Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוראל להזכירך בעוונותי חיפשתי 500 האבארט , רוב המוכרים הסכימו להוריד סכומים של 5 ספרות ממחירון משוקלל.

היו כמה שהסכימו להוריד 12-16 אלף. הזוי.

פולו גיטיאי נמכרות מחירון משוקלל מינוס 3 4.

כל מה שאני אומר נובע מנסיון אמיתי. בניגוד אליך שאתה קופץ עם דעות של כתבי רכב. מעניין לך לדעת שקורסה אופיסי טובה יותר ? לא נהגת לא עליה ולא על הפולו.

עם כל הרצון להתייחס אל מה שאתה כותב כאן כחף מכל אינטרס, קצת בלתי אפשרי הענין הזה.
  • תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אוראל לומר שאני מתעלם מיכולות דינאמיות של רכבים אחרים זה לא נכון.

אתה זוכר כמה נהנתי לנהוג על אלפא מיטו 155 שלקחנו אותה לשעתיים בסופרלנד , כאילו עולם חדש נפתח לי (הייתה לי איביזת תת היגוי FR בזמנו). וגם על ה500 מאוד מאוד נהנתי.

עדיין זה לא משכנע אותי. אני בן אדם שכן חשוב לי בידוד רעשים ואיכות חומרים ונסיעת דיילי. ה500 לא נותנת את זה להפך היא גורמת לך לשלם מחיר כבד בשביל הפאן שהיא נותנת.

וגם המיטו בזמנו לא הרשימה אותי מבחינת מנוע ובטח שלא איכות חומרים (רכב בתצוגה ורכב נסיעת מבחן עם ידיות פנים בדלתות היו רופפות)

לגבי פיאסטה ST עם כל הכבוד ויש המון כבוד אליה , היא מיושנת מאוד ביחס לפולו וגם נדירה בארץ.. בעייתי מבחינת חלפים. צריך להחליף דלת ? להחליף טמבון ? חלון ? חפש בחו"ל כי בפירוקיה לא תמצא כלום. קורסה OPC ? מיושנת גם היא.

כשאני קונה רכב אני מסתכל על החבילה הכוללת ולא רק על פרמטר אחד. אז הנה גם אם פיאסטה ST הייתה חזקה משמעותית מהפולו לא הייתי חושב לקנות אותה.

רועי שוב , אם הייתי הנציג מכירות של מר בחור פה שמתלבט בין הפולו לאבארט לא הייתי מגיב פה.

מכיוון שהוא לא קונה אצלי אני לא מרוויח אגורה שחוקה עליו אז זה לא מזיז לי ואני מגיב באופן אישי

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם (נערך)

לא נהגתי ב-ONE, אלא בקופר S וב-JCW. הן בעיקר פרועות ולא בוגרות, איך שאני רואה את זה,

יואיל נא אדון rk להסביר מתי ואיפה נהג על jcw?

בבחירה בין הפולו לאברט הבחירה פשוטה וקלה,האברט אוברייטד זוכה לתהילה ללא ביסוס

ועוד לשלם עליה יותר???

עריכה אחרונה על ידי dts2
פורסם

להדפיס לך גם לוקיישן היסטורי מגוגל? :roll:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לפני מספר שבועות, בכבישים חביבים הסמוכים לאזור מגוריי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

F56 + שני תוים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לפי כל התשובות בפורום ודעות החברים ,אבארת= יכולת דינמית ,כיף ,תחושות וצליל עם תג מחיר יחסית גבוהה

ואילו פולו = מנוע מעולה ,מהירה ,איכותית מאובזרת עם תג מחיר אטרקטיבי.

עליי לבצע נסיעת מבחן ולהחליט,גילוי נאות אישי שלי ..לדעתי אם הפולו תהיה מספיק דינמית ומערבת לנהיגה הבחירה שלי תהיה בה

גם בגלל תג המחיר האטרקטיבי שלה !!!

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
לפי כל התשובות בפורום ודעות החברים ,אבארת= יכולת דינמית ,כיף ,תחושות וצליל עם תג מחיר יחסית גבוהה

ואילו פולו = מנוע מעולה ,מהירה ,איכותית מאובזרת עם תג מחיר אטרקטיבי.

עליי לבצע נסיעת מבחן ולהחליט,גילוי נאות אישי שלי ..לדעתי אם הפולו תהיה מספיק דינמית ומערבת לנהיגה הבחירה שלי תהיה בה

גם בגלל תג המחיר האטרקטיבי שלה !!!

האמת שמהפיאסטה ST תקבל את מה ששתיהן נותנות ++.
פורסם

אגיב מתוך נסיון חיי ותשוקותיי:

דירה ראשונה- קומה שלישית בלי מעלית אבל עם חניה מקורה פינתית ומקום לשולחן סנוקר

כלב- וימראנר גדול עם מוח קטן בתוך הדירה כמובן

רכב- ספורטיבי, ידני (עם הכלב ותינוקת)

* אני הייתי הולך על האברט'

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
כלב- וימראנר גדול עם מוח קטן בתוך הדירה כמובן

קאטם המלך.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הימורים לכאן:

אני שם 20 גפרורים שפותש לוקח פולו.

לחלופין שם 12 גפרורים שהוא נעלם או לא קונה בסוף.

who's on board?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חשבתי להתערב איתך ולשים 30 גפרורים על ה500, רק בשביל הספורט, אבל אז קראתי ש:

בבחירה בין הפולו לאברט הבחירה פשוטה וקלה,האברט אוברייטד זוכה לתהילה ללא ביסוס

ומכיוון שזה באינטרנט, אז זה בטוח נכון. לא שווה להתערב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אוראל לומר שאני מתעלם מיכולות דינאמיות של רכבים אחרים זה לא נכון.

אתה זוכר כמה נהנתי לנהוג על אלפא מיטו 155 שלקחנו אותה לשעתיים בסופרלנד , כאילו עולם חדש נפתח לי (הייתה לי איביזת תת היגוי FR בזמנו). וגם על ה500 מאוד מאוד נהנתי.

עדיין זה לא משכנע אותי. אני בן אדם שכן חשוב לי בידוד רעשים ואיכות חומרים ונסיעת דיילי. ה500 לא נותנת את זה להפך היא גורמת לך לשלם מחיר כבד בשביל הפאן שהיא נותנת.

וגם המיטו בזמנו לא הרשימה אותי מבחינת מנוע ובטח שלא איכות חומרים (רכב בתצוגה ורכב נסיעת מבחן עם ידיות פנים בדלתות היו רופפות)

לגבי פיאסטה ST עם כל הכבוד ויש המון כבוד אליה , היא מיושנת מאוד ביחס לפולו וגם נדירה בארץ.. בעייתי מבחינת חלפים. צריך להחליף דלת ? להחליף טמבון ? חלון ? חפש בחו"ל כי בפירוקיה לא תמצא כלום. קורסה OPC ? מיושנת גם היא.

כשאני קונה רכב אני מסתכל על החבילה הכוללת ולא רק על פרמטר אחד. אז הנה גם אם פיאסטה ST הייתה חזקה משמעותית מהפולו לא הייתי חושב לקנות אותה.

רועי שוב , אם הייתי הנציג מכירות של מר בחור פה שמתלבט בין הפולו לאבארט לא הייתי מגיב פה.

מכיוון שהוא לא קונה אצלי אני לא מרוויח אגורה שחוקה עליו אז זה לא מזיז לי ואני מגיב באופן אישי

גם ה-208gti יותר מהנה לנהיגה מהפולו ותיכנס לתקציב.

אז מה אם הפיאסטה מיושנת? מדובר ברכב סופר מהנה לנהיגה והטוב בקטגוריה שלו בהפרש לא קטן.

בעניין החלפים- כדאי שתסתכל טוב בתוך צ׳מפיון וגם בפורום ותראה כמה פעמים רכבי המותג שאתה מייצג המתינו שבועות לחלקים מחו״ל.

גם אני הייתי בוחר בפולו ע״ח ה-500, בגלל שהיא תצריך הרבה פחות פשרות, אבל עדיין לא להפוך את הפולו למה שהיא לא ולהחליט שהשוק העתידי שלה יהיה חזק נ

• תוכן חדש...