Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על הנייר הפולו זו כנראה העסקה הכי משתלמת שיש כרגע.

לדעתי, (וכמה שזה כנראה לא מקדם אותך לשום מקום שאני כותב את זה :) ) בסוף החלטה כזו היא רק פונקציה של למה אתה אישית מתחבר יותר. מניח שתדע להחליט טוב יותר אחרי נסיעות מבחן.

אגב, לא יודע כמה זה פרקטי מול צ'מפיון, אבל תנסה להתעקש על נסיעת מבחן שלא תבוצע בשעות עומס, באיילון דרום. מן הסתם, לנהוג בפקקים על קיבוץ גלויות וחזרה זה לא ממש שווה הרבה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עד כמה שזה קלישאתי...ללא כל נסיעת מבחן על 2 המתמודדות ,הראש אומר פולו הלב עקרב

המחיר לא משחק לטובת האבארת,וכמו שיבגניפ למעלה רשם הפולו היא העסקה הכי משתלמת כרגע....:roll:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

תשמע. מכיוון שזה רכב שני, וכל שיקולי הפרקטיקה/נוחות/סחירות הם משניים כאן, פשוט לך עם הלב. לא בהכרח מה שרשמת לעיל - הכוונה, מה שתרגיש אחרי נסיעות מבחן בשתיהן. אם תלך נגד ההרגשה בגלל שיקול "רציונלי", אחר כך פשוט תצטער או תרגיש דיסוננס עם הקנייה שלך, וחבל כי המטרה כפי שאתה אומר היא פשוט להנות. קח נסיעה בשתיהן, רצוי כמה שיותר צמוד (יום אחרי יום אם אפשר) באותו מסלול - אני בזמנו לקחתי גם גולף GTI וגם 500 אבארט לאותו מסלול בדיוק, סופרלנד. תעשה את מה שלא תמיד טורחים לעשות בנסיעת מבחן - תכוון לעצמך את המושבים ותנוחת הנהיגה הכי טוב שתוכל. תנסע, תחזור, ואז לך עם ההרגשה ועם מה שעשה לך הכי טוב.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

רציני? אנשים לא מכוונים לעצמם את המושבים ותנוחת הנהיגה בנסיעת מבחן? למה?!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני חושב שכשאתה מקבל 20 דקות לסיבוב באיילון, לא בהכרח תשקיע 5 דקות בכוונון מלא (מושב, הגה, מראות) אופטימלי. אבל אם נותנים לך שעה פלוס לסופרלנד בהחלט נדרש. רק נתתי דגש.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

פורסם

אם אני אקבל 20 דקות באיילון, לא אטרח, כי זה לא ייתן לי שום אינדיקציה רצינית על הרכב. עדיף כבר 10 דקות באיזה איזור תעשיה נטוש - גם הכבישים יהיו גרועים מספיק לבדיקת נוחות, וגם יהיה נטוש לבדיקה דינאמית.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

(א) איפה בתל אביב יש אזור תעשיה נטוש... (ב) סטינו מהנושא :)

פורסם

(א) תל אביב זה לא ישראל :twisted: (ב) צודק.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני חייב לציין שמעבר לפקטור של הנאה וכו..המחיר של הGTI מאוד אטרקטיבי 144 בקירוב לרכב חדש 3 דלתות ידני !!!!

FOR ME ITS A BLAST

פורסם

תעשה נסיעות מבחן ותתחדש על הפולו.

אם תרצה כאבי גב/צוואר וחיוך נבוך, תלך ללונה פארק, יותר זול.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
תעשה נסיעות מבחן ותתחדש על הפולו.

אם תרצה כאבי גב/צוואר וחיוך נבוך, תלך ללונה פארק, יותר זול.

אני מבין שאתה מציע לי לפסול כבר מלכתחילה את עניין האבארת???

פורסם

לתחושתי, בפולו אין את שאר הרוח שיש באבארט. האבארט משחקת היטב במגרש של הצליל, הצבע והסגנון. ככזו, היא פועלת על החושים בצורה שונה מהפולו.

כן, הפולו סולידית יותר, איכותית יותר, מהירה יותר ומאובזרת יותר - אבל האם היא יותר מהנה? אני בספק. ה-playfulness שיש באבארט הוא דבר מיוחד.

באשר למיני ONE, היא לא מכונית ספורטיבית, גם אם ההתנהגות שלה עדיפה מהפולו והאבארט גם יחד. אפילו הקופר לא קיצונית מספיק כמותן, להערכתי.

:idea:
פורסם
לתחושתי, בפולו אין את שאר הרוח שיש באבארט. האבארט משחקת היטב במגרש של הצליל, הצבע והסגנון. ככזו, היא פועלת על החושים בצורה שונה מהפולו.

כן, הפולו סולידית יותר, איכותית יותר, מהירה יותר ומאובזרת יותר - אבל האם היא יותר מהנה? אני בספק. ה-playfulness שיש באבארט הוא דבר מיוחד.

באשר למיני ONE, היא לא מכונית ספורטיבית, גם אם ההתנהגות שלה עדיפה מהפולו והאבארט גם יחד. אפילו הקופר לא קיצונית מספיק כמותן, להערכתי.

אתה נוהג על קופר S?

אני סתם מתבונן כרגע אבל איזה קטע הצטרפת לפורום חודש 1 לפני בשנת 2004....סתם נחמד היה לציין

פורסם

הלוואי.. מיני ONE. אם אתה מעריך את המיני כמו שכתבת, אולי שווה לך לוותר על הספורטיביות לטובת ההתנהגות המוצלחת יותר של הקופר. לחילופין, חשבת על פיאסטה ST או 208GTi?

:idea:
פורסם
לא נהגתי ב-ONE, אלא בקופר S וב-JCW. הן בעיקר פרועות ולא בוגרות, איך שאני רואה את זה, ואם עיקר הכיף הוא לזרוק, כבר עדיף לשים [הרבה] פחות כסף על ה-500. אני מבין שאני יכול להיות בדעת מיעט, אבל הי - זו דעתי.

למה אתה בכלל קופץ ? הפניה שלי היתה אליך ? אתה בכלל מי שמתעניין ברכישה ? ולקרוא אתה יודע ? הרי הפנתי באופן ברור ל-ONE - זאת שכלל לא נהגת עליה.

אינני יודע מה בוגר או לא בהתנהגות של רכב - אבל בהתנהגות שלך יש בעיקר ילדותיות. עצוב שאני צריך להגיב על התנהגות כל כך מרגיזה ולא במקומה.

• תוכן חדש...