Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב15k-20k

doomscripter
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפש רכב בסביבות ה 15-20 אלף לנסיעות קצרות בעיר , שהיה זול מבחינת דלק וטיפולים ואמין הכי חשוב .

אחרי חיפוש קצת מצאתי את הרכבים הללו בעיקר :

פגו 206

פולו 1.4 2004

לנסר 1.6

ואימפרזה

היה גם הונדה ולנטיס בתקציב אבל די ננעלתי על הפולו , אני ישמח לחוות דעת קצרה על הרכבים הללו וגם לדגשים כשאני בא ליראות את הרכב .

תודה

פורסם

לנסיעות בעיר - פיג'ו ופולו, שניהם 1,400. כל השאר יאכלו אותך בדלק.

והן מכוניות מצויינות. רק דאג לרכוש מכונית מטופלת היטב, שנראית טוב מאוד פנים וחוץ, ותמשיך לטפל בה כך.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפולו היא אוטו' וגם הפיגו' ממה שראיתי הם אוטו' כולן .

לי אישית לא מפריעה ידני

דב קרדו

שמעתי דברים מחרידים על הפיג'ו במיוחד על האוטו' מנועים רגישים וכאילו, השאלה שלי אם יש אמת מתחת לכול מה שקראתי באינטרנט לאו דווקא מאנשים שמבינים עניין .?

פורסם

אם לא מפריע לך ידני קח פיאט פנדה,חיסכונית מאשר הפיגו והפולו במיוחד אם הם אוטומטיות,רכב זול לאחזקה ומעולה לעיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...