ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,598 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
שלום, אנחנו מחפשים רכב לזוג + תינוק. התקציב הוא עד 90000 שח. חשוב לנו: בטיחות, אמינות וכמובן שיהיה מקום לכולם. עד עכשיו חשבנו על: טויוטה אוריס 2012 יונדאי i30 שנת 2012 פיזו 2008 ידני חדש. נשמח לחוות דעת על ההצעות האלו וכמובן לרעיונות נוספים. תודה
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
ערב טוב חברים. זה זמן מה אני מחפש מחליפה לקליאו, וראיתי שיש לפיאט את המבצע על ה500. ממה שקראתי ברשת הבנתי שיש לה התנהגות לא רעה בכלל וגם הביצועים מפתיעים למרות הנתונים היבשים הפושרים. בנוסף האבזור הבטיחותי מצוין (7 כריות אוויר וכל מערכות הבטיחות המקובלות), ובנוסף רכב חסכוני, רכב שקל למצוא איתו מאוד חניה (שלאט לאט נהיית מצרך נדיר גם בבאר שבע). שטח המחייה העיקרי של הרכב הוא העיר, כאשר פעם בשבועיים עד חודש אני יוצא לנסיעה בינעירונית, לרוב למרכז. האוטו עושה מרחקים גדולים יותר לפעמים (אילת, קיסריה, או כמה ימי מילואים בצאלים). לא מחפש אוטו להתגרזן איתו, כן מחפש אוטו שסוחב כמו שצריך. (לא צריך מטוס, אבל שייסע 110-120 קמ"ש בכביש 6 ויאיץ בצורה נורמלית) ונו…
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי מישהו סיפר לי על שיטה מסויימת לרכישת רכב: פעם אחת קונים אוטו חדש מהסוכנות ואז כל שלוש שנים עושים טרייד אין לאותו רכב וקונים רכב חדש. על הרכב הקיים מקבלים מחיר מחירון כך שהתוספת כסף שמוסיפים לא גדולה. ככה בעצם תמיד יש לך אוטו חדש יחסית, תמיד באחריות. זה במקום להבדיל, לקנות רכב משומש עם כמה שנים על הכביש ואז למכור אותו אחרי הרבה שנים כשהוא עדיין נוסע אבל כבר רכב ישן וגרוטאה. איך זה בתור שיטה מבחינה כלכלית לטווח הארוך ? להבנתי השיטה הזאת של רכב חדש כל שלוש שנים טובה כלכלית לטווח הארוך בתנאים הבאים: * יש לך מספיק כסף ככה שאתה יכול לקנות את הרכב הראשון בלי צורך במימון, בלי תשלומים חודשיים, אלא בתשלום אחד. * אתה קונה רכב שהירידת ערך שלו נמוכה י…
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
אני כבר אובד עצות. מבקשים קצת עזרה. צריך רכב ״גישור״ לתקופה של כשנה. בעקרון אני רוצה לקנות רכב, לנסוע בו שנה עם מינימום הוצאות על אחזקב ולמכור מהר וקרוב למחיר שבו רכשתי. על הדרך אשמח לקבל צריכת דלק טובה, בטיחות ואם אפשר קצת הנאה. אני נוסע בשנה די הרבה (כ-20 אלף ק״מ). הרבה בינעירוני. לא רוצה רכב קטן. התקציב מאוד גמיש. אבל לטעמי רכישת רכב חדש לשנה היא מיותרת מאוד וגם אובדן הערך יהיה משמעותי. חשבתי על תקציב שבין 20-40. שהכי נוח לי דרומית ל-35. על מה לא חשבתי? 406/407/מונדאו/אקורד/פאסאט/s60/80/40/יגואר x, כמעט הכל. גם שקלתי משפחתיות. בקיצור, אני ממש אבוד. לא מוצא טעם לקנות רכבים עם ק״מ מאוד גבוה (200+) או יד גבוהה (4+) כי פשוט אנ…
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי , אני מחפש רכב מנהלים מרווח, איכותי שיהיה שקט ונעים לשיוט במהירות גבוהה - מצד שני שגם לא יקרע לי את הכיס. תקציב 100K . הסופרב נראית לי הבחירה הטובה ביותר , הבעיה היא שאני לא מוכן להתקרב לאלו עם מנוע 1.8 ליטר עם ה DSG7 - לא נראה לי שצריך לפרט למה , ומצד שני לא מצליח למצוא את הדגם של ה 2 ליטר - ואם יש אז הן קרועות . בנוסף אני מעדיף לקנות בטרייד אין , יש למישהו הכוונה ? תודה !
הודעה אחרונה מאת zx12r, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עבור אשתי, שני הרכבים מנוע 1200 עם שלושה צילינדרים שקצת מקשה על ההחלטה שלי-מעדיף מנוע עם ארבעה צילינדרים. אשמח ואודה למידע שיכול לעזור בהתלבטות, שתי המכוניות נמכרות במבצע.
הודעה אחרונה מאת koka, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 835 צפיות
שלום רב אני מעוניין ברכב בגודל של רכבי המיני הנ״ל . צרכים: חסכוני כמה שיותר.. נסיעה של 25 אלף קמ בשנה .. אמינות! (Dsg!?) ? שוק.. שני הרכבים בטווח מחירים של עד 100 אלף ש״ח אוטומטים אני מכיר את ההבדל של בגיר החדש בפיגו, מודי למנוע החדש גם. האם יש נסיון בחול המלצות ביקורות טובות? מה אתם הייתם עושים?
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 562 צפיות
שלום, בדו"ח שמאי בדף שעוסק בירידת ערך מופיעים שני דברים: צביעה - 1.5% יישור קצה דופן שמ' - 1.5% מישהו יודע מה זה יישור קצה דופן? פגיעת שלדה? פח בלבד? תודה
הודעה אחרונה מאת dandan12, -
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
שלום לכולם,אני מחפש רכב בתקציב של עד 40,000 שקלים,הכיוון הוא יותר למכונית כמו איביזה,כלומר רכב די ספורטיבי שמתאים לצעירים ושיהיה אמין.דרישות נוספות:תצרוכת דלק עד ממוצע,אחזקה סבירה ורכב יפה. מטרת הרכב בעיקר לנסיעות קצרות. שיהיה לפחות שנת 2005-2006 מה אתם יכולים להמליץ לי,חשבתי על כיוון של איביזה,איזה דגם כדאי?אין לי בעיה אם זה ידני.גולף? אשמח לקבל גם המלצות אחרות
הודעה אחרונה מאת Oz Granit, -
- 1 תגובות
- 490 צפיות
שלום לכולם, חודש הבא אני מתחיל ללמוד ועדיין לא מצאתי רכב . אני מחפש רכב שיהיה חסכוני ואמין(עדיפות לידני), לנסיעות של 150KM בשבוע בערך. חשבתי על פולו בשנים 2004-6, אבל אמרו לי שלא כדאי להתקרב אליהם. ידוע לכם אולי למה? חשבתי גם על פאביה 2003 ידנית(הרבה פחות מהסכום שלי)- מישהו יודע איך הם מבחינת אמינות ודלק?? בדקתי גם על יונדאי גטס ידנית ועד עכשיו לא מצאתי משהו מעניין. יש לי אפשרות לחרוג מהתקציב ב3-4K אבל אני מעדיף לשמור את הכסף הזה בשביל טיפולים שאני אצטרך(בתקווה שלא). הצעות נוספות יתקבלו בברכה. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 0 תגובות
- 528 צפיות
מיצובישי קולט elegance 1.6 אוט' 168,000 יד 2 טסט עד ה6 ל2016 מחירון 16700 מבקש 14 שווה האם כדאי ? איך הרכב מבחינת אמינות וחיסכון בדלק ?
הודעה אחרונה מאת Hanan Nurlian, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 937 צפיות
שלום חברה, רוצה לקנות רכב סופר-מיני לאשתי, כנראה מליסינג. צריך רכב אוטומטי לנסיעות עירוניות בעיקר. כזה שיכול להכיל עגלת תינוק במטען וכסא תינוק+בוגר מאחור. חשובה כמובן אמינות ובטיחות. התקציב הוא סביב ה-60K. עד עכשיו התרשמתי מה-I20 והקיה ריו. מי לדעתכם עדיפה ומאיזו סיבה? אשמח גם לקבל חווד על דגמים אחרים שלא חשבתי עליהם. תודה!
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 790 צפיות
שלום, ותדה מראש על העזרה אני מחפש להחליף את הרכב הקיים. תקציב בערך 50K - 55K. מחפש משפחתית, גיר אוטומטי (או חיה אחרת שלא ידנית). הדברים החשובים ביותר - 1. רמת אבזור ונוחות גבוהה - לאחר 6 שנים עם רכב ישן ומצ'וקמק הייתי שמח להרגיש טוב בסלון ועם האוטו בכללי. 2. הרכב אמור לשרת אותי כמה שנים לכן הקילומטרז' עד 100K (זה אומר משנה 2009 בערך, נכון?) 3. אמינות - מאוד חשוב. 4. הייתי אומר שהבטיחות חשובה אבל אני מניח שכל המשפחתיות משנה 2009 ברמת בטיחות גבוהה ועם כריות אויר נכון? (או שאני טועה?) יש רכבים שמהם כדאי להיזהר בגלל סבירות מאוד גבוהה לתקלה מאוד יקרה? דגמים עם מחלות בגיר וכד'. אומרים שהצרפתיות מתקלקלות ויקרות לטיפולים, זה נכון? על הדרך - יש ג'יפ סבי…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 757 צפיות
היי חברים, אני מחפש רכב עד 15-20 אלף לקניה מיידית. אני צריך שיהיה רכב אמין וזול מבחינת צריכת הדלק ושיחזיק לי עד 2017 +- (אחרי זה אני עובר לחו"ל) ההתלבטויות שלי הם בין מאזדה לנטיס (2001-2004), ניסאן אלמרה (2000-2004) וטויוטה קורולה (2000-2003). איזה רכב מהנ"ל יתן את התמורה הטובה ביותר בהכי פחות כסף? הרכבים הנ"ל נחשבים אמינים ויספקו את הסחורה? תודה רבה ושנה טובה לכולם!
הודעה אחרונה מאת Idan Bin-Nun, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אנחנו זוג עם תינוק בדרך - מחפשים רכב קומפקטי בתקציב של 40K-50K (אפשר לחרוג מעט לכיוון 55K בשביל משהו ששווה את המאמץ). חשוב לנו שהרכב יהיה אמין כמה שיותר. עיקר הנסיעות יהיו נסיעות בעיר ונסיעות קצרות בין עירוניות - מבחינת ק"מ, לדעתי אנחנו נעשה כ-800 ק"מ לחודש בהערכה גסה. חשוב לנו שהרכב יהיה חסכוני אך עם זאת שיהיה בו מקום בתא המטען לדברים כמו עגלה למשל וגם תא נוסעים יחסית מרווח. בנוסף, אנחנו מעדיפים רכב משנת 2009 לפחות (האם כדאי לקנות רכב כמו סוויפט ישנה יותר לעומת פיקנטו חדשה יותר למשל?) חשבנו על רכבים כמו ניסאן מיקרה, קיה פיקנטו, סוזוקי סוויפט, יונדאי i20. נשמח לעזרה. תודה!
הודעה אחרונה מאת קרסו טרייד אין, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 900 צפיות
הרכב לא מאוד נפוץ וקשה לי למצוא פרטים עליו סה"כ ממבחני הדרכים שמצאתי מתקופת יציאת הרכב לשוק מדובר באוטו לא רע, לא המוביל בקטגוריה אבל מרווח וחסכוני למדיי בדלק. האם יש בעיות מיוחדות ברכב? האם יש איזו נקודה רגישה באחזקה שלו? כיום יש לנו לנסר 2008 וסה"כ האוטו בסדר אבל הוא קצת צפוף וצורך לא מעט דלק. בזמנו הערכתי את הנסועה שלנו בהרבה פחות אבל בגלל כל מיני גורמים אנחנו נושקים ל 30K לשנה, והדלק כואב בכיס. אני מחפש כלי רכב להוביל משפחה בצורה סבירה, לא צריך מטוס מנהלים ולא פררי. רק כלי רכב יעיל וזול כמה שיותר לתחזוקה.
הודעה אחרונה מאת ariel_nir, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 797 צפיות
היי לכולם קיבלנו הצעה טובה מליסינג לרכוש פורד פוקוס סטיישן 2013 עם נתונים ממש טובים. למעשה, מהתחלה רצינו פורטה 2013. כיוון שיש שמועות ממש רעות על הגיר הרובוטי. רצינו לברר מה דעתכם כדאי לעשות ? אנחנו משפחה עם ילדים יחסית גדולים, צריכים אוטו נוח בטיחותי ואין וגם חסכוני. מתים על הפורטה. מה דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת SCHEININ, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
השאלה מה אומרים על הרכב באופן כללי עשה 133 אלף סוף 2008 ומה זה הגיר הרציף הזה שכולם מזהירים אותי ממנו מה כל כך בעייתי בו ומה הצריכת דלק האמתית שלה למי באמת מכיר תודה לכולם!
הודעה אחרונה מאת דביר עוקבי, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 506 צפיות
שלום לכולם,מחר אני הולך במטרה לרכוש גולך 2007 ,מנוע 1,600 סמ''ק,102 כוחות סוס. ק''מ הרכב:90,000 יד:1 מחיר(כרגע):33,500 אלף שקל. מה אני צריך לבדוק לפני שאני מכניס את הרכב לבדיקה במוסך? איזה תקלות(חוץ משילדה,מנוע וגיר) צריכות לגרום לי לרדת מהעסקה?ואם אפשר חוות דעת כללית על הגולף? שיבואו לידי ביטוי בזיכרון דברים. תודה על העזרה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מתלבט בין 2 הגברות הללו לבית סובארו (עובר לארהב , שתיהן עולות כמעט אותו הדבר, בליס אפילו הרקס עולה קצת פחות). מעדיף את הBRZ עקרונית אבל תוהה לגבי המושב האחורי ואם למישהו פה יש את הרכב וילדים. ספציפית שני הדרדקים שלי קטני וישבו במושבי ילדים (ריקארו יאנג ספורט לצורך העניין). המושב האחורי נראה מאוד קטן וסימלי. משהו פה ניסה להכניס מושב ילדים לשם? עוד מחשבות בנושא מאנשים שהיו באותה נקודה? (לא מעוניין ברכב הנעה קדמית, צריך 4 מושבים , לא מעוניין בגג פתוח ותקציב אמריקאי עד 30k נגיד - לא רוצה להתעסק עם משומש, אולי certified pereowned)
הודעה אחרונה מאת סיוויק 08, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 662 צפיות
מחיר של 80 אלף שח לשתיהן
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
ג'יפ עד 150,000 ש"ח 1 2
מאת BeN13-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
הדרישה היא לרכב אוטומט כעיקרון חשבנו על הJUKE חדשה מהחברה ברמת האבזור הגבוהה ביותר אבל ממה שהבנו מאנשים היא חלשה מאוד עם מנוע 1600 בלבד, ושבעליות היא על הפנים העיר שלנו היא ירושלים ואם הרכב מתקשה מעט בעליות זה בעייתי - בכל זאת ירושלים ... וגם מתכוונים בסופשים להגיע לטבריה ומקומות כאלה, רוצים רכב שנהנה ממנו מבחינת מראה חיצוני עם פוזה ובמבחינת כח שפשוט לא יהיה חלש מדי משהו סביר לא צריך יותר , אז בכל אופן רצינו לשמוע קצת חוות דעת הJUKE והאם זה נכון השמועות על הבעיות בגיר האוטומטי שלה ? ואם אפשר המלצות לג'יפים נוספים
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי אני מחפש רכב בסביבות ה 15-20 אלף לנסיעות קצרות בעיר , שהיה זול מבחינת דלק וטיפולים ואמין הכי חשוב . אחרי חיפוש קצת מצאתי את הרכבים הללו בעיקר : פגו 206 פולו 1.4 2004 לנסר 1.6 ואימפרזה היה גם הונדה ולנטיס בתקציב אבל די ננעלתי על הפולו , אני ישמח לחוות דעת קצרה על הרכבים הללו וגם לדגשים כשאני בא ליראות את הרכב . תודה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 850 צפיות
אהלן, כבר יצא לי לפתוח פה שרשור, אבל התקציב עלה מאז. מאז גם חשבתי על פורד פוקוס, מאזדה 6 וכו' וכו'. החלטתי לחזור למקורות ולחשוב טוב טוב על קומפקטית. אני בן 20, נהג חדש (עדיין עם מלווה יום עד סוף החודש) וזה יהיה אוטו ראשון שלי. מחפש משהו שלא ישבור לי את הכיס כי אני גם ככה צריך לקחת הלוואה על מנת להגיע לסכום הזה, וחשוב לי אמינות וחיסכון בדלק. לגבי מראה, אני אסדר כמה דברים זולים ויפים כמו אנג'ל אייז וכו', אבל זה פחות קריטי לי. התקציב עלה למקסימום 30, וכשאני אומר מקסימום הכוונה היא כמה שיותר דרומה. חיפשתי מאזדה 2 ביד 2 והתוצאות נחמדות - יש כמה אקזמפלרים בסביבות ה28 בשנים 08-09, אבל יש כמה עם עבר של השכרה או ליסינג. יש צורך להיבהל? מהשכרה אני נבהל קצת יותר כי …
הודעה אחרונה מאת נומד, -
- 4 תגובות
- 918 צפיות
שלום לכל חברי הפורום. אני מעוניין לקנות רכב שיכול לרדת לשטח{לא לטפס על דיונות אלא נסיעות מתונות בדרכי עפר,שבילים וכו} התקציב שלי הוא כ 150 אלף ש"ח.אני צריך רכב יותר גדול מהמשפחתית הרגילה ולכן אני מעוניין באחד מהרגבים הבאים: אאודי q5 שנת 2010-2011 פורד אדג' 2011 פולקסווגן טוארג שנת 2009-2010 bmw x3 אולי לקסוס rx350 שנת 2009 טויוטה ראב 4 2011-2012 מה שחשוב לי שהרכב יהיה מרווח,יוכל לסוע בשבילים ודרכי עפר. צריכת הדלק היא קריטריון משני-בגלל שיש לי רכב מהעבודה ולכן זה רכב שישמש את המשפחה לטיולי סוף שבוע.. מה דעתכם? תודה מראש לעוזרים ושנה טובה לכולם
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בסוף אני מגדיל תתקציב שלי אני מחפש רכב עד 105 אלף שקל חדש מהחברה חשבתי ללכת על טויוטה יאריס, דגם ה-STYLE מה דעתכם עליה ? לדעתכם יש רכב יותר טוב בתקציב הזה?
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
רכישת פורשה 1 2 3
מאת viper05-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לא באמת האמנתי שאני אשאל דבר כזה אבל לאור המצב שאני אפרט עכשיו אני באמת מתעניין ברצינות ברכישת פורשה. כרגע אני מחזיק ב Z4 מנועה 3.0SI, לפני שרכשתי את הרכב חשבתי שעלויות האחזקה יהיו יקרות משמעותית מהלאון קופרה הקודמת שהייתה לי והתבדיתי והבנתי שהאחזקה לא כל כך יקרה כפי שחשבתי. אפילו בדקתי מה העלויות שאצטרך לשאת בהם במידה ויילך מנוע/גיר ושלל דברים רציניים אחרים והבנתי שבמידה ותהיה תקלה באמת רצינית (מה הסיכוי לאור הטיפול שלי ברכב אבל עדיין) אני אוכל לעמוד בה. עקב זאת אני באמת מתעניין ברכישת רכב מסוג פורשה, יותר בשביל הסמל, יותר בשביל ההרגשה העצמית ואפילו אפשר לקרוא לזה הפוזה. כרווק בן 27 שעדיין רחוק משהו כמו שנתיים לפחות מחתונה (הנוכחית חושבת שכנראה רק עוד…
הודעה אחרונה מאת SportsCar, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אנו זוג צעיר וכרגע נוהגים על C5 ומגאן RS, ביום אחד בהיר ישבתי וחישבתי את עלויות הדלק והגעתי למסקנה שהגיע הזמן להחליף את הC5. הק"מ שאנו נוסעים בשנה עומד על קרוב ל20K כשמתוכם 17 הC5 נוסעת ו3+- תבצע המגאן. החלוקה של הנסיעות שאני צופה לרכב החדש הם 60% בתוך ירושלים ו40% מחוצה לה [יכול מאוד להשתנות]. אז מה חשוב לנו: - סופר מיני/ משפחתית האצבק. - חסכוני - אמין, מעדיפים שנתון גבוה - אוטומט או ידני עם hill holder, אישית אני אהיה רגוע יותר לתת לאישתי לנהוג על אוטומט למרות שמעולם לא נהגה על משהו שאינו ידני. - מרווח עד כמה שאפשר. האופציות שחשבתי עליהן: - קליאו 1.2T, אך אני חושש מעניין הנוחות והמרווח ובנוסף לא הצלחתי לבין מה צריכת הדלק שלה. - …
-
- 1 תגובות
- 512 צפיות
מעוניין לרכוש את הרכב בתור נהג חדש. מה הרכבים המתחרים שלו? במה הם עולים עליו ובמה לא? ובכללי, הרכב מצדיק את המחיר? (בסביבות 50-60 אלף ביד 2) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 766 צפיות
היי כולם, אני מתכנן לקנות את הרכב הראשון שלי עד היום בזמן הקרוב, אני כרגע סטודנט וחי באזור ת"א, אז הרכב שלי אמור לשמש בעיקר לנסיעות עירוניות - ולכן צריכת דלק היא לא דבר הכרחי. מה שכן חשוב לי זה בטיחות ורכב אמין שלא יצטרך להיות יותר מדי במוסך. קראתי הרבה דיונים לפני שפתחתי את הדיון הזה ובתקציב של עד 20K זה מה שהבנתי שסביר: יונדאי גטס - 2006-2008 עם בערך 100K . פיאט פנדה? פיג'ו 206? אשמח לשמוע חוות דעת על הרכבים האלה, ולחילופין המלצה על רכבים אחרים. האם גם הייתם ממליצים לקנות רק מיד 2 או גם ישיריות מליסינג (אם זה אפשרי...)? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -