Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב ראשון עד 20~30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני ואמא שלי זקוקים לרכב חדש,

אמא שלי לשימוש של נסיעות לעבודה (כ40 קילומטר ביום), ואני לשער הזמן (יציאות בערב וסופי שבוע).

מחפש רכב שיהיה אוטומט (אמא לא מוכנה לידני), רכב בסביבות המחיר של ה20-30 אלף ובתקווה שנתון 2008 ויותר, כנראה רכב שהוא מיני\ סופר-מיני. (רק לא צרפתית)

האם יש המלצות לרכב אמין ולא יקר עם צריכת דלק טובה בשביל הצרכים האלה?

והאם יש המלצות למקום באזור המרכז שאפשר לקנות ממנו אם לא מפרטי?

נ.ב ראיתי רכבים כמו יונדאי גטס או דייטסו סיריון אך יש עליהם ביקורות גם טובות וגם רעות על מערכות שונות באוטו וצריכת דלק.

תודה (:

פורסם

לדעתי יש מיקרה בין 2008-2010 שמחיר שלה קרוב ל30 אלף

סוזוקי אלטו יש ב25-28 אלף ש"ח אבל בטוח קילומטראז גבוה כי אנשים משתוללים עם האלטו אפשר להמצוא אחת שנסעה 100 אלף במחיר 25 אלף

אפשר גם לחפש דייהטסו סיריון שהוא רכב סופר אמין

פורסם

האמת שאלו רכבים טובים לתקציב,גטס תיקח רמות גימור gli/glx/gls.

הגטס פחות חיסכונית אבל אמינות טובה ויחסית זולה לקניה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...