Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר נעול על רכב שאני רוצה לקנות וקיבלתי הצעה נחמדה על הרכב הזה.

אז הציעו לי להסתכל על היונדאי קופה FX מנוע 2.7 V6 שנתונים 200X .

בכל מקרה קראתי עליו פה ושם אבל לא החלטתי יותר מדי, למי שיש ניסיון או מכיר יכול להגיד מה דעתכם עליו ?

פוזה, ביצועים, איכות חומרים, דלק, אחזקה ובמיוחד שוק.

תודה חברים.

פורסם

פוזה לא חסר לרכב, לעומת זאת ביצועים כן.

דלק זה לא בדיוק הצד החזק של הרכב הזה בערך 1 ל-8/9.

איכות חומרים ושוק זה כבר דברים אינדיווידואלים לגבי שנתון.

תן קצת פרטים על הרכב הספציפי ונדע איך להתייחס

פורסם

ראיתי אחת ביד 2 שנת 2006 ב40 אלף, אין יותר מדי תמונות אבל ק"מ ויד נמוכים, דגם אוטומט.

פורסם

ראיתי אחת ביד 2 שנת 2006 ב40 אלף, אין יותר מדי תמונות אבל ק"מ ויד נמוכים, דגם אוטומט.

אם אתה שואל אותי באופן אישי לשלם 40 אלף ש"ח על רכב שכבר כמעט 10 שנים על הכביש זה נראה לי קצת לא הגיוני בעליל

בכל אופן הרכב הזה הוא נטו חיצוניות ואין בו שום מעלות ששוות את הסכום הזה מלבד זה.

הרכב פשוט מידי מבפנים מבחינת איכות חומר, צפוף מאוד מאחורה ומומלץ לאנשים שהם נמוכים ממטר שבעים אחרת הפדחת משפשפת את התיקרה גם כשמנסים לסדר את הכיסא כי הראות מאוד מצומצמת.

ושלא נדבר על השוק שלו שבאופן כללי אפשר לציין שהוא די ירוד

• תוכן חדש...