Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 500 ב70 אלף ש"ח - עסקה משתלמת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

C1 זה אוטו בנאלי יחסית, גם ה108 (למרות ששקלתי אותה), ולשתיהן יש חסרון ענק - אין תריס מרכזי למזגן, ובעיר חמה כמו זאת שאני מתגורר בה, זה קריטי מאוד בימי הקיץ.

חוץ מזה שהC1 חלשה מהותית מה500 בתאוצות, ושתיהן נותנות תחושה זולה יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע לגבי המזגן, לא שמעתי תלונות בשבוע החם מאוד הזה, הפתחים שבצדדים מאוד גבוהים הם מאווררים אותך ולא את היד רק. אבל לא משנה אני אפסיק לדבר על c1 כי אתה כבר מכור ל500 לפי מה שאני רואה, לא שזה דבר רע :)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

בלי קשר למה שנאמר כאן, לובינסקי לא רציניים.

הייתי בסוכנות בבאר שבע לפני שבועיים וחצי בערך, ביקשתי נסיעת מבחן על ה108 ועד היום הם לא חזרו אליי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

תתחדש דור!

:)

הייתי ממליץ לך אם ניתן לקחת פנים שחור ולא את הבז', ההגה סיוט לנקות ומתלכלך מהר, כל שבועיים שלושה אני מוצא את עצמי מנקה אותו ולא עם מגבונים אלא עם חומרים יעודיים (אתה יודע שאתה תצטרך להכין ג'ובות לווקס מגבת שמפו? יופי :) )

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב, הציוד כבר קיים (יש סיטרוס, מגווירס אולטימייט עם ווקס ועוד איזה שמפו של קארפלן שקיבלתי מתנה מאוטוסטור), יש כפפה טובה, יש UBERX לניגוב הרכב ומגבות ירוקות של הקוריאני, יש אוטם צבע אופטיסיל כרגע.

פורסם
להסביר קשה, הוא לא מט אבל הוא כאילו אטום כזה ולא מנצנץ כמו צבע מטאלי.

זה האפור הרגיל:

[ATTACH=CONFIG]437016[/ATTACH]

וזה האפור שאני מתכוון אליו:

[ATTACH=CONFIG]437017[/ATTACH]

אכן, התמונה התחתונה זה אפור לא צפוי (735).

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

באתר של פיאט ובקטלוג שנותנים באולם התצוגה, האפור הלא צפוי נראה כמעט שחור, הזוי.

פורסם

לא יצא לי לבחון את הדוגמאות שלהם באולם התצוגה.

מעניין או הגוון הזה מגיע גם ב-500x, אני כבר במשך תקופה לא מצליח לפנות זמן לגשת לפיאט כדי לקבל הצעה על ה-500x בשביל אימא שלי.

אם היא תחליט ללכת עליו והגוון הזה קיים זאת ללא ספק תהיה הבחירה.

• תוכן חדש...