Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני שבוע פתחתי שרשור לגבי קופר S וקניית מכונית הוט האצ קטנה,לצערי התקציב הצטמצם עקב שדרוגpolo.jpgpolo2.jpg קניית דירה (שדרוג מטבח קניית מחסן ושאר ירקות ... ׂ) ,ולכן התקציב יכול להימתח לכיוון ה-155-158.

במחיר הזה אני לפי ראות עייני מכניס 2 אופציות סופיות מבחינתי .

ישבתי בפולו GTI החדשה וקראתי המון חומר על הפולו החדשה (כולל השרשור המפורסם של SATIO ׂ)

איכות החומרים מרשימה הישיבה נוחה והרכב מאובזר יחסית ,כולל חלון גג וגאנטים ומולטימדיה ,השילוב של המנוע החדש עם גיר ידני נותן ביצועים מעולים,קראתי קצת מבחנים בחו"ל ורובם משבחים את הדור הנוכחי בפולו GTI.

ואז מגיע המחיר המצויין וב145 אלף שח ניתן להוציא חדשה 3 דלתות ידנית!!!,לדעתי האישית במדד שקל =כ"ס ,הפולו מנצחת .

ואז מגיעה הדילמה שלי כי מהצד השני של המתרס ישנה האבארט העקרבית -נכון עוד בערך 13 -15 אלף שח יותר

פחות כ"ס אך ההתנהגות הרבה יותר מהנה ,זנב עליז יותר וצליל מרטיט,תנוחת הישיבה גבוהה קצת ואיכות החומרים וההרכבה (לדעתי האישית ) לא עומדת מול היצרן הגרמני.

אשמח לשמוע קצת חוות דעת או "הערות" שיאירו את עייני,ברור לי כי אבצע בשבועיים הקרובים נסיעות מבחן בכדי לגבש דעה יותר מלאה.

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מכיר את אופי הנהיגה שלך. אבל כרכב יום יומי הפולו מנצחת נצחון מוחץ בכל מה שקשור לפרקטיות , נוחות , יחידת כוח, אבזור , איכות חומרים ובידוד רעשים.

אפילו סחירות עתידית , אחריות ל3 שנים..

ה500 יותר שובבה אין ספק. אבל לשלם עליה עוד 15K ? באופן אישי לא הייתי עושה את זה.

פורסם

תודה ,מעריך מאוד את תשובתך.

הרכב ישמש כרכב שני (יש בבית 7 מקומות למשפחה ) ככה שאני מחפש הנאה מנהיגה כוח מהירות ומעורבות ..

פורסם

זה בעיקר תלוי בך -

אם אתה מחפש מקסימום פאן מנהיגה ומוכן להתפשר על פרקטיות ונוחות יומיומית, אז אחרי נסיעת מבחן על הרכבים תוכל לקבל החלטה, וזה לא יפתיע אם תלך על העקרב.

אישית, בתור אחד שחושב שהאבראת' היא אחד הרכבים ה"doable" הכי מדליקים על הכביש, כנראה שעדיין הייתי בוחר בפולו - אבל זה בגלל שאחוז הזמן שאני מבלה בנסיעות של פאן הוא זניח לחלוטין לעומת הזמן בו אני משתמש ברכב כרכב יומיומי.

אם הייתי צריך לבחור רכב רק לכיף, נדמה לי שלאבראת' יש הרבה יותר ייחוד ואופי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני מנחש ממה שכתבת שעשית נסיעת מבחן ב500, כן? ומה עם הפולו? נראה שיש להם רכב זמין לנסיעות מבחן, שתמיר, סטיו ואולי אחרים נהגו בו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

סחירות עתידית? על מה ולמה?

נכון שהפולו, לפחות בגרסת ה-5 דלתות, תהיה פרקטית יותר. תא המטען יהיה גדול יותר גם בגרסת ה-3 דלתות. לגבי נוחות אין לי מושג, לא נהגתי בפולו. האבארט קשה עם קיט אסה-אסה, סבירה בלעדיו. היה שינוי במרוצת השנים שהפך אותה לנסבלת יותר ביום-יום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נהגתי באבארט 500C וגם בלוסו ונסעתי גם ב500 אסה אסה.

וכן גם נהגתי על הGTI החדשה (אני נציג מכירות של פולקסווגן).

כל מה שאמרתי זה מנסיון.

לגבי הסחירות הפולו מדברת לקהל לקוחות הרבה הרבה יותר רכב מאשר ה500.

פורסם

היית מתחיל קודם על הגילוי הנאות, היה נראה הרבה יותר טוב.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תחשוב על מיני one ... קח נסיעת מבחן ... אני יודע שזה נראה לך מוזר לשלוח אותך לרכב הרבה יותר חלש אבל תנסה אותו ...

פורסם
היית מתחיל קודם על הגילוי הנאות, היה נראה הרבה יותר טוב.

אין לי שום אינטרס מכירתי כאן. הלקוח לא היה אצלי ואם יקנה פולו GTI זה לא יזיז לי.

אם היה לי אינטרנס כזה הייתי מציין את זה. וכבר ציינתי את זה בעבר כגילוי נאות.

פורסם

לא נהגתי בשניהם ,רק ישבתי והתרשמתי מהרכב בכלליות,אין לי ספק כי אבצע בימים הקרובים/שבוע הקרוב.

מצד אחד ביצועים מעולים בפולו עם תג מחיר תחרותי ואיכות ללא פשרות

מצד שני שלדה מהנה יותר (לפחות במבחנים ותגובות בעלי רכבים בפורום ) צליל מרטיט ועיצוב מיוחד עם תג מחיר קצת יותר גבוהה

(15 בערך )

מבלבל קצת ???:roll:

פורסם
תחשוב על מיני one ... קח נסיעת מבחן ... אני יודע שזה נראה לך מוזר לשלוח אותך לרכב הרבה יותר חלש אבל תנסה אותו ...

לא נהגתי ב-ONE, אלא בקופר S וב-JCW. הן בעיקר פרועות ולא בוגרות, איך שאני רואה את זה, ואם עיקר הכיף הוא לזרוק, כבר עדיף לשים [הרבה] פחות כסף על ה-500. אני מבין שאני יכול להיות בדעת מיעט, אבל הי - זו דעתי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נהגתי כבר על הקופר עם מנוע 1500 3 צלינדרים בחו"ל ,הרכב מצויין והשלדה מתגמלת .אבל בארץ עם תג מחיר של 163 גאנטים מכוערים ועוד כל מיני קישוטים במיני מגיעים ל170 די מהר ,ואני לא מסוגל להוציא סכום כזה כרגע המקסימום הוא בערך 158

פורסם

המיני קופר (1.5) הידנית נמצאת באותו אזור מחיר פחות או יותר ומציעה תא נוסעים לא פחות איכותי מפולו (אולי יותר) ועיצוב הרבה יותר מוצלח הן בפנים וגם בחוץ. לא נהגתי בה, אך מביקורות של אנשים שנהגו, היא די מהנה לנהיגה. הייתי מוסיף גם אותה להתלבטות.

עריכה:

הקדמת אותי...

חשבתי שהמחיר של הידנית הוא 155K?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

לא ממש ניתן להשוות בין שתי המכוניות הללו, גם אם הפולקסווגן היא 3 דלתות.

קודם כל, הכל מתחיל בנסיעות יומיומיות. הפיאט תהיה נוחה פחות. היא קטנה יותר, לא מאובזרת לעומת הפולו, נראית לפחות לטעמי פחות טוב ופחות בוגרת. איכות החומרים פחות טובה, הדשבורד נוטה לפתח סדקים באזור כרית האוויר של הנוסע, אין גלגל רזרבי בתא המטען אלא ערכת ניפוח (לא אפקטיבי עם בורות), לוח השעונים שלה קטן ודיגיטלי שגם את זה פחות אהבתי. תא המטען קטן מאוד -זאת בעצם מכונית מיני. 2 אנשים מאחור סותמים את המושב לגמרי.

הפולקסווגן היא גדולה יותר, מאובזרת יותר ונראית טוב יותר. חלון גג, מולטימדיה 6.5, גלגל רזרבי, חיישני תאורה וגשם, מראות מתקפלות אוטומטית, לוח שעונים אנלוגי נורמלי, בקרת שיוט, מראה מתכהה ואולי שכחתי עוד משהו... וכבונוס זולה ב- 15 אלף שקל!

מנגד, השירות של יבואן פיאט יהיה טוב יותר - בכל הנוגע לפינוקים. הם נוהגים לצ'פר את הלקוחות באירוע גדול שנתי (בית מלון ללילה אחד) ונוהגים לשלוח מתנות בחגים ובימי הולדת בדואר שליחים.

מבחינת טיולים, יש מועדון גדול מאוד של VAG דרכו יצאתי לטיולים בעבר עם עשרות משתתפים, ומנגד לחטיבת אבארט יש מועדון שלהם דרכו יוצאים לטיולים, כך שאין מנצחים או מפסידים בסעיף זה.

ה- 500 תהיה מהנה יותר, המכוניות הללו תמיד היו ידועות בכך, אולם הנהיגה שלי בפולו GTI החדשה גרמה לי לחשוב גם על הנושא הזה: האם ייתכן שפולקסווגן, סוף סוף, ארגנה שהמכוניות הספורטיביות שלה גם יפנו ולא רק יסעו בקו ישר? ופה התשובה היא בפירוש חיובית - עד כמה זה כבר סיפור אחר.

בסופו של יום, ולמרות שאני גדלתי על מכוניות איטלקיות 24 שנים ברציפות עד שהמסורת נקטעה, הפולו מנצחת בלי צל של ספק. תחסוך את ה- 15K ש"ח ותקנה עוד משהו לבית החדש.

את הפיאט 500 אבארט הייתי רוכש אך ורק כרכב שני וממש לא כרכב יומיומי, מכיוון שחוץ מנהיגה ספורטיבית יש לרכב עוד שימושים - אז במקרה שלך אתה יכול לשקול זאת.

בשורה התחתונה - תבצע נסיעת מבחן על שתי המכוניות הללו, תתמקח על מחירים אצל סמל"ת (בצ'מפיון לא מוכנים להוריד כרגע גרוש מהמחירון), ואם תרצה את ה- 500 אולי תצליח לקבל מחיר טוב יותר ולהתקרב כמה שניתן למחיר הפולו.

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי stio

• תוכן חדש...