Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת פורשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למען הגינות אני חייב לציין שטיפול פשוט ברכזי של דלק מוטורס בניר צבי למנוע N52 3.0 עולה בסביבות אלפיה כולל השכרת רכב לאותו היום לחברי מועדון BMW. נגמרו הימים של קמור של 2500 שקל ליפול קטן בלי הסעה.

לגבי פורשה אני לא יודע, אבל שמעתי על תיקון מנוע רציני שהשבית רכב למעל חודש המתנה לחלק ועלה 65 אלף שקל.

אני עדיין חושב שאתה חי בסרט שיעלה אותו דבר, אבל בשביל הספורט הייתי בודק מהו הדגם האמין וקונה. הן מחליפות ידיים פעם בכמה חודשים כך שזה בסדר.

מקסימום תפסיד 20 אלף שקל על חויה של פעם בחיים - להחזיק פורשה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר שלי שילם גם 80k שח על תקלה בבוקסטר.

הבוקסטר אגב גמרה כטוטאל-לוס..

כנראה אחת ממכונות הנהיגה המשובחות ביותר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כמו מחיר של ספייס סטאר :shock:

מה התקלקל?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה היה לפני לא מעט זמן. "הלך מנוע״. לא זוכר פירוט.

בהזדמנות אתחקר אותו יותר לעומק.

את המחיר לא שכחתי...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מדובר בבחור עם חתיכת ראש יצירתי והרבה הרבה ניסיון באחזקת רכבי ספורט - חשוב לציין, כי מי שלא הולך להשקיע הרבה "מחקר" לא יכול לצפות לאותה האחזקה (וזו אינה ביקורת אלא רושם אישי, פותח השרשור שנות אור משם כרגע).

וייפר אני לא חושב שזה רלוונטי כרגע אבל אני אעשה לך סדר בקצרה לגבי IMS.

עד 2009 פורשה השתמשו במנועים שמבוססים על ציר (IMS, שהוא רק השאפט האמצעי שעשו בו שימוש הרבה לפני כן) שבעיקרו מעביר את התנועה בין הגל ארכובה לגלי זיזים.

בצד הקרוב לגיר, עשו שימוש במיסב שלא עמד בתנאי הסביבה והיה קורס (זה התחיל בתהליך מסיים של הפרצות, איבוד גריז, שחיקה, חופש משחק עד להתפרקות).

מה אתה צריך להסיק מהדוגמה הזו?

שבמשך יותר מעשור פורשה התנערה מאחריות והמשיכה למכור מכוניות עם מנועים שברמה די גורפת ניתן היה להניח שלא ישרדו (ישרדו מה? הכל, הם היו נהרסים בקילומטרים נמוכים, גבוהים, נסיעה רגועה, נסיעה ספורטיבית - הכל).

זו הבעיה הכי גדולה שכבר נפתרה עם מנועים חדשים ב-2009.

יש עוד שלל בעיות שהיו, וישנן כעת (שוב בעיקר במערכות החשמליות והמכניקה של מערכות האבזור).

אתה הולך לקנות רכב מאוד יקר מאותו היצרן שהתנער, אם אתה לא מרגיש חוסר נוחות כעת - יש לך כיס מספיק עמוק ואנחנו מבזבזים פה זמן.

אם אתה מרגיש את החוסר נוחות, אנחנו מבזבזים זמן שאתה קורא פה ולא בפורומים שהזכרתי (שם תגלה בדיוק מה הבעיות של כל קאררה/בוקסטר/קאיימן עד לרמת איזה אבזור לקחת ואיזה לא).

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

הכי הפתיע אותי בסקירה שלו זה הביטוח המקיף ב 6000! שקל לפורשה.

לפות"ש, בתקציב הנ"ל לא הייתי נכנס להרפתקאות עם רכבי יד שנייה אני במקומך קונה M235 CABRIO או TT ROADSTER חדשות.. גם יש לרכבים הללו פוזה (כמו שאתה מחפש) וגם רכבי ספורט.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תוכן חדש...