Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ עד 150,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדרישה היא לרכב אוטומט

כעיקרון חשבנו על הJUKE חדשה מהחברה ברמת האבזור הגבוהה ביותר

אבל ממה שהבנו מאנשים היא חלשה מאוד עם מנוע 1600 בלבד, ושבעליות היא על הפנים

העיר שלנו היא ירושלים ואם הרכב מתקשה מעט בעליות זה בעייתי - בכל זאת ירושלים ...

וגם מתכוונים בסופשים להגיע לטבריה ומקומות כאלה, רוצים רכב שנהנה ממנו

מבחינת מראה חיצוני עם פוזה ובמבחינת כח שפשוט לא יהיה חלש מדי משהו סביר לא צריך יותר , אז בכל אופן רצינו לשמוע קצת חוות דעת הJUKE והאם זה נכון השמועות על הבעיות בגיר האוטומטי שלה ?

ואם אפשר המלצות לג'יפים נוספים

פורסם

הג'וק הוא יחד עם היטי הכי ותיק בקטגוריה.

הוא סובל ממספר בעיות שהן תא נוסעים צפוף, מנוע בנזין אטמוספרי ללא מגדש טורבו וגיר רציף שקצת מסרס אותו וגורם לתחושת מאמץ קבועה והמון רעש בניסיון להאיץ.

אני הייתי בודק את הפיאט 500x הנאה, הרבה יותר מרווח ומודרני מהג'וק, מנוע טורבו חזק עם גיר רובטי כפול מצמדי.

אופל מוקה שנראה נהדר לטעמי ומציע תא נוסעים מאוד איכותי ומנוע טורבו בשידוף לגיר אוטומטי רגיל עם 6 הילוכים.

סוזוקי ויטארה החדש שאמנם קצת בטעם של פעם אבל בדגם ה-4x4 מציע אבזור טוב, הוא נראה לא רע וסביר להניח שיהיה אמין וסחיר כמו סוזוקי.

פורסם

איזה פוזה אתה מחפש בדיוק, ולמה אתה חושב שתמצא אותו בג׳וק? (או כל ג׳יפון אחר במחיר הזה למען האמת....)

פורסם

אני חיפשתי ג׳יפון בתקציב הזה גם ובסוף לקחתי מאזדה cx-5 רמת גימור פרימיום שנת 2012, פשוט נותן הרבה יותר מכל מה שרשמת כאן.

פורסם

בתקציב הזה אתה יכול לרכוש XV 2.0 שתיתן תמורה עדיפה על הג'וק בכל פרמטר.

בתקציב נמוך יותר אתה יכול להנות מסקודה יטי שתהיה טובה מהג'וק בכל פרמטר.

אפשרות לא רעה בכלל זו אופל מוקה, עם מנוע, תנוחת ישיבה ועיצוב מוצלחים.

כל הרכבים הללו עדיפים מהג'וק, שתכלס - עבר זמנה.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

הסוזיקי ויטרה החדשה יכולה להיות הכוכב הבא בסגמנט.

סביבות 130,000 שח ואפשרות להנה כפולה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הויטארה החדשה נראית יפה חיצונית, אולם מבחינת תמורה לכסף - גבולית ביותר.

מנוע חלש, מושב אחורי צפוף...

פות"ש ציין שהוא רוצה כוח בעליות.

אני בספק אם ה 1.6 של הוויטארה יספק אותו.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

מבחינת מראה חיצוני אני מאד אוהב את הלוק של הקיה ספורטאז' אורבן החדשה , לטעמי בגלל שאמרת שאתה עולה הרבה לירושלים אתה חייב את הגרסא של ה2.0 שמייצרת המון כוח בעליות (יחסית לאורבן 1.6). הקיצר רכב מפנק אמין שנראה טוב עם יחס תמורה מעולה למחיר שלו...שווה לך לבדוק. שיהיה לך בהצלחה אחי הירושלמי

פורסם
מבחינת מראה חיצוני אני מאד אוהב את הלוק של הקיה ספורטאז' אורבן החדשה , לטעמי בגלל שאמרת שאתה עולה הרבה לירושלים אתה חייב את הגרסא של ה2.0 שמייצרת המון כוח בעליות (יחסית לאורבן 1.6). הקיצר רכב מפנק

בוא נתחיל מזה שהספורטז׳ אורבן נראית כמו אחותה ה2.0 וחדשה היא כבר ממש לא (הדגם החדש באמת כבר לפני השקה).

לגבי ה2.0 היא ממש לא מייצרת ״המון כוח״. היא חזקה מה1.6, אבל ממש חזקה היא לא (אם מדובר היה במנוע מוגדש זה היה סיפור אחר).

לגבי רכב מפנק, נו גם פה לא ברור לי מה כלכך מפנק בה, אבל ניחה...

פורסם

לאופל מוקה גם לא חסר כח, ולדעתי הוא עדיף על הג'וק. הוא אמנם לא חסכוני במיוחד, אבל המנוע והגיר מאד נפוצים ברכבי GM השונים ודי זולים לאחזקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...