחס נכנס לפעולה, כנראה גז) הטוב: חצי ממחיר המגאן אין נורות דולקות בחורה נהגה עליה בעדינות דרישותי מהרכב: בטיחות אמינות חסכוניות האם יש מישהו נסיון עם מגאן על גז? בדקתי גם בורה V5, אבל חזרתי לקרקע.
הודעה אחרונה מאת TomerLL, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אהלן אני עם קיה סורנטו דיזל 2014, וחשבתי לרדת בשנתון ולקחת משהו סאב 7 מקומות יוקרתי כמו: מרצדס GL או Q7/X5 בשנתונים 2009/2010 (אולי אפילו אסקלייד). כמו"כ אפשרות להחליף לאקספלורר. היתרונות של הרכבים הנ"ל מול הסורנטו הם נוחות המושבים ובידוד רעשים (הדיזל של הסורנטו רועש למדי). השאלה היא: האם התחזוקה של הרכבי יוקרה בשנתונים 2009/2010 תקרע לי את הכיס? יש למישהו השוואה בין SUV רגיל ל SUV יוקרה מבחינת אחזקה? כמו"כ מה דעתכם על המעבר מסורנטו לאקספלורר? אני נוסע כ 10K בשנה ולא חשוב כ"כ השטח (אבל צריך 7 מקומות). תודה.
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ערב טוב אני מתלבט לגבי שני הרכבים לאישתי. מה ההבדל בין צריכת הדלק בין הרכבים? אמינות בין שתיהן? הבנתי שהאמינות של שתיהן די דומה... חוות דעת על שני הרכבים יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת vo364, -
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
אני כבר נעול על רכב שאני רוצה לקנות וקיבלתי הצעה נחמדה על הרכב הזה. אז הציעו לי להסתכל על היונדאי קופה FX מנוע 2.7 V6 שנתונים 200X . בכל מקרה קראתי עליו פה ושם אבל לא החלטתי יותר מדי, למי שיש ניסיון או מכיר יכול להגיד מה דעתכם עליו ? פוזה, ביצועים, איכות חומרים, דלק, אחזקה ובמיוחד שוק. תודה חברים.
הודעה אחרונה מאת sharif111, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אחרי שהסקסו שלי מסרה את נשמתה לבורא אני צריך למצוא לה תחליף התקציב העומד לרשותי הוא מקסימום 9,000 ש"ח, וגם זה בלחץ אני מחפש רכב שהוא אמין יחסית לזה שהוא יהיה בטח בן 10 ויותר שהטיפולים והחלפים לא יקרים, שצריכת הדלק שלו היא לפחות 1 ל-11/12 בנסיעה משולבת (עם יחס של 70% בינעירוני ו-30% עירוני). עם גיר אוטומט. האופציות שחשבתי עליהם / על חלקם וויתרתי, אבל בכל מקרה, אשמח להערות שלכם על מה שכתבתי - סוזוקי בלנו, 2001 או 2002, אבל די פסלתי כי הבנתי שאין שם כריות אוויר בכלל, למרות שהרכב אמין. - ניסן אלמרה 2001 או 2002 - הבנתי שהרכב מאוד אמין, ושיש לו יתרון בדמות שרשרת טיימינג אבל קשה להשיג במחיר של עד 9000 ש"ח, אלא ר…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום. שמי שמעון. אני רוצה להתייעץ לגבי רכישת רכב ניסאן פרימרה (או פרימיירה למתעקשים), שנת 2003. יד 4 ק"מ 136,000 עם טסט חודש הבא. קצת רקע כללי על עצמי, אני סטודנט תפרן ויודע שזה לא רכב טיפוסי לסטודנט אבל העיצוב שלו נורא מעניין בעיניי. השיקול השני הוא לקנות מאזדה 3 מודלים 04-06. התקציב שלי עד 17,000 אבל יכול להגיע ממש מעט יותר לכיוון 18.5 למציאה ממש טובה. אני נוסע דיי הרבה ועושה ממוצע בשנה בסביבות ה25 אלף ק"מ ומחפש בראש ובראשונה אמינות ובטיחות, מוכן להתפשר קצת על חסכון בשביל שני אלו. אני אחרי תאונת טוטאלוסט עם מאזדה 3 (לא יודע אם רלוונטי אבל אני מנסה לספק את כל הפרטים האפשריים לגביי). אשמח לחוות דעת על הדגם ועל הרכב או שאולי כדאי עדיף להשאר…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 572 צפיות
שלום רב, אני ואמא שלי זקוקים לרכב חדש, אמא שלי לשימוש של נסיעות לעבודה (כ40 קילומטר ביום), ואני לשער הזמן (יציאות בערב וסופי שבוע). מחפש רכב שיהיה אוטומט (אמא לא מוכנה לידני), רכב בסביבות המחיר של ה20-30 אלף ובתקווה שנתון 2008 ויותר, כנראה רכב שהוא מיני\ סופר-מיני. (רק לא צרפתית) האם יש המלצות לרכב אמין ולא יקר עם צריכת דלק טובה בשביל הצרכים האלה? והאם יש המלצות למקום באזור המרכז שאפשר לקנות ממנו אם לא מפרטי? נ.ב ראיתי רכבים כמו יונדאי גטס או דייטסו סיריון אך יש עליהם ביקורות גם טובות וגם רעות על מערכות שונות באוטו וצריכת דלק. תודה (:
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 824 צפיות
שלום לכולם, נשאלתי על ידי חבר לגבי קליאו 1.2 חדשה מהחברה. הדרישות הן מיני\סופר-מיני שתהיה קצת יותר סוחבת במחיר של עד 110K, על פניו הקליאו נראת מעולה. מצד שני, ברוב דיוני הפורום עם דרישות דומות בחודשים האחרונים, לא ראיתי מחברי הפורום כמעט המלצות לקליאו החדשה... האם יש איזשהן מחלות שאני לא מודע להן ברכב? הרכב נראה די מאובזר ויחסית סוחב במחיר לא גבוהה מדי. המתחרות הישירות הן פולו 1.2, פאביה, איביזה ושאר החברות בקטגוריה. אשמח לשמוע על יתרונות וחסרונות של הדגמים הנ"ל.
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
כולם מהשנים 2007-2009
הודעה אחרונה מאת פלג_, -
שלום לכולם לפני שבוע פתחתי שרשור לגבי קופר S וקניית מכונית הוט האצ קטנה,לצערי התקציב הצטמצם עקב שדרוג קניית דירה (שדרוג מטבח קניית מחסן ושאר ירקות ... ׂ) ,ולכן התקציב יכול להימתח לכיוון ה-155-158. במחיר הזה אני לפי ראות עייני מכניס 2 אופציות סופיות מבחינתי . ישבתי בפולו GTI החדשה וקראתי המון חומר על הפולו החדשה (כולל השרשור המפורסם של SATIO ׂ) איכות החומרים מרשימה הישיבה נוחה והרכב מאובזר יחסית ,כולל חלון גג וגאנטים ומולטימדיה ,השילוב של המנוע החדש עם גיר ידני נותן ביצועים מעולים,קראתי קצת מבחנים בחו"ל ורובם משבחים את הדור הנוכחי בפולו GTI. ואז מגיע המחיר המצויין וב145 אלף שח ניתן להוציא חדשה 3 דלתות ידנית!!!,לדעתי האישית במדד שקל =כ"ס ,הפולו מנצחת . …
הודעה אחרונה מאת Rון, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. כרגע יש לי 206xs ששווה בערך 10. אני מעוניין להתקדם לרכב חזק יותר, ידני, ובעל שישה הילוכים. הדגם של הלאון שאני מפנטז עליו כבר שנים הוא ה-1.8T מהשנים שהחליפו את הדשבורד כמדומני 2009-2012. נכון לכרגע התקציב שאוכל להעמיד הוא 50 לאחר מכירת הרכב הנוכחי ומניח שאקח עוד הלוואה קטנה. אהבתי גם את הצורה החדשה של הלאון אבל אין תקציב. האם יש איזה שהוא מקום שאוכל לבצע טרייד ולקבל מימון ? האם ישנם עוד רכבים בסגנון של הלאון שיכנסו בתקציב? כמה אמור לעלות ביטוח לנהג מעל 30 ? אשמח לקבל כל מידע לגבי הרכב גם מכאלה שמחזיקים בו. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת bigbosf, -
רכב מיני מהנה
מאת עמיחי נ- 1 תגובות
- 520 צפיות
שלום לכלום כרגע ברשותי קורולה רובוטית משנת 2008. מאחר ומוביל הילדים (רנו סניק) בשימוש אצל אשתי, אין לי צורך ברכב מרווח וגדול מעוניין ברכב מיני מהנה לנהיגה בערך באותו הסכום של הטויוטה +10K (מניח שאפשר לקבל עליה 30K ביום טוב) בהתחלה פזלתי לכוון אלפא 146 או 147 אבל לאחר קצת קריאה הבנתי שאת רוב הכסף אבזבז לאחר הקנייה. הבנתי שיש מספר סוגים של פונטו שיכולות לספק את הסחורה. האמנם? אני מחפש רכב בסכום הנ"ל, בערך אותו שנתון או יותר מתקדם, שייתן תמורה מאוזנת בין אמינות ועלות אחזקה ובין הנאה מנהיגה. נסועה שנתית סביב 15K, צפוי להחזיק אותו שנה וחצי-שנתיים
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 581 צפיות
בוקר טוב, חבר מחפש לתקופה של שנה יונדאי I20 לנסיעות ארוכות (מרכז-צפון, קצין בצבא). אני מנסה לעזור לו בגלל החוסר זמן ונתקלנו בדילמה האם לרכוש מליסינג\השכרה רכב במחיר טוב ולעלות בשנים מצד שני להתפשר במעמד מכירת הרכב ואולי התפשרות בזה שהוא עבר לא מעט. או- לרכוש יד2 פרטי (קצת יותר קשה למצוא). התקציב בין 60 ל70 אלף שקל, בתקווה לגרד את חלקו הדרומי של התקציב. יש אולי טיפים?
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אז ככה, רוכב אינדורו שנים רבות רבות. לא ילד כבר (42...) בעל פגארו ארוך (אולי אעמיד אותו לאספנות) ולמשפחה ליום יום ולאשה סניק גראנד דיזל 7 מקומות (4 ילדים). ככה שפונקציונליות משפחתית לא מעניין. האוטו יהיה כמו רכב שני אבל לי לפגישות ולנסיעות.. 15000 קמ שנה.. הbrz בראש אבל זה לא הזמן.. הלב נמשך חזק (אחרי מאות צפיות וקריאה ברשת) לאבארט עם קיט SS. (היה לנו פעם פעם 500 2009 חיפשתי בה את המתלים וההיגוי הפוטנציאל היה ברור), ובשניה למיטו תלתן. 1. לא נמשך לפולו gti, שמרני גרמני, לא אני 2. לא ל208 gti ולrs, לא אוהב את השחצנות בעטיפה שלהם. לא אמיתיות בנשמה. ** אני לא מחפש את האחיזה הכי טובה או הכל הכי טוב. אוהב את המינוסים ומעדיף התח…
הודעה אחרונה מאת `Infinity, -
-
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר לכתה בטרם עת של המאזדה 6 2003 שלי אני מחפש מחליפה ראויה. התקציב: כ 40,000 ש"ח (עם אפשרות לחריגה קלה) עדיף שיהיה גיר אוטומט. אני לא מתלהב מרכבי המיני והסופר מיני בגלל תחושת הנסיעה. חשבתי לרדת קצת בשנתון כדי להרוויח רכב מפנק יותר כמו אודי A4 או A6... האם זה מציאותי? מה היתרונות/חסרונות של רכב יוקרה ישן על פני רכבים יותר עממים אבל חדשים יותר? אשמח לעוד המלצות/הצעות והערות חג סוכות שמח! שי
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- 0 תגובות
- 460 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת Barak Barabi, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 934 צפיות
חג שמח לכולם! אני מחפש רכב שני למטרת נסיעות לעבודה ( בערך 1000 ק"מ בחודש) התקציב בכוונה מוגבל מראש לאזור 10-16 K. הרכב יחזור לשוק בעוד שנה-שנה וחצי (לצורך קניית רכב משנתון חדש יותר\רכב חברה וכו) אני מתפשר קצת על חווית נהיגה ועל בטיחות. :type: האם יש לכם המלצות על רכבים נוספים שפספספתי? מה המגמה של השוק רכב יד 2? האם הרכבים (הדגמים למטה) נמכרים במחיר במחירון (יד 2) או פחות? איזה רכב מבין אלה שלמטה יהיה לי קל יותר למכור אחרי שנה וחצי? האופציות הריאליות שמצאתי הן: 1.יונדאי גטס (2006-2007 לא כולל glf) 2.יונדאי אקסנט 2006 3.יונדאי אלנטרה 2006 4.עוד מכונית שוויתרתי עליה היא פיג'ו 206 מחשש לריבוי בעיות במע' חשמל מי שהמשיך לקרוא עד לפ…
הודעה אחרונה מאת z_1, -
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
היי אשמח לשמוע חוות כוללת (בעיקר צריכת דלק מדוייקת) על טויוטה יאריס ידנית בין השנים 08 עד 15. אני יודע שזה המון שנים אבל לא תלוי בי... נ.ב בכל יד 2 יש רק 4 יאריס ידנית בכל הארץ.למה ?
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 995 צפיות
במשפחה אני ״נחשב״ יותר ממבין מהשאר , אז זה לא נכון עקב הבעיות שהתגלו בתוכנת מנועי הדיזל .... שאלו אותי האם יש טעם לקנות היום פולקסווגן בגלל שאולי יהיו התפתחויות גם במנועי בנזין ואו בגיר DSG ? מה אתם חושבים ? תודה
הודעה אחרונה מאת ronen7, -
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 898 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- davemustaine87
- Moshe c
- Igalz
- אריה שאג
- David32
- לומד לתקן
- Haim_gds
- natco
- meny5
- itamar_by
- GKME
- mikyl