Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 100,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו מעונינים לקנות רכב שיתאים למשפחה עם 3 ילדים בני 8,5,0.5, כלומר כרגע סלקל, בוסטר עם גב ובוסטר בלי גב.

התקציב כאמור עד 100,000 ורצוי פחות.

הרכב ישמש לנסיעות ארוכות לעבודה 3-4 פעמים בשבוע (מאיזור השרון לירושלים) וכן לנסיעות ארוכות עם ציוד בסופי שבוע. ככה שיש צורך בצריכת דלק נמוכה, בגאז' גדול יחסית ואמינות (כל התשלומים והטיפולים עלינו, לא רכב ליסינג...).

אשמח להמלצות לדגמים רלבנטים, וכן ייעוץ איפה כדאי לקנות? יד שניה מפרטי מלחיצה אותנו קצת, נשמע לנו שלשקט הנפשי עדיף לקנות מליסינג מחברה מסודרת?

המון תודה!

פורסם

אני עוד צעיר וחסר ניסיון כדי לייעץ לך על דגם ספציפי אך אני אענה לך על השאלה האחרונה.

רכבי ליסינג ידועים כרכבים שעברו התעללות מצד הנוהגים ומינימום אחזקה מצד החברה עצמה. הרכבים מוחזקים בחברה בערך 3 שנים ולאחר מכן מוצעים למכירה במחיר מפתה(הבלאי עוד לא בא לידי ביטוי בשנים הראשונות שלו,אך לקונה פוטנציאלי זה יכול לעלות בהמון כסף+כאב ראש של מוסך/רכב חלופי) בשוק הפרטי דווקא תמצא אקזמפלר שמור יותר כי למחזיק רכב פרטי יש אינטרס שהרכב יהיה מתוחזק ויפסיד מינימום מהמחירון. מקווה שעזרתי :)

פורסם

אם עושים הרבה ק"מ בינעירוני אפשר לשקול דיזל- פלואנס או מגאן סטיישן יעשו את העבודה . הפלואנס היא אחת המרווחות בסגמנט ובנוסף שתיהן מאוד נוחות.

מבחינת האמינות מנוע הDCI רץ כבר עשור ונמצא במבחר של רנו וניסאן ועוד יצרנים. גם לגיר אין בעיות בולטות כמו שהיו לפולקסווגן או פורד.

עוד אופציה אפשרית זו טויוטה אוריס היברידית או פריוס. חסכוניות בעיקר בתנועה עירונית.

מבחינת קנייה , אפשר לשקול את אתר סוויצ'.

פורסם

לדעתי קיה ריו יכולה להתאים לכם בול לתקציב + צרכים (ספסל אחורי מרווח + צריכת דלק הגיונית). אני לא יודע להגיד לך בצורה חד משמעית מאיפה הכי מומלץ לקנות, אני רק יכול להגיד שאני בדרך כלל קונה מהיבואנים הרשמיים (בעיקר בשביל האחריות - למרות שלא קניתי רכב חדש כבר די הרבה זמן), אך כל אחד ומה שהוא רואה לנכון.

פורסם

קיה ריו ל-3 כיסאות בטיחות ונסיעות בין עירוניות מרובות? המלצה קצת מוזרה.

המגאן סטיישן אפשרות מעולה. גם סיד סטיישן צריכה להיבדק.

התקציב שלכם מביא אתכם קרוב מאוד לרכישה של רכב חדש לגמרי מליסינג עם 0 ק"מ, הקיה סיד היא אופציה גם כאן ואפשר לחשוב גם על סיאט לאון סטיישן.

פורסם

לנוכח הצורך בשלושה מושבים מאחורה, האפשרויות די מוגבלות.

לגבי הילד בן ה - 8 - לא ניתן להושיב אותו כבר ללא בוסטר בכלל? ככה לפחות לפי מה שמופיע באתרים שעוסקים בעניין.

אופציה טובה ומרווחת תהיה סובארו B4 משומשת (בת שנתיים לערך).

אפשרות נוספת היא סקודה אוקטביה בת שנתיים.

מבחינת רכבים חדשים, כפי שציין קודמי - אתם יכולים לפזול לכיוון 0 ק"מ מליסינג, ועם מתיחת תקציב קלה תוכלו לקבל משפחתית חביבה כמו קיה סיד סטיישן, שתיתן לכם פחות או יותר את מה שאתם מבקשים.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אפשר לשקול מיניוואן כמו רנו סניק, בתקציב אולי גם יכנס דיזל.

יש גם את הדאצ'יה לודג'י, ב100 אלף ש"ח אתה מקבל רכב חדש מהניילונים, אך עם גיר ידני, תא נוסעים פשוט יחסית.

http://www.dacia.co.il/files/CATA/6338%20Lodgy%20Brochure.pdf

אם תיקח את הדיזל תקבל צריכת דלק מעולה, זה אותו מנוע DCI שנמצא במגאן ובפלואנס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...