Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת פורשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לא באמת האמנתי שאני אשאל דבר כזה אבל לאור המצב שאני אפרט עכשיו אני באמת מתעניין ברצינות ברכישת פורשה.

כרגע אני מחזיק ב Z4 מנועה 3.0SI, לפני שרכשתי את הרכב חשבתי שעלויות האחזקה יהיו יקרות משמעותית מהלאון קופרה הקודמת שהייתה לי והתבדיתי והבנתי שהאחזקה לא כל כך יקרה כפי שחשבתי.

אפילו בדקתי מה העלויות שאצטרך לשאת בהם במידה ויילך מנוע/גיר ושלל דברים רציניים אחרים והבנתי שבמידה ותהיה תקלה באמת רצינית (מה הסיכוי לאור הטיפול שלי ברכב אבל עדיין) אני אוכל לעמוד בה.

עקב זאת אני באמת מתעניין ברכישת רכב מסוג פורשה, יותר בשביל הסמל, יותר בשביל ההרגשה העצמית ואפילו אפשר לקרוא לזה הפוזה.

כרווק בן 27 שעדיין רחוק משהו כמו שנתיים לפחות מחתונה (הנוכחית חושבת שכנראה רק עוד שנה :lol::lol:) הייתי רוצה להגשים את החלום הזה ולהחזיק אחת כזאת.

בכל אופן התקציב אינו גבוה במיוחד בשביל רכב בשם "פורשה", 350K.

לפי התקציב מה שנכנס הוא בוקסטר וכמובן הקאיימן.

בשנתונים 11-13.

אז השאלה החשובה ביותר היא באמת למי שמבין, עלות אחזקה לרכב כזה יכול לשחוט לי את הכיס?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא נכנס לך לכיס ואני לא יודע אם יש לך דירה או לא או שיש לך כסף או לא אבל....

זו שאלה רטורית. מה ניראה לך, שעלות אחזקה של פורשה היא כמו של יונדאי I20? מי שקונה רכבים כאלו יודע שאלו רכבים שיחשטו לו את הכיס ואם אתה שואל את השאלה הזו בכלל זה כבר אומר שאין לך/אתה בספק אם יש לך יכולת לתחזק רכב כזה.

אנחנו בערך באותו הגיל ותאמין לי שגם אני מטורף על מכוניות אבל מה לעשות שלא היתה לי אפשרות לתחזק רכבים שרציתי לקנות (הקנייה היא לא בעיה, החזוקה היא הבעיה!).

פורסם

איתמר , ממש לא חשבתי שאחזקה של פורשה דומה לאחזקה של יונדאי או משהו דומה לזה. וזאת הסיבה שכתבתי שאחזקת הZ4 שלי בעלת המנוע החזק לא מספיק יקרה כמו שחשבתי , אני מרגיש לפחות לפי רמת ההכנסה שלי שאני מחזיק ביונדאי.

לא שההכנסה שלי היא כזאת מטורפת אבל בתור רווק שגר בבית אני לא מרגיש ששוחטים לי את הכיס אם זה בטיפולים או עוד איזשהם 2 קטנות שקרו לי עם הרכב שציפית שהעלויות יהיו גבוהות משמעותית ולאחר התקלות האלה הבנתי שלא משנה מה יקרה האחזקה של הבימר לא יכולה לחנוק אותי.

עקב המחשבה הזאת והמצב, והידיעה שאחזקת Z4 ובוקסטר וקאיימן במדינות אירופה ושאר העולם אינה שונה כל כך (כמובן שבארץ ישראבלוף בגלל השם פורשה הסיפור יכול להיות אחר לגמרי) רציתי לדעת אם גם בא"י אני אוכל להגיע לרמת אחזקה כזאת כמו של הבימר שלי או אפילו ב20-30 אחוז יותר גבוה, גם זה לא היה כבד עליי לשלב הזה של החיים שאני לא מתחזק בית/ילדים.

פורסם

משיחה עם בעלים של פורשה במכון הכושר - ביטוח של פורשה בשנים הרלוונטיות = 25000 ש"ח לשנה (אולי דומה לבימר שלך - אין לי מושג)

אם האחזקה של הבימר לא מספיק יקרה - תבוא אלי ואני אעזור לך לפתור את הבעיה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מניח שהאחזקה השוטפת של קאימן או בוקסטר לא תהיה משמעותית יותר יקרה מזו של ה Z4 .

שמעתי כבר על מחירי טיפולים שמגיעים ל-7000 שקל לטיפול פשוט, אבל אני בטוח שאפשר לעשות את זה גם ביותר זול אצל אנשים שמבינים ולא מחזיקים בתואר מוסך מורשה.

אם יש לך את הסכום לתחזק ולקנות Z4 ולהקצות לקנייהת פורשה 350000 שקל, אני אומר לך על זה. חיים פעם אחת.

פורסם

ממה שהתרשמתי, ניתן להשיג רכב שמור מאוד עם נסועה נמוכה - אך זה כרוך בעלות נוספת.

היתרון הוא שעם קצת מזל תוכל להמנע מכל מיני בעיות יקרות ולהתרכז באחזקה שוטפת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

7K טיפול?!?!

אם אלה באמת המחירים אז האחזקה רחוקה להיות מקרובה לZ (רק בא"י כמובן), טיפול אצלי במוסך מתמחה (בימר בת ים התותחים) עולה בסביבות ה 750-900 שקלים. אתה מדבר איתי כמעט על פי9-10, נשמע לי מוגזם מדי בכל אופן.

בכל מקרה אם יש פה מישהו שמחזיק רכב כזה ומעוניין לענות לי על השאלות אני מאוד אשמח.

פורסם
טיפול אצלי במוסך מתמחה (בימר בת ים התותחים) עולה בסביבות ה 750-900 שקלים.

מה בדיוק מחליפים בטיפול הזה שעולה כמו טיפול ביונדאי גטס?

חלפים מקוריים של ב.מ.וו? שמן סינטטי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
7000K טיפול?!?!

אם אלה באמת המחירים אז האחזקה רחוקה להיות מקרובה לZ (רק בא"י כמובן), טיפול אצלי במוסך מתמחה (בימר בת ים התותחים) עולה בסביבות ה 750-900 שקלים. אתה מדבר איתי כמעט על פי9-10, נשמע לי מוגזם מדי בכל אופן.

בכל מקרה אם יש פה מישהו שמחזיק רכב כזה ומעוניין לענות לי על השאלות אני מאוד אשמח.

שים לב למה שכתבתי:

-7000 שקל לטיפול פשוט, אבל אני בטוח שאפשר לעשות את זה גם ביותר זול אצל אנשים שמבינים ולא מחזיקים בתואר מוסך מורשה.

כמה היה עולה לך טיפול ב Z4 במוסך מורשה?

בדיוק כמו שלקחת את ה Z לכאלה שמטפלים בה ולא משלמים על התואר "מוסך מורשה", אפשר לעשות את אותו דבר גם עם פורשה והמחיר יהיה הגיוני.

פורסם

ועדיין, 750 ש"ח נשמע לי מגוחך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

תעלה צילום חשבונית שנראה שטיפול ברכב כזה עולה באמת כמו שאתה אומר.

או שאולי לא ידענו עד עכשיו שלהחזיק Z4 זה כמו להחזיק קורולה.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

viper05, תרים טלפון למוסך "תמיר כדורי" בפ"ת כדי לקבל מושג כללי.

תשאל כמה עולים דיסקים ורפידות, החלפת שמן, IMS, מצתים, RMS, מצמד וכו'.

פורסם
מה בדיוק מחליפים בטיפול הזה שעולה כמו טיפול ביונדאי גטס?

חלפים מקוריים של ב.מ.וו? שמן סינטטי?

פחחח יונדאי גטס.

טיפול לi20 35000, במורשה, אחרי הנחה כולל רפידות אחןרה -1700₪.

אני עובר לz4 בשביל לחסוך קצת בהוצאות

• תוכן חדש...