Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום בסוזקי לברר פרטים לגבי מבצע חבר .

לגבי הויטארה המרווח במושב האחורי די מוגבל , הפלסטיקים קשיחים מחוספסים וזולים העיצוב החיצוני נחמד לא מעבר ואנשים עמדו בתור לפתוח הזמנה על הרכב מבלי לבצע נסיעת מבחן אקזמפלר לביצוע נסיעת מבחן יהיה זמין רק בעוד 3 שבועות והמלאי לחודש אוקטובר ונובמבר אזל נשאר מלאי קטן לדצמבר .

התרשמתי לטובה מהקרוסאובר בייחוד במחיר המוצע במבצע חבר .

נסיעת מבחן ביום שני.

סתם רציתי לשתף

שבת שלום.

פורסם

חבר היה שם היום, דיווח על צפיפות של אנשים, ובעיקר צפיפות ברכב. הוא פצפון כהגדרתו. ברח משם להזמין 500X

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בעוד שלושה חודשים בלוחות... מת על האנשים האלה שקונים כזה דבר בלי לבדוק קודם. מילא, אפילו אם זה היה דגם חדש של רכב שכבר שווק (קורולה, סיוויק וכו'), אבל רכב שלא היה דומה לו מעולם אצל היצרן?

דיסקו, אני חושב שהחבר עשה החלטה נבונה, ולו רק בגלל לא היה רכב מבחן זמין.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מה מצאת בקרוסאובר שלא היה בויטארה?

זה בערך אותו רכב, רק שהויטארה קטנה ומאובזרת יותר.

פורסם
חבר היה שם היום, דיווח על צפיפות של אנשים, ובעיקר צפיפות ברכב. הוא פצפון כהגדרתו. ברח משם להזמין 500X

עכשיו נסה לדמיין מה היה קורה לו היו מחליפים בסמלים של שתי המכוניות הללו.

פורסם

מה היה קורה?

אנשים מתלהבים מרכב חדש, אבל בישיבה הראשונית באוטו מגלים שהוא צפוף להם, ויוצאים מהסוכנות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

התייחסתי בעיקר למעוף שבכותרת, לא למה שהאוטו יודע לתת. לענין הצפיפות, דווקא התרשמתי מתאור הפותח שהיה תור, לא רק לשבת באוטו, אלא דווקא לחתום על הזמנות שאני מעריך התבצעו לאחר ישיבה כזו.

פורסם

כן , אני הייתי בין אילו אשר הזמין את הרכבעבור החצי החזק במשפחה.

הרכב מתאים בהחלט לתפקיד של רכב שניבמשפחה, מרווח מקדימה , מרווח פחות מאחור אך בהחלט יכול לאכלס 2 מבוגרים ומתבגרממוצע .

אכן הפלסטיקים בפנים די מבאסים, אך את זוגתיזה לא כל כך הטריד , הרכב מצא חן בעינה ולכן בוצעה הזמנה אשר כפופה לנסיעת מבחןאשר תבוצע עם הגעת רכב מבחן בתחילת אוקטובר.

לצרכים שלנו כרכב שני הרכב מתאים ככפפה ליד, המחיר לא רע במיוחד מול האלטרנטיבות והאבזור שהרכב מציע, הוא לא ישנע יותר מארבהאנשים , והוא בגודל הנכון לעיר.

למי שקונה דרך חבר ההצעה על CROSSOVER ב 113Kהרבה יותר אטרקטיבית, והרכב מסוגל לשנע משפחה ברווחה.

הויטארה הוא רכב נישה , ועל פניו הוא מציעחבילה מאוזנת. (כפוף לנסיעת מבחן)

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הקרוסאובר מרווח יותר מהוויטארה (בסיס גלגלים ארוך משמעותית).

מבחינת גובה ויתר הפרמטרים הקרוסאובר דומה.

אותו מנוע וכו'.

המחיר זול משמעותית.

להבנתי, למעט סוגיית העיצוב, אין ספק שהקרוסאובר עדיף (עולה בחבר 113K).

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...