Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נהגתי כבר על הקופר עם מנוע 1500 3 צלינדרים בחו"ל ,הרכב מצויין והשלדה מתגמלת .אבל בארץ עם תג מחיר של 163 גאנטים מכוערים ועוד כל מיני קישוטים במיני מגיעים ל170 די מהר ,ואני לא מסוגל להוציא סכום כזה כרגע המקסימום הוא בערך 158

ה-ONE זולה בהרבה. לדעתי אפילו זולה במקצת מהפולו.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה אתה בכלל קופץ ? הפניה שלי היתה אליך ? אתה בכלל מי שמתעניין ברכישה ? ולקרוא אתה יודע ? הרי הפנתי באופן ברור ל-ONE - זאת שכלל לא נהגת עליה.

אינני יודע מה בוגר או לא בהתנהגות של רכב - אבל בהתנהגות שלך יש בעיקר ילדותיות. עצוב שאני צריך להגיב על התנהגות כל כך מרגיזה ולא במקומה.

איזו הצדקה שבעולם יש בטון הדיבור שלך? אני הבן/בת שלך? אישתך? אליהם תדבר ככה, ואתה יודע מה - גם אליהם לא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

חברה בלי לריב ,אנחנו בפורום רכב לא בקייטנה!!!

המיני ONE רכב מתוק וחמוד עם שלדה טובה ,אך מנוע חלש עם 102 כ"ס וגם המחיר שמרקיע ל 132 על הכביש לגרסה הכי בסיסית...לדעתי מופרך מאוד ,בעוד 10K כבר בטח שעדיף POLO GTI לנהג "הממהר "

וזו רק דעתי האישית בלבד .

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם (נערך)
איזו הצדקה שבעולם יש בטון הדיבור שלך? אני הבן/בת שלך? אישתך? אליהם תדבר ככה, ואתה יודע מה - גם אליהם לא.

תקרא שוב את מה שכתבתי ותמצא את ההצדקה :)

נ.ב. כבר ציינתי שאתה כנראה מתקשה בהבנת הנקרא והקשר לתשובה האימפולסיבית שלך ?

נ.נ.ב. מבחינתי הנושא סגור :)

עריכה אחרונה על ידי SLS
פורסם

הקושי בהבנת הנקרא כנראה אצלך, כי מה שכתבת לא מצדיק השתלחות. לא ראיתי שדיברתי או העלבתי מישהו, אלא אם אתה אגשי למיני. מכל מקום, מה שאני כותב או לא כותב כאן ינוהל על ידי האדמינים.

התגובה שלי הייתה לגופו של עניין. לא נאה לך - אני לא אעלב אם תדלג עליה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יש אנשים שחושבים שפורום נועד לשתף דעות, כל עוד זו הדעה שלהם בלבד. :mm_nah:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לגמרי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יכול רק להוסיף את דעתי, שנתיים הייתה לי אבארט 500,הרכב הכי מהנה שהיה לי, גרם לי לחייך בכל נהיגה, בלי הרבה כוח סוס, לא כל כך מהירה ולא כל כך שימושית, אבל מהנה בטירוף.

פורסם

אני מאוד אוהב את המראה של האבארת' 500 ואפילו שקלתי אותה לעצמי, אבל באמת שאני לא מבין מה ככ כייפי בה.

פותח השרשור, אצלי תנוחת הישיבה ב 500 היתה סיבה מספיקה בשביל לפסול אותה. אני פשוט לא מסוגל לשבת שם יותר מכמה דקות. נסיעת מבחן חובה.

emotion of motion

פורסם (נערך)
אני מבין שאתה מציע לי לפסול כבר מלכתחילה את עניין האבארת???

עם כל הכבוד לנטלי החביבה והיקרה, אני ממליץ לך להתעלם מדעתו של אדם שמלכתחילה רואה באבארת' צעצוע חסר טעם, מבלי לבלות עימו מספיק זמן - או לחילופין, להיות הבעלים של רכב כזה.

על פניו / נייר - הפולו הידנית היא העסקה הכי משתלמת שיש. היא נותנת לא מעט איבזור, תא נוסעים נעים, ביצועים נהדרים (מנוע פנינתי. יצא לי לנהוג באחות לבית אודי - A1 1.8TSI SLINE), סוג של פרקטיות (לא לשכוח שהמצבר שלה ממוקמם בתא המטען, משמע נפחו קטן בפער מזה של פולו "רגילה") ועוד 2 דלתות. על פי המבחנים - היא צריכה להיות נחמדה + דינמית (אם אתייחס אל ה-A1 1.8TSI, היא ממש לא מפילה ונופלת מהותית מה-500), ותו לא. נחותה מהקופר S, פיאסטה ST והקורסה OPC החדשה (שאיננה בארצנו עוד ולא ברור אם תנחת כאן בזמן הקרוב).

מזה חודשיים וחצי שיש ברשותי עקרב. לקחתי את הסקורפיונה הבסיסית (או בשמה האירופאי - 595) והוספתי עליה קיט esseesse. האבארת' משמשת אותי להתניידות יום יומית וכמובן לנסיעות פאן בסופ"שים - והיא בהחלט סבילה ביום יום. לא שוברת או מרסקות עצמות חלילה, אבל לא מתה על רצפי שיבושים / שברי אספלט חדים - שם היא תעביר ותבהיר לך שיש עסק עם נוקשות וקשיחות מסויימת. למען הסר ספק - אם אתה רוצה משהו נעים יותר ביום יום, קח את הבסיסית - בלי קיט. רק תדע לך מראש שאומנם תרוויח מעט בנוחות, אך תפסיד לא מעט ביכולת וכיף.

אתה לא תמצא באבארת' את האיכות חומרים של הפולו, רמת האיבזור והפינוק של הפולו, גם לא את המנוע של הפולו. לגבי התנוחת נהיגה שלה שציינו כאן לשלילה - משהו שמתרגלים אליו תוך יום, גג יומיים ולומדים לחיות איתו בשלווה ושלום. הכל זה עניין של הרגל בחיים - ולהכל מתרגלים. אני לאחרונה דווקא התחלתי לחבב את התנוחת נהיגה הגבוה וה"שולטת" הזו.

מצידו השני של המתרס - אתה כן תמצא באבארת' תחושת ניהוג מאוד קארטינגית ושובבה (אוהבת להוציא זנב), סאונד שאין ב-VAG (צר לי. ה-1.8 אומנם חזק בהחלט, אבל חסר צליל שהוא... אנמי!), מועדון חברים מאוד איכותי ופעיל, טיולים לעיתים קרובות ויבואן שנותן שירות טוב באלפי מונים מזה של צ'מפיון - חד וחלק. עולם אחר.

אם זה רכב שני (כך שאין לך בעיה לוותר על הפרקטיות) ואתה מחפש משהו "הארדקוריסטי" (כפי שכולם נוטים לתייג את האבארת') - לך על זה. היא לא מכונה מושלמת ואינה חפה ממגרעות, אבל אין הרבה מכוניות שנותנות את התחושה הזו - הקלילות ה"רגליים", העצבנות, התזזיתיות, האופי והצלילים המענגים. לפחות לא בתקציב הזה, שהוא יחסית (עם דגש על היחסית) בתקציב הזה.

תמיר, סתם כד"א - אתה טועה ומספק כאן יציאות של סוכן מכירות מצוי... לפולקסווגן אומנם שם טוב בשוק, ויש סיכוי שכזה שאפשר למכור את הרכבים המשומשים של המותג במחירון / מחירון פלוס - אין לי מושג. אין לי פולקסווגן. לומר שהסחירות של הפולו תהיה טובה יותר - זו יציאה חסרת טעם וביסוס. מאיפה לך? כי לפולקסווגן שם טוב יותר? יש עוד מדדים לקחת בחשבון, העיקרי הוא שהאבארת' רכב נישה הרבה יותר מאשר פולו GTI - וקהל היעד שלה שונה מהותית מכל הערסיאדה והילדוסיאדה שבא לקנות GTI שהיא.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

סתם שאלה - מדוע לא לבדוק משהו יד-שניה? יש כל כך הרבה אופציות בשוק...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם (נערך)

אוראל להזכירך בעוונותי חיפשתי 500 האבארט , רוב המוכרים הסכימו להוריד סכומים של 5 ספרות ממחירון משוקלל.

היו כמה שהסכימו להוריד 12-16 אלף. הזוי.

פולו גיטיאי נמכרות מחירון משוקלל מינוס 3 4.

כל מה שאני אומר נובע מנסיון אמיתי. בניגוד אליך שאתה קופץ עם דעות של כתבי רכב. מעניין לך לדעת שקורסה אופיסי טובה יותר ? לא נהגת לא עליה ולא על הפולו.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם
אוראל להזכירך בעוונותי חיפשתי 500 האבארט , רוב המוכרים הסכימו להוריד סכומים של 5 ספרות ממחירון משוקלל.

היו כמה שהסכימו להוריד 12-16 אלף. הזוי.

פולו גיטיאי נמכרות מחירון משוקלל מינוס 3 4.

אל תשווה קבריו רובוטיות ל"סגורה" ידנית. זה לא אותו קהל יעד. מי שמחפש קבריו רובוטית (ברב מוחלט של מקרים) - פחות חשובה לו ההתנהגות והכיף, אלא מחפש להתאוורר ב"סטייל" (כל אחד והסטייל שלו... אני אישית לא אוהב את הקבריו בכלל).

וסתם נקודה - מה שהיה לפני חצי שנה / שנה - לאו דווקא רלוונטי לימינו, You Know.

כל מה שאני אומר נובע מנסיון אמיתי. בניגוד אליך שאתה קופץ עם דעות של כתבי רכב. מעניין לך לדעת שקורסה אופיסי טובה יותר ? לא נהגת לא עליה ולא על הפולו.

תמיר, לטעמך (!) - הפולו GTI מכונית כיפית וזה לגיטימי. הביקורות בפועל טוענות שהיא בהחלט טובה מהגרסה היוצאת, אבל לא טובה כמו חלק ממתחרותיה (שאתה מכיר: פיאסטה ST, מיני קופר S וגם הקורסה OPC העדכנית [שזוכה לביקורות מצויינות בבריטניה וגרמניה]).

אם אתה כה בטוח שאתרשם אחרת ואסכים איתך לגביה - אתה מוזמן לארגן לי את הפולו GTI לסיבוב. מבטיח לחזור עם רשמים (ותמונות), באם אכן הופתעתי ובאם היא פרווה כמו שאני מצפה שתהיה (כמו שה-A1 1.8 הייתה / כפי שהביקורות טוענות). מה דעתך?

אני אישית נהגתי לא מעט בגולף GTI האחרונה (וגם בדור שקדם לו) ולא נפלתי מאושר והתלהבות. כן, יש הרבה (מאוד) כוח זמין, היא איכותית, מאובזרת ונוחה להפליא ביום יום - אבל אין בעיה את אלמנט הכיף הזה שיש בפוקוס ST (ובוודאי במגאן RS). אתה התרגלת ל-VAG, זה מה שאתה חי ונושם כבר כמה שנים, אז אין לך את ההבנה לכך שהמוצרים שלהם לא מתעלים דינמית. הם נותנים יופי של חבילה ותמורה נהדרת (במרבית המקרים) - וזהו. לרב זה כנראה יספיק. יש גם כאלה שבוחרים ב-VAG בגלל הפוטנציאל השיפורים העתידי - וזה גם בסדר. לגיטימי לגמרי.

ועזוב שטויות. בסדר? אנחנו מכירים כבר כמה שנים טובות. אתה נהנה מקו ישר. אני נהנה מסיבובים. אתה רגיל ל-X, אני מצפה ל-Y. אופי הנהיגה שלנו שונה לחלוטין.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הויכוח ביניכם רק ממחיש כמה ההחלטות האלו הן לא רציונליות בעליל, וכמה רק הקונה הפוטנציאלי יכול להחליט עם עצמו למה הוא מתחבר יותר.

לא נהגתי בפולו החדשה. אני יכול לקבל כאקסיומה את זה שזה רכב יותר מה-500 שלי, בלי בכלל להתווכח. אבל מה שהיא משדרת משעמם אותי, ולכן אין כמעט סיכוי שאקנה אחת כזו אי פעם. אבל כמובן שזה רק אני ורק הטעם שלי. זה לא מעיד על הרכב, או כמה הוא מתאים לפותח השרשור.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...