Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

אני מחפש רכב מנהלים מרווח, איכותי שיהיה שקט ונעים לשיוט במהירות גבוהה - מצד שני שגם לא יקרע לי את הכיס.

תקציב 100K .

הסופרב נראית לי הבחירה הטובה ביותר , הבעיה היא שאני לא מוכן להתקרב לאלו עם מנוע 1.8 ליטר עם ה DSG7 - לא נראה לי שצריך לפרט למה , ומצד שני לא מצליח למצוא את הדגם של ה 2 ליטר - ואם יש אז הן קרועות .

בנוסף אני מעדיף לקנות בטרייד אין , יש למישהו הכוונה ?

תודה !

פורסם

הוא כמובן התייחס לנושא האמינות הבעייתית משהו של הגיר הזה. בטח בשנים הללו.

טרייד אין הכוונה מול אוטו דיל וכד׳? אז תבדוק בדיוק שם.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

בדקתי באוטו-דיל - כולם 1.8 ליטר , לא בא לי להתחיל לחפור באיזה עם גיר פלנטרי ואיזה DSG .

בכל מקרה ראיתי שהיצע הדיזלים יחסית גדול , יש איזו סיבה להתרחק מהן ? או שאולי אפילו כדאי דיזל , אני לא נוסע מעל 15K ק''מ בשנה .

פורסם
חלק מהסופרבים 1.8 הגיעו עם גיר 6 הילוכים פלנטרי.

אז אל תרוץ לפסול את ה1.8

אני חושב שכאלה נמכרו רק במודל 2012 (ברשותי אחת כזאת)

פורסם
בדקתי באוטו-דיל - כולם 1.8 ליטר , לא בא לי להתחיל לחפור באיזה עם גיר פלנטרי ואיזה DSG .

בכל מקרה ראיתי שהיצע הדיזלים יחסית גדול , יש איזו סיבה להתרחק מהן ? או שאולי אפילו כדאי דיזל , אני לא נוסע מעל 15K ק''מ בשנה .

דגם הדיזל של הסופרב נחשב למוצלח מאוד, אולי אפילו המוצלח ביותר שבין הדגמים תודות למנוע חזק ואמין ותיבת הילוכים DSG 6 הילוכים שנחשבת אמינה (לעומת ה DSG7 לפחות).

לע"ד אין חסרונות בבעלות על רכב דיזל על פני רכב בנזין גם למי שהנסועה שלו לא רבה מדי, אין ממש ב"איומים" על עלויות אחזקה גבוהות בהרבה או עלויות אגרה שונות (היה פעם. בוטל).

בסך הכל - אם אתה סגור על סופרב, אני הייתי נשאר עם "ראש פתוח" ומחפש את האקזמפלר במצב הטוב ביותר במסגרת התקציב שלך, כזה מיד נמוכה וק"מ לא גבוה, שתוחזק ברמה טובה. גם בעניין ה DSG הידועים לשמצה, הטענה הרווחת היא שלאחר החלפת מכטרוניק/קלאצ'ים התקלה לא חוזרת על עצמה, כך שלגופו של אקזמפלר, ייתכן שגם זה יכולה להיות בחירה לא רעה.

• תוכן חדש...