ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,598 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
שלום, אני מעוניין לרכוש את אחד מהרכבים האלו ,החשיבות היא בגלל 7 מקומות אשמח לקבל חוות דעת על הרכבים הללו מבחינת אמינות,שמירת ערך,צריכת דלק וכו תודה רבה
הודעה אחרונה מאת doronrosen, -
- 1 תגובות
- 519 צפיות
http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=29&SubModelID=1625&FromYear=2011&UntilYear=2011&Auto=-1&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=1200&EngineTypeID=1&fromHand=1&Hand=1&Color=&Info= לגבי הסיאט של 54,000 אש"ח. זה לא קצת מידי לרכב שכזה? הוא טוען שהמחירון הוא 54K לאחר שקלול, המחירון הוא לא 62K? אני מנסה להבין איפה פה ה-catch, כי אחרת אני פשוט אקנה אותו.. קיים דבר כזה מנוע 1200 שלהם ללא TSI? אולי פה ההגיון? שזה אטמוספרי?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הרכב נלקח לבדיקה ממגרש בחיפה לאחר שהמנהל התחייב אישית על גיר מנוע ושילדה,הבדיקה הראתה פגיעה בשלדה והבודק אמר שהבדיקה היא ברמת חומרה בינונית שכנראה האוטו עבר תאונה כי הוחלף מכסה מנוע אך בטופס רשם שהפגיעה ברמה נמוכה,בכל מקרה יש פגיעה ועוד הרבה דברים אחרים האוטו שנת 2011 יד 1 מליסינג עבר 80 אלף....כבר חשבתי שהיום זה היום בו אקנה לבסוף אוטו,אני אישית חושב שהבדיקה על הפנים,מה אתם אומרים ?
הודעה אחרונה מאת nikitapoly, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לקנות סופר מיני אוטומטית חדשה ומתלבט בין הדגמים הבאים: סקודה פאביה 1.2 TSI DSG7 - רמת גימור ambition סיאט איביזה המחודשת 1000 סמ"ק - רמת גימור style פיג'ו 208 החדשה 1.2 טורבו בנזין מאזדה 2 החדשה 1,500 סמ"ק - רמת גימור דינאמיק יונדאי i20 חשוב לי בטיחות, ביצועים, מרווח פנים סביר, אבזור נדיב, יופי חיצוני ו-"אמינות". אני לא נוסע הרבה(כ-5K בשנה). רוב הנסיעות בעיר ופעם בכמה זמן גיחות מחוץ לעיר. איזו סופר מיני מאלה שציינתי הכי משתלמת ועונה על הדרישות? חשוב לי לדעת מה החסרונות והיתרונות של כל אחת, בעיקר מאנשים שיש להם את הדגמים האלה. תודה מעוזרים
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
שלום בעת בדיקת הרכב ציינו הבודקים כי יש אתראות על תקלות במנוע, מיזוג אויר, מזגן ,גיר וחשמל ברכב הבדיקה גם ציינה בין היתר כי המצבר חלש בבדיקה עצמה לא עלו בעיות במנוע לדברי מגרש המכוניות- הנ"ל נובע מכך שהמצבר חלש - האם זה הגיוני? - בהנחה שמחליפים את המצבר, איך ניתן לבדוק שהתראות כבר לא קיימות? - האם המגרש יכולים לאפס את ההתראות הנ"ל באישהו אופן? תודה
הודעה אחרונה מאת לאון, -
M235i או AUDI RS3 1 2
מאת misgavv-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום יש לי הטבת עולה חדש שיפוג לה התוקף ב 31/5/2016. לאחר שבדקתי הרבה רכבים בארץ החלטתי שאני רוצה לחכות ל BMW M2 וזה יהיה הרכב הבא שלי. כיום מתחילים לרוץ שמועות בפורומים בחו"ל שהייצור של הרכב יתחיל רק באמצע פברואר, במידה וזה נכון אני לא אוכל לרכוש את ה M2 כי זה יהיה מאוחר מידי ( הרכב צריך להשתחרר מהמכס בארץ לפני סוף מאי!!) וזה מחזיר אותי לנקודת ההתחלה... לכן הרכבים שאני שוקל הם: BMW M235I AUDI RS 3 החדשה על ה BMW נהגתי, מאוד אהבתי את השילוב של המנוע והגיר, מה שמפריע לי ברכב זה שהרכב מתנדנד קצת יותר מידי ולא מרגיש מספיק "מקשה אחת" כאילו צריך לקחת איזה מפתח אלן ולתת עוד איזה הידוק לכל הרכב. בנוסף מפריע לי שהרכב מרגיש ממש פשוט. אבל בשורה התחתונה הרכב מ…
הודעה אחרונה מאת misgavv, -
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
שלום אני מתעניין ברכישת פיאט גרנדה פונטו בשנים 07 08 התקציב שלי הוא כ 17 אלף, מצאתי מספר אופציות מעניינות ויש לי כמה שאלות קודם כל המטרה של הרכב היא לנסיעות קצרות כ 30 קילומטר כל יום הדרישות שלי הן חיסכון בדלק חלפים זולים ואחזקה זולה האם הגיר הרובוטי ידוע כבעייתי ברכב הזה? עדיף לקחת גיר ידני עם נפח 1250 ? יש איזשהן תקלות ידועות ובעיות ספציפיות עם הרכב הזה שכדאי לשים עליהם דגש לפני הרכישה? או אולי יש המלצה אחרת בתקציב הזה ללא חריגות תודה
הודעה אחרונה מאת thedisc, -
- 8 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום חברים, היום בדקתי הונדה סיויק 2008 מטופלת ומאוד שמורה. הכל עבר חלק בבדיקה. חוץ מהסעיף של המרכב שם נכתב הוחלפה דלת תא מטען ופח אחורי תחת משמעות נמוכה. רציתי לדעת מה דעתכם האם החלפת פח אחורי נחשב קצת שלדה או משהו שיקשה עליי במכירה בעתיד. או שזה תיקון סביר לרכב 2008 ולא צריך להתרגש יותר מדיי? בתודה מראש, דניאל.
הודעה אחרונה מאת daniel204, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 891 צפיות
שלום, אנחנו מעונינים לקנות רכב שיתאים למשפחה עם 3 ילדים בני 8,5,0.5, כלומר כרגע סלקל, בוסטר עם גב ובוסטר בלי גב. התקציב כאמור עד 100,000 ורצוי פחות. הרכב ישמש לנסיעות ארוכות לעבודה 3-4 פעמים בשבוע (מאיזור השרון לירושלים) וכן לנסיעות ארוכות עם ציוד בסופי שבוע. ככה שיש צורך בצריכת דלק נמוכה, בגאז' גדול יחסית ואמינות (כל התשלומים והטיפולים עלינו, לא רכב ליסינג...). אשמח להמלצות לדגמים רלבנטים, וכן ייעוץ איפה כדאי לקנות? יד שניה מפרטי מלחיצה אותנו קצת, נשמע לנו שלשקט הנפשי עדיף לקנות מליסינג מחברה מסודרת? המון תודה!
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 919 צפיות
שלום לכולם. אני מחפש רכב שני לבית שיסע מקסימום 6k בשנה. הרכב יסע 14 ק"מ לכל כיוון ביום => סה"כ בערך 30 ק"מ ביום. פעמיים בשבוע הבן שלי יסע ברכב למעון. יש לי דרישה אחת לרכב - שיהיה נוח, לכן חשבתי על פיג'ו 406 שהיה פעם לחבר שלי והדבר שאני הכי זוכר ממנו הוא נוחות נסיעה כמו של רכבת. מהסתכלות ביד 2 ראיתי שישנם רכבים עם ק"מ בין 145k ועד ל 220k במחיר של עד 7k. אני יודע שזה לא הרכב הכי אמין בעולם, אבל לדוגמא טויוטה קורולה שנת 1998 תעלה 12k. השאלה היא כזאת: מה צפי האחזקה של הרכב? האם הכל סטיגמות או שהרכב יכנס למוסך כל שבוע? תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת A900, -
-
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מעוניין ברכב שבו יש בעלות משותפת של בן ואביו. הבן אומר שיש לו ייפוי כח של אביו למכירת הרכב. אני מבין שבהעברת הבעלות נדרש יפוי הכח החתום + תעודת הזהות של האב ושל הבן (שניהם בעלים של הרכב). מאחר ואיני יכול לבצע את העברת הבעלות עד לאמצע שבוע הבא, אני מעוניין לעשות זכרון דברים עם המוכר. האם מספיק זכרון דברים עם הבן, או שנדרשת גם חתימה של האב? האם יפוי הכח של האב למכירת הרכב שהבן מציג מספיקה?
הודעה אחרונה מאת domo2, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
זהו הטופס בדיקה חברים הכל יצא מעולה חוץ צשתיי דברים שרציתי לבדוק לגביהם, כראשון זה הרטיבות תיבת הילוכים האם זה כסת"ח של המכון או בעיה שיש לטפל בה, וכמה היא תעלה, ולגביי הצלחות בולמים מה בערך העלות, תודה מראש
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 1 תגובות
- 536 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
- 3 תגובות
- 793 צפיות
אני עומד לפני רכישה של סיוויק 07-08, אני שוטטתי המון בפורום וחיפשתי כל טיפת מידע, בגדול אני יודע שהרכב אמין, חסכוני יחסית לקטגוריה, אחזקה נוחה, שוק מעולה ואבזור לא מרשים. רציתי לקבל חוות דעת מאנשים שמחזיקים או החזיקו רכב כזה. תודה רבה, שרון.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 977 צפיות
בהנחה שהנותנים דומים (שנה, ק"מ, בעלים בעבר)- האם יש חסרונות או יתרונות כלשהם לרכב אחד על משנהו? הבנתי משרשורים קודמים פה שהם די תאומות. מצד שני- בכביש רואים הרבה יותר אקסנטים מריואים, כך שהתחלתי לתהות האם מדובר בתופעת העדר או שבאמת יש שיקולים אובייקטיביים שמוכים לכיוון האקסנטים.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שאלה, בעיקרה כלכלית, אבל מעניין אותי לשמוע את דעתכם. מדובר בסובארו אימפרזה, בעבר היתה בבעלות קיבוץ. אני קיבלתי אותה במאי 2010, כשהיא עמדה על 360 א' ק"מ. (כן, אני יודע ששחטו אותה תשע שנים, אבל מאז שהיא אצלי החיים שלה די נרגעו). בחמש השנים + שהיא אצלי הוחלף רדיאטור, הוחלפו בלמים פעמיים (לפי דעתי פעם אחת עקצו אותי), והמזגן די מקרטע (כשחם בחוץ לא כל כך מקרר. הוחלף שסתום וונטילטור, עדיין לא עוזר ממש, למרות שיש שיפור). ועכשיו לשאלתי: אני צריך רכב שני במשפחה. האם להשאיר את הסובארו כרכב שני (בנוסף לרכב עיקרי שאני עומד לקנות- אקסנט/ריו/משהו בסגנון) עד שייפח את נשמתו ואז לקנות משהו חדש, או שכדאי לעשות לו עכשיו אוברול כללי (מטריד אותי בעיקר הטיימינג, שלדעתי הגיע לקצה,…
הודעה אחרונה מאת shlomi_e11, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הייתי היום בסוזקי לברר פרטים לגבי מבצע חבר . לגבי הויטארה המרווח במושב האחורי די מוגבל , הפלסטיקים קשיחים מחוספסים וזולים העיצוב החיצוני נחמד לא מעבר ואנשים עמדו בתור לפתוח הזמנה על הרכב מבלי לבצע נסיעת מבחן אקזמפלר לביצוע נסיעת מבחן יהיה זמין רק בעוד 3 שבועות והמלאי לחודש אוקטובר ונובמבר אזל נשאר מלאי קטן לדצמבר . התרשמתי לטובה מהקרוסאובר בייחוד במחיר המוצע במבצע חבר . נסיעת מבחן ביום שני. סתם רציתי לשתף שבת שלום.
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בבקשה מעוניין לשמוע פרטים על הרכב מבחינת אמינות (גיר, מנוע ושאר ירקות) מחלות ידועות אם יש והאם האחזקה יקרה כמו שאומרים. בנוסף אם מישהו יכול להעיד מניסיונו האישי על הרכב זה יהיה מצוין באופן כללי נסועה של 6000 ק"מ בשנה פלוס מינוס לבחור צעיר ורווק ככה שצריכת הדלק לא משחקת תפקיד. מה שחשוב באמת זה אמינות וזריזות בכביש. לא מחפש רכב עם ביצועים ספורטיביים אבל אולי משהו שקצת מזכיר רק שכחתי לציין שהרכב שנת 2007
הודעה אחרונה מאת Alf3, -
- 0 תגובות
- 454 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת daniel204, -
- 6 תגובות
- 758 צפיות
שלום רב, אנחנו משפחה עם שני ילדים שיושבים על בוסטר, מחפשים כרגע רכב שני עם נסיעות קצרות בתוך העיר בעיקר. אני מתלבט בין ה- 208 לקליאו, מחפשים רכב חדש (סוכנות או ליסינג 0 ק"מ). אופציה גם לרכב ידני, תקציב באיזור ה- 75,000. אני קצת הולך לאיבוד בין הדגמים והאבזור של השתיים. אשמח לקבל חוות דעת מחברי הפורום על דגם ספציפי מבין השתיים, או אם יש המלצות לרכבים אחרים במסגרת הדרישות והתקציב. בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 999 צפיות
שלום חברים, אני צריך את עזרתם במציאת רכב שישרת אותי בשנים הקרובות. תקציב: עד 40K שימוש: השימוש הוא שילוב של בין-עירוני ועירוני ככה שאני צריך רכב קטן שקל לחנות ולתמרן איתו בעיר, וגם שיהיה חזק ונוח בנסיעות ארוכות. דרישות: - שנת 2008 ומעלה - אוטומטי, לא ידני, לא רובוטי. - אמינות, אני לא רוצה לבקר הרבה במוסך - צריכת דלק נמוכה - טיפולים זולים - ש"יאכל" טוב שיבושים בכבישים הכיוון הכללי הוא ללכת על סופר-מיני, אבל גם הקטגוריה היותר גדולה מסקרנת אותי, כמו היונאי i30 למשל יש כל כך הרבה חברות ודגמים אני חייב שימקדו אותי תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת שלומי מקבוצת שלמה, -
-
- 9 תגובות
- 13 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לשאול כמה הבדל האחזקה בין מאזדה 6 שנת 2006 לbmw סדרה 3 שנת 2013 שאני אומר אחזקה אני מתכוון עלות טיפולים אמינות חלפים ? מבחינת דלק הבנתי שהיא חסכונית 1-15 אני יודע שזה לא אותו רמה אבל הרבה זמן אנחנו מחכים להחליף לאוטו חדש ומצאנו אחד במחיר טוב תודה מראש
הודעה אחרונה מאת robertf, -
- 8 תגובות
- 896 צפיות
שלום, יש ברשותי כיום הונדה סיוויק 03 וחשבתי להחליף אותה ברכב חדש ידני שישמש אותי כסטודנט לנסיעה מהבית למכללה כ 60 קמ ביום. עשיתי נסיעת מיבחן בסוויפט ובפיסאטה ולדעתי הפיסאטה רכב הרבה יותר טוב ויותר נח. הציעו לי אותה ב 75 אלף, השאלה שלי היא איך הפיסטה במחינת אמינות איכות תקלות? תודה.
הודעה אחרונה מאת shaigot, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בעצם בקרייזלר אין מחירים, רק אחוזי הנחה.
הודעה אחרונה מאת gabbaydot, -
לקסוס CT200H
מאת אדרנלין- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אחרי לא מעט רכבים אקזוטיים נדירים וספורטיביים , אני עובר פזילה חזקה והיא לא אחרת מאשר לקסוס CT200H , גם החיים השתנו , משפחה וילדים וחיסכון בטיחות וכו' . . איך נראים החיים איתה ? מה הרשמים שלכם מה CT200H שנתונים 2011/12 בכללי ?
הודעה אחרונה מאת mohen, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם בהמשך לפוסט הקודם (בשורה אחת מחפש רכב 7 מקומות חסכוני יחסית אוטומטי ובטוח) נשארתי עם האורלנדו ומצאתי את האקסמפלר הבא: אורלנדו דיזל 2012 משברולט 70000 ק"מ, טופלה מסודר ביבואן (הייתה באמדוקס),הרכב היה מעורב בתאונה לפני שנה והוחלפו כנף, פנס חזית ומכסה מנוע בלבד (ראיתי דו"ח שמאי) ללא נזק לשילדה או חלקים אחרים. הרכב ימסר עם אחריות לשנה למנוע וגיר, לאחר השבחה מחירון מלא יבש 96500 מחיר לסגירה סופי ללא אפשרות מיקוח 89000 ש"ח (כולל מימון קטן ללא ריבית והצמדה). משקף הורדה של 7% מהמחירון לטענתם לרכב יש ביקוש ועם נתונים מצויינים מבחינת זה מה יש. למנוסים שבינינו עיסקה טובה? אם אני יעשה שרירים לדעתכם ירדו עוד (במחשב יש עוד 2 אורלנדו עם 115K ק"מ+)?
הודעה אחרונה מאת נירביץ, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 990 צפיות
קיה ריו 2011 קילומטראז- 80000 יד ראשונה- מליסינג. יש משהו קריטי/משמעותי בבדיקה, שכדאי לדרוש שיתוקן (מעבר לבולמים, פרונט, צמיגים). לגבי האוורור- בעל פה אמר לי שצריך להחליף פילטר. מה אתם אומרים לגבי הדלת? (נכנס אויר מדלת הנהג)- אמר שצריך לכוון. יש לזה משמעות בטיחותית? כמה הייתם שמים על רכב כזה? תודה
הודעה אחרונה מאת dolev77, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מאמין שאני לא ממציא את הגלגל, אבל חשבתי על רעיון: אם אני מעוניין לקנות רכב של חברה מסויימת, ומצאתי רכב מאותה חברה שהמחיר שרוצים עליו הוא פחות 40000 שקל מהמחירון (היה מונית), האם כדאי לקנות אותו, ואז לעשות עליו טרייד אין? בטוח לא יתנו לי עליו בחברה מחירון פחות 40000, ככה שכאילו הרווחתי כמה אלפי שקלים. נראה לכם שזה יכול לעבוד?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ערב טוב. החלטנו ללכת לכיוון של משפחתית דיזל ואני ואשתי לא מצליחים להחליט בין שני דגמים: רנו פלואנס שנת 2012 אוטנטיק טורבו דיזל. סיטרואן C4 שנת 2012 קומפורט טורבו דיזל 1.6. אני כל הזמן שומע בעיקר על פלואנס שהיא מפגינה אמינות וחסכון בדלק. לא מכיר בכלל את C4 לצערי ואשמח לחוות דעת והשווה בין רכבים. אני יודע שרמת הימור בפלואנס היא נמוכה ביותר ואפילו בלי בקרת אקלים.היתרון זה רק גודל ותא מטען. רמת הימור ב C4 הרבה יותר מרשים. אשמח להסברים קצת יותר מפורטים על יתרונות וחסרונות של שתיהם. דרישות: בטיחות,חסכון בדלק,יכולת לעלות עליות של מעלות וכרמל,אמינות. לצערי אין לנו נסיון שימוש בגיר רובוטי. והאם 100.000 קמ נחשב לסביר למנועי דיזל? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת technet, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אז סיימתי סוף סוף את הלימודים והתחלתי לעבוד. הנסיעות באוטובוס לעבודה לא יעילות במיוחד והזמן שאני מבזבז עולה לי בכסף. אם כך, אני מתכנן לקנות רכב. התקציב די גמיש, אם כי עדיין אין לי מספיק כסף ביד. אני מעדיף מכונית סופר מיני מאחר ואני נוסע יחיד כמעט תמיד, אמינות, חיסכון בדלק ואבזור חשובים לי. הנסועה תהיה בערך 40 ק"מ ביום כשחלקה בין עירוני. אשמח לכיוונים, הארות לגבי התקציב, שנתונים וכולי. *סולד מקוריאניות.
הודעה אחרונה מאת gilgil28, -