Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

M235i או AUDI RS3

misgavv
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

יש לי הטבת עולה חדש שיפוג לה התוקף ב 31/5/2016.

לאחר שבדקתי הרבה רכבים בארץ החלטתי שאני רוצה לחכות ל BMW M2 וזה יהיה הרכב הבא שלי.

כיום מתחילים לרוץ שמועות בפורומים בחו"ל שהייצור של הרכב יתחיל רק באמצע פברואר, במידה וזה נכון אני לא אוכל לרכוש את ה M2 כי זה יהיה מאוחר מידי ( הרכב צריך להשתחרר מהמכס בארץ לפני סוף מאי!!) וזה מחזיר אותי לנקודת ההתחלה...

לכן הרכבים שאני שוקל הם:

BMW M235I

AUDI RS 3 החדשה

על ה BMW נהגתי, מאוד אהבתי את השילוב של המנוע והגיר, מה שמפריע לי ברכב זה שהרכב מתנדנד קצת יותר מידי ולא מרגיש מספיק "מקשה אחת" כאילו צריך לקחת איזה מפתח אלן ולתת עוד איזה הידוק לכל הרכב.

בנוסף מפריע לי שהרכב מרגיש ממש פשוט.

אבל בשורה התחתונה הרכב ממש מהנה לנהיגה (החיוך נשאר לי יומיים אחר כך על הפנים).

על האודי לא ניתן לנהוג וכאן הפורום נכנס לתמונה...

מה אתם חושבים, האם יש אפשרות שהיא תהיה בחירה יותר מוצלחת מה BMW מבחינת הנאה מנהיגה? או שזו תהיה עוד "מכונה מאוד מרשימה" מתוצרת הקונצרן?

נא לא להציע את ה A45 AMG /CLA 45 AMG נהגתי על ה A45 וממש אבל ממש לא אהבתי.

תיבת ההילוכים מרגישה פשוט פלגמטית בתמרוני חניה/פקקים או כל התחלת נסיעה.

המנוע מרגיש כאילו אין כלום מתחת ל 4000 סל"ד ובגדול כל הרכב הרגיש לי פשוט בדיליי.

והלוואי ופשוט יסתדר לי עם ה M2 וזהוא....

עריכה אחרונה על ידי misgavv
פורסם (נערך)

ראיתי מבחן של RS3 מול הגולף R, והייתי בהלם מהנחיתות היחסית שה-RS הציגה.

אולי עדיף שתיתן תקציב וככה יהיה יותר קל לכוון אותך למשהו ראוי.

מה עם STI?

עריכה אחרונה על ידי Guy30
פורסם

הבמוו הרגישה לך לא מספיק מהודקת? בהשוואה למה?! אם אתה מחפש מפלצת סטרילית - אאודי זה בשבילך - הם מאד טובים בזה, הבמוו מחזירה רגש.

Guy30, הבנאדם כותב שM235 הרגישה לו פשוטה ואתה מציע לו סובארו?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

ה BMW הרבה פחות מהודקת בהשוואה ל A45 לדוגמא...

נסעתי על אותו הכביש בשתי המכוניות ובמקומות שהמרצדס מרגישה בשליטה ה BMW קצת מתפזרת כתוצאה מהרכות שלה...

אני בהחלט מחפש רכב שמחזיר רגש ולא רכב סטרילי... אבל כדי שרכב יחזיר רגש לא אומר שהוא לא יכול להיות מהודק...

דרך אגב זו תלונה דיי נפוצה בחו"ל שה - body control של ה BMW לא מרשים במיוחד...

( בהשוואה לקטגוריה כמובן, כן?!?!...)

בכל מקרא לכל התלונות שלי לגבי ה body control כבר יש סט פתרונות מלא מבית DINAN הבעיה היא שלא ממש בא לי לבצע שיפורים על רכב חדש דנדש.

מצד שני זה לא M2 זו רמת ביניים ולכן אני חושב שמבחינת התכנון הם פגעו בול... הבעיה היא שאני רוצה רכב יותר מהודק ואני בטוח שה M2 תהיה מהודקת יותר הבעיה היא שכנראה שלא אוכל לרכוש אותה כתוצאה מתזמון לא טוב.

וכן הסובארו STI ממש לא רלוונטי אני מחפש רכב ספורט שהוא גם יוקרתי ומפנק....

עריכה אחרונה על ידי misgavv
פורסם

אם הבמוו הרגישה לך פשוטה מבפנים ה m2 לא תיהיה יותר טובה בהיבט הזה, ישבתי ב m3 חדשה וגם ב 335 ההבדל מאוד מאוד קטן (כמובן רק ב interior..).

לא ציינת מה התקציב אבל m2 בטוח תעלה בסביבות ה 450/500.. וגם לא ציינת אם אתה מוכן לקנות רכבים של 2 מקומות כי אז יש עוד הצעות מעניינות כמו audi tts, alfa 4c, porsche cayman/boxster..

ההרגשה שלי (לפי ההודעות הקודמות שלך שהתעניינת בפורשה 911) שאתה מחפש רכב ספורט אמיתי אבל בעקבות תקציב לא מוגבל הרכב לא יכול להיות גם יוקרתי ומפנק כמובן לדרישות שלך.. תקן אותי אם אני טועה.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
הבמוו הרגישה לך לא מספיק מהודקת? בהשוואה למה?! אם אתה מחפש מפלצת סטרילית - אאודי זה בשבילך - הם מאד טובים בזה, הבמוו מחזירה רגש.

Guy30, הבנאדם כותב שM235 הרגישה לו פשוטה ואתה מציע לו סובארו?

צודק! אני חושב שBMW לוקחת, אבל זאת דעתי.

פורסם

ה M2 תעלה כנראה סביבות ה 470K לפני הנחת עולה חדש ומיקוח וזה פחות או יותר הגבול העליון שלי...

אני יודע שה M2 לא תראה הרבה יותר טוב מבפנים אבל בשביל רכב כמו ה M2 אני יהיה מוכן להתפשר קצת על עיצוב הפנים...

במידה ואוכל לקנות M2 מבחינת תזמון זה יהיה הרכב הבא שלי...

מבחינה פרקטית אני לא מעוניין ברכב עם 2 מושבים.

אתה צודק אני מעוניין ברכב ספורט אמיתי, ונכון הפורש 911 ירדה מהפרק בגלל עלויות אחזקה, הרכב הזה הולך להיות הרכב היום יומי שלי...

פורסם

הב.מ.וו רכב הרבה יותר מעניין ממרצדס A45 וגם לא זכורה לי תופעה של נדנוד יתר או שליטת מרכב לקויה.

מבחינת RS3, ממה שניתן למצוא ברשת מסתמן שמדובר על S3 מוגדלת בשקל תשעים - כלומר שעמום.

פותח השרשור,

אילו רכבים היו לך בעבר?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ייבוא של M3 בת שנה יהיה יקר מידי...

ה M2 אמורה לעלות בערך 380k אחרי הנחת עולה חדש וקצת מיקוח לעומת זאת m3 בת שנה ביבוא מחו"ל תעלה לא פחות מ 460k וזה כבר מעבר לתקציב שלי.

השליטת מרכב לא לקויה, היא פשוט מאכזבת ביחס לרכב שנושא תג M ואני פשוט מחפש רכב עם שליטת מרכב גבוהה יותר.

פורסם

בבעלותי לא היו רכבים יותר מידי ספורטיביים עד היום אבל אני ארשום כאן על איזה רכבים ספורטיביים נהגתי עד היום.

חלקם של משפחה חברים וחלקם בתהליך החיפוש של הרכב הבא.

Bmw m235i

Bmw 435i קבריולט

אודי tt החדשה הנעה קידמית

גולף gti על רוב דורותיה האחרונים

מאזדה mx5 2010

מרצדס A45 AMG

אלפא רומיאו גולייטה תלתן ירוק

וסביר להניח שפספסתי עוד איזה רכב או שניים שנהגתי עליהם.

• תוכן חדש...