Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני לבית עד 8k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

אני מחפש רכב שני לבית שיסע מקסימום 6k בשנה.

הרכב יסע 14 ק"מ לכל כיוון ביום => סה"כ בערך 30 ק"מ ביום.

פעמיים בשבוע הבן שלי יסע ברכב למעון.

יש לי דרישה אחת לרכב - שיהיה נוח, לכן חשבתי על פיג'ו 406 שהיה פעם לחבר שלי והדבר שאני הכי זוכר ממנו הוא נוחות נסיעה כמו של רכבת.

מהסתכלות ביד 2 ראיתי שישנם רכבים עם ק"מ בין 145k ועד ל 220k במחיר של עד 7k.

אני יודע שזה לא הרכב הכי אמין בעולם, אבל לדוגמא טויוטה קורולה שנת 1998 תעלה 12k.

השאלה היא כזאת:

מה צפי האחזקה של הרכב? האם הכל סטיגמות או שהרכב יכנס למוסך כל שבוע?

תודה לכולם.

עריכה אחרונה על ידי inon007

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

תלוי איך טופל ויש גם בלאי בלתי נמנע. יש תקלות שלא שווה לתקן כי הם עולות כמו חצי מהרכב כרגע.

אפשר לבדוק מכלולים לפני הקנייה ולנסות להבחין בסימני עייפות של רכיבים שונים, או לחלופין למצוא רכב עם היסטוריית טיפולים או רכב שאתה יודע איך טיפלו בו.

גם בטויוטה קורולה 98 אף אחד לא יכול להבטיח לך שהכל 100 אחוז , בסופו של דבר מדובר ברכב בן 17 , לא משנה מה מוצאו.

פורסם

בתקציב שלך קונים את הרכב השמור ביותר עם עדיפות לגיר רגיל, טסט ארוך והיסטוריית טיפולים וכמובן מכלולים שעובדים.

צפי אחזקה? את זה רק מגדת עתידות תוכל להגיד לך :).

פורסם (נערך)
שלום לכולם.

אני מחפש רכב שני לבית שיסע מקסימום 6k בשנה.

הרכב יסע 14 ק"מ לכל כיוון ביום => סה"כ בערך 30 ק"מ ביום.

פעמיים בשבוע הבן שלי יסע ברכב למעון.

יש לי דרישה אחת לרכב - שיהיה נוח, לכן חשבתי על פיג'ו 406 שהיה פעם לחבר שלי והדבר שאני הכי זוכר ממנו הוא נוחות נסיעה כמו של רכבת.

מהסתכלות ביד 2 ראיתי שישנם רכבים עם ק"מ בין 145k ועד ל 220k במחיר של עד 7k.

אני יודע שזה לא הרכב הכי אמין בעולם, אבל לדוגמא טויוטה קורולה שנת 1998 תעלה 12k.

השאלה היא כזאת:

מה צפי האחזקה של הרכב? האם הכל סטיגמות או שהרכב יכנס למוסך כל שבוע?

תודה לכולם.

אני מכיר את כל הפיג'ו 406 שיש ביד 2 ולא יצא לראות אחת עם 140 אלף ב7 אלף, כולם עם 200+ ורובם גרוטאות מוזנחות, צריך הרבה סבלנות בשביל למצוא רכב שמור עם נתונים טובים, תתרחק ממכוניות כאלה מוזנוחות.

אם מצאת רכב שמור ומטופל זה שווה, רק תדע שהגיר הולך כל מספר שנים אבל בגלל זה האוטו הזה נמכר במחיר מצחיק, לדעתי זה עדיין משתלם אם מצאת רכב שמור מאוד ואתה מוכן לקחת סיכון ולהשקיע על תיקון גיר, אם לא אז חפש יפנית.

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
אני מכיר את כל הפיג'ו 406 שיש ביד 2 ולא יצא לראות אחת עם 140 אלף ב7 אלף, כולם עם 200+ ורובם גרוטאות מוזנחות, צריך הרבה סבלנות בשביל למצוא רכב שמור עם נתונים טובים, תתרחק ממכוניות כאלה מוזנוחות.

אם מצאת רכב שמור ומטופל זה שווה, רק תדע שהגיר הולך כל מספר שנים אבל בגלל זה האוטו הזה נמכר במחיר מצחיק, לדעתי זה עדיין משתלם אם מצאת רכב שמור מאוד ואתה מוכן לקחת סיכון ולהשקיע על תיקון גיר, אם לא אז חפש יפנית.

איך אפשר לדעת שהרכב מוזנח?

לדוגמא - ישנו רכב יד 3 עם 175k.

לפי התמונות הרכב נראה טוב... אני מאמין שאם הרכב גמע 175k, מנוע או גיר או שניהם הוחלפו..

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על יונדאי סונטה או מאזדה 626 - הן מזדקנות בכבוד, אמינות וזולות לאחזקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני מאמין שאם הרכב גמע 175k, מנוע או גיר או שניהם הוחלפו..

שטות גמורה.

רכב מודרני צריך לתת שקט בתחזוקה מינימלית, לפחות עד 200 אלף ק"מ, וגם מעבר לזה, לא צריכות בעיות תחזוקה מיוחדות, שוב פעם, כל עוד האוטו טופל.

יצרנים מגדירים חיי רכב של 10 שנים או 250 אלף קילומטר, והרבה רכבים מחזיקים גם מעבר לכך.

לי יש בבית מיצובישי לנסר ופורד פוקוס עם קילומטראז'ים של 175-190 אלף (למיצובישי גם עבר ליסינג), ושתיהם עם מנוע וגיר מקוריים שלא נפתחו. צריך רק להקפיד להחליף מתכלים בזמן.

הייתה לי סיטרואן קסנטיה, שלמרות בעיות הידראוליקה שלה, הגיעה ל300 אלף עם מנוע וגיר מקוריים (ברכב כזה אין טעם להתעסק עם החלפות, נוכח הערך המאוד נמוך כיד 2).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
איך אפשר לדעת שהרכב מוזנח?

לדוגמא - ישנו רכב יד 3 עם 175k.

לפי התמונות הרכב נראה טוב... אני מאמין שאם הרכב גמע 175k, מנוע או גיר או שניהם הוחלפו..

דבר ראשון אתה רואה איך שהוא נראה, תבדוק ספר טיפולים (אם יש) אם נראה לך קח אותו לבדיקה במוסך שאתה מכיר וסומך עליו

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
ממליץ לך על מיצובישי כריזמה או ניסאן אלמרה. תוכל למצוא רכבים שמורים יחסית בתקציב שלך

האמת שאני קניתי בנתיים כריזמה עם 125,000 ב1000 שקל אחלה אוטו, המחירים שלהם ממש אפסיים והרכב אמין וחלקי חילוף זולים מאוד

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

• תוכן חדש...