ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,609 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז ככה שלום לכולם אני דיי חדש פה בפורום. אני בן 17, נהג חדש יש לי רישיון כבר כמעט שנה ואני רוצה לקנות רכב ראשון, הדרישות שלי הן: ידני, שיהיה מהנה לנהיגה, היגוי טוב, קטן, זריז, שצריכת הדלק תהיה סבירה(1 ל10 מקסימום), עדיפות ל3 דלתות. לפני שאתם מתחילים להגיד לי תריץ חיפושים בפורום לגבי הרכבים שצוינו אז בדקתי והבנתי שהקליאו יותר אגרסיבית ופחות סלחנית מה206, ול206 יש יחסית הרבה בעיות חשמל ומבחינת האמינות הקליאו נחשבת לאמינה יותר, אני מודע לכך שהטיפולים וחלקים לרכבים ספורטיביים יקרים יותר ואני מוכן לכך. רוב הנסיעות שלי יהיו עירוניות וטיולים בסופי שבוע. בהתחלה גם הפונטו HGT והPOLO GTI היו במשוואה אך הן ירדו בגלל שהבנתי שלפיאט יש בעיות דיי רציניות והיא נופלת ממש באמינו…
הודעה אחרונה מאת Ted18, -
-
יונדאי I35
מאת GalFR- 1 תגובות
- 918 צפיות
ערב טוב , אני מחפש בבקשה חוות דעת על יונדאי I35 מבין השנים 2011-2013. איך היא מבחינת צריכת דלק ? אמינות ? נוחות ? טיפולים זולים\יקרים ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
- 5 תגובות
- 679 צפיות
שלום, מחפש אוטו ספורט מהנה לנהיגה. אפשר לומר שממש ננעלתי על הפולו GTI שנתון 2011/2012. האם הרכב אמין / מומלץ ? ידוע לי שהוא יקר לאחזקה מבחינת החלקים. ראיתי שהוא נמכר ביד 2 בסביבות ה-90K,עד כמה המחיר ריאלי לרכב כזה שאפשר להשיג בפחות ?
הודעה אחרונה מאת Pavlik, -
אני סטודנט שמתכנן לקנות רכב מחיר הרכישה לא מעניין אותי כי חסכתי מספיק אני מתלבט אם בחישוב החודשי יותר זול להחזיק רכב ישן (2002-2003) או רכב יותר חדש (נניח 2009 ומעלה) הכוונה היא לשקלול של: ביטוח/דלק/טיפולים/תיקונים/ירידת ערך וכו'... שימו לב שמדובר בנסועה נמוכה: עד 1000 ק"מ לחודש סתם לדוגמא, ההתלבטות אם בעלות החודשית יותר זול להחזיק רכב כמו יונדאי גטס 2002, או יונדאי i10 מודל 2010 ואם הפערים בעלות החודשית זניחים אני כבר אעדיף ללכת על הרכב החדש
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
- 12 תגובות
- 916 צפיות
שלום חברה, חבר שלי מעוניין למכור את הרכב, פרטים כמו שצויין בכותרת, כולל צמיגי מגנזיום וריפוד עור, הוא מבקש 17,000 כיוון שברכב יש כמה תקלות קטנות (מחירון 20).. הנה הבדיקה שנעשתה כשרכש האוטו לפני כ 5 חודשים (יד : נזילות שמן וצמיגים קדמיים הוחלפו לאחר שנעשתה הבדיקה, כל השאר עדיין כמו שהוא. כמה יעלה לי לתקן את התקלות המפורטות למעלה? והאם כידאי לקנות את הרכב הזה? המון תודה חברה
הודעה אחרונה מאת aa123, -
- 3 תגובות
- 885 צפיות
כנראה אלך על איביזה למרות שהעיצוב של ה500 הורג אבל הגיר הרובוטי שהבנתי שהוא די מפגר ובגלל החוסר כוח. מחר אני נוסע לראות 2 איביזות שחורות. אשמח לעצות מה לבדוק ואיזה אחת יותר כדאית שניהן במחיר 40 אלף שח 1- מודל 2011 - יד 2 - 78 אלף קילומטר, היית השכרה עד 25 אלף ומאז אצל אותה אישה 3 שנים. דגם reference מנוע 1600 DSG 2-מודל 2010 - יד 1 - 85 אלף קילומטר. דגם stylance מנוע 1600 DSG אשמח לחוות דעת על הדגמים הספציפים האלו, האם יש בעיות ידועות באחד השנתונים האלו, אילו דברים לבדוק מחר שאני הולך לראות את הרכב (בדיקה בקומפיוטסט תתבצע במעמד הקנייה), צריכת דלק, כוח וכו . תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Ronere, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אנו מחפשים רכב אמין שישמש לנסיעה יומית לעבודה (א'-ה') - 40 ק"מ בלבד. הרכב ישמש את אשתי לעבודה ולהסעת שני ילדיי לחוגים אחה"צ (נסיעות של שתי דקות). לכן היא לא צריכה רכב משפחתי (יש לנו רכב מנהלים שמשמש אותנו לנסיעות רחוקות/משפחתיות) וגם אין שום צורך בתא מטען מעבר למינימום. דגש על רכב שלא זולל דלק ואם ניתן רכב חסכוני בדלק (ובטיפולים). התקציב הוא בין 35,000-45,000 ש"ח. ראיתי מאמרים שבהם סופר על כל מיני רכבי מיני שמתאמצים מאד להגיע ל- 100 קמ"ש ולמרות שאשתי לא נוסעת בד"כ מעל מהירות זו (בגלל התנועה בכביש...) אנחנו לא רוצים לקנות רכב שמתאמץ להגיע ל- 90-100 קמ"ש. אם ניתן למצוא משהו בתקציב הזה מעל שנת 2010 מה טוב. תודה
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 638 צפיות
שלום לחברי הפורום יש למישהו חוות דעת על הרכב הנ"ל ? רכש או נהג או סתם מידע ? מה שמעניין אותי בעיקר זה אמינות ונוחות נסיעה למשפחה גם נסיעות ארוכות על הכביש. אני לא יודע אם נמכר בארץ בכלל אבל גם חוות דעת מארה"ב תעזור. תודה
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הי חברים חיפשתי בפורום ולא מצאתי התיחסות מדויקת למה שרציתי לשאול. אני מחפש רכב 7 מקומות , אמין , לא שוחט בדלק ולא יקר לאחזקה. כמה שאלות ברשותכם: 1- לאחר סינון , הגעתי למסקנה שהדגמים העיקריים בהם אני מתענין הם S-MAX החל משנתון 2008-9 ,וקאיה קארנס משנתון 2010-11, לא ממש מצאתי השוואה בין הרכבים , הייתי שמח לקבל התיחסות לפרמטרים הבאים: אמינות, שמירת ערך, גודל בגאג' בהשוואה , בהנחה שאני זקוק ל6 מושבים פתוחים. את הפורד ניתן להשיג על פי רוב עם מעל 110K ק"מ, בעוד את הקארנס אפשר להשיג עם סביבה של 75K ק"מ, האם יש לכך חשיבות מכריעה? אשמח לקבל המלצות מחברים ביחס לרכבים הנ"ל. 2- אשמח כמובן לקבל תיקונים והמלצות גם על רכבים אחרים, למשל האם סיטרואן פיקאסו C4 היא ברת תחר…
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
הי. מחפש לקנות רכב 7 מקומות יד שניה. אני די מוגבל בכסף ולכן מחפש משהו בסביבות 40 אלף. בינתים מה שראיתי זה 2 הדגמים המצויינים בכותרת. היתרון במחינתי בטראג׳ט זה תא מטען יחסית גדול, מושבים אחוריים יחסית מרווחים, ודיזל שאמור להיות חסכוני. החיסרון בו, רכב יחסית כבד, מנוע דיזל 2000 סמק יחסית חלש, ומכיוון שאני גר בחיפה, אני חושש שהוא לא "יסחוב". הפיקאסו רכב יחסית מרווח, עם פינוקים צרפתיים, אך השם הרע למכאניקה הצרפתית מפחיד אותי. בנוסף תא המטען יחסית קטן, והמושבים האחוריים מתאימים רק לילדים... תנו עצה. גם לרכב אחר מסגרת התקציב. אני נוסע כ1500 ק"מ בחודש בעיר עם עליות רבות. תודה מראש לעוזרים.
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 870 צפיות
טוב אז אחרי שכבר החלטתי לרכוש גולף שנת 2011 והלאה מנפח 1.2-1.4, אני רואה שזה רכב שקשה להשיג. אני עדיין שומר עליו כאופציה כי אנו אוהב את הרכב הזה אבל הייתי שמח לקבל מכם המלצות לרכבים אחרים, כשאלה הנתונים: תקציב- כ-80K משנה 2011 והלאה לא משפחתית גדולה. בסדר גודל של גולף אבל לא קטנה כמו פולו. צריכת דלק נמוכה (לגולף יש נתונים לא רעים של 1/16 בערך) אני יותר מתחבר לאירופאיות.. שיהיה אמין ללא בעיות כרוניות.. שיהיה יפה (: אשמח לשמוע!
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב אנשים רציתי לשאול כמה שאלות , בכמה חודשים האחרונים פתחתי מלא אשכולות על "עזרה בקניית רכב בתקציב של 10-12 " ואז 15 17 ו אז 20 עם החודשים התקציב שלי עלה , עכשיו יש לי תקציב לרכב יחסית סבבה השאלה שלי האם שווה לי לקנות באתר סוויץ ? לעשות מימון בידיעה שיש לי את האפשרות להחזיר את הכסף בלי ליפול כלכלית , כרגע מדובר ב SEAT MII 2013 ב 40,000 מה אתם אומרים ? מה אתם יודעים על האתר ו"סוייץ "בכללי .
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 498 צפיות
שלום לכולם מחפש המלצה לרכב סופר מיני בשביל קרובת משפחה העונה לקרטריונים הבאים: תקציב עד 70K משנתון 2013 ומעלה בעל מימדים שייספיקו בכיסא האחורי תינוקת עם כיסא וילד קטן עם בוסטר ומקביל שתהיה נוחה לחניה ברחובות תל אביב. חשוב שהבגאז יהיה מספיק גדול להכיל את עגלת הילדה. מאד חשובה הבטיחות והאמינות של כלי הרכב. גיר עדיפות לאוטומט אך אפשר גם ידני צריכה בגבול הטעם הטוב, לא משהו שיפיל רכב טוב. אבזור ממש לא משנה. אשמח לעצתם בעניין. אם יש נושא שאולי פיספסתי בהודעות הקודמות אשמח אם תאירו את עיניי בצירוף לינק. בתודה מראש שמעון
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
אהלן כפי שכתבתי בפוסט אחר עומדים לפני סיום עסקת ליסינג יבש באלבר על מאזדה 2 ומתלבטים האם להחליפה הפורטה או מאזדה 3 1500 בעסקה חדשה . אתמול נאמר ע״י קרוב משפחה חבר בחבר על מבצע סוזוקי מלבד הויטארה החדשה מוצע מחיר טוב לקרוס אובר האוטומטית 113.900 פלוס מוביל איי. אנחנו זוג עם תינוק ולברדור . אשמח לשמוע דעתכם לגבי הקרוסאובר. המון תודה
הודעה אחרונה מאת lcx, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 827 צפיות
שלום לכולם, אני כל הזמן מתלבט והחלטתי להתייעץ: זה מה ששמעתי על המבחר: הבנתי שהפאביה היא הכי נוחה מכל הסופר מיני וגם די חסכונית. הבעיההענקית שלה זה הגיר הרובוטי הידוע לשמצה של פולקווגן שמיותר לדבר עליו. (זה גםפוסל את האיביזות והפולו). אחרי זה חשבתי על טיוטה יאריס 2012 אבל הבנתי שהיא לא כל כך נוחה וגם האיבזורדל מאוד. הונדה ג'ז הייתה יכולה להיות מושלמת, אם הייתי מוצא אחת לא היברידית(לא רוצה היברידית). מוזר שאין כאלה בכלל...(ובעיקר מתסכל). מאזדה 2 ו-I20 מאוד בזבזניות בדלק. ניסאן מיקרה וסוזוקי סוויפט לא נוחות, ולאופל קורסה אין שוק. אני לא יודע כמה מזה נכון ואני אשמח אם מישהו יגיד לי, ובכל מקרה-ישאופציה אחרת שלא חשבתי עליה?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 0 תגובות
- 438 צפיות
חברים יקרים , יש רעש מהמנוע כמו של HISSSSSSS קבוע מרכב ש/אני רוצה לקנות יונדאי אקסנט 2005 פמילי .. מהחלק העליון .. מישהו יכול לנחש במה מדובר ? יש לי סרטון ...
הודעה אחרונה מאת Yehuda Sun, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 548 צפיות
שלום למומחים. אני אבא לשניים ואני צריך רכב שני שרוב הזמן לא ייקח את הילדים אבל צריך להיות בו מספיק מקום כשהם נמצאים עם הכסאות שלהם. תקציב 60K אבל אין לי בעיה להוסיף עוד כדי להגיע לרכב שיישתלם לי יותר. אני עצמאי ועובד אצל חברות אחרות אז אני נוסע כ 60 ק״מ ביום. הזמן שלי ממש חשוב (ושווה לי הרבה כסף) אז רכב שלא רואה מוסך יהיה מצויין. אני לא כל כך אוהב מכוניות צרפתיות אז עדיף לא צרפתי. מניסיוני מלפני לא מעט שנים עדיף להימנע מגיר רובוטי אלא אם כן המומחים פה ייטענו שזה שטויות. גם גיר ידני עדיף להמנע כדי להקל על אשתי כשתסע באוטו. ודבר אחרון, כדאי שזה יהיה רכב שיהיה לי קל להיפטר ממנו על מנת לשדרג לרכב אחר. זהו, אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה רבה, גיל
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לרכוש רכב ספורטיבי במחיר של עד 60אלף שח. שמתי עין על אימפרזה טורבו wrx. לא הצלחתי למצוא אזמפלר טוב. מחפש לא יותר מיד 3 וללא שיפורים. הדרישות שלי הן: רכב זריז מבחינה של 1-100. שנתון 2005 ומעלה עד יד 3. עד 150 קמז אמינות של החלקים. איזה עוד אופציות ניתן לבדוק? תודה
הודעה אחרונה מאת bedok, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זקוק להמלצה לרכב 5 דלתות מרווח (סטיישן/מנהלים) חשוב שיהיה תא מטען גדול. צריכת דלק סבירה (1/10) -נוסע 25K בשנה. עלויות אחזקה סבירות תקציב 60K מקסימום. *לא צרפתיות,ולא VAG. הכיוון שלי עד עכשיו היה: מזדה 6 5 דלתות; קיה סיד סטיישן אשמח לרעיונות או חיזוקים לאחת הבחירות. תודה.
הודעה אחרונה מאת lcx, -
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
אני מתכנן לרכוש פוקוס 2006 גימור trend-x, יש מכון בדיקה מומלץ באזור גבעתיים? והאם יש מחלות ידועות בשנתון הזה שצריכות דגש מיוחד? תודה דביר
הודעה אחרונה מאת trekampt, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום חברה, יש לי התלבטות בין שני רכבים שאני חושב שהפער ביניהם מאוד גדול אבל אני אגיד לכם את השיקולים שלי. דבר ראשון שני הרכבים הם רכבים חדשים שנת 2015 ישר מהחברה, אבל אני יכול לקנות או ניסאן מיקרה אוטומטית או יונדאי I10 ידנית. הרעיון מאחורי זה מסובך אז לא אספר את כל הסיפור חח... בגדול הקטע הוא שאני מחפש אוטו טוב, קטן, שיוכל לשמש אותי להרבה זמן והכי חשוב חסכוני בדלק! אני משער שהיונדאי חסכונית יותר בגלל שהמנוע קטן יותר והיא ידנית, אך מצד שני המיקרה גם חסכונית ורכב עם ביצועים (אני מאמין) טובים יותר. אני יודע שההפרש מחירים ביניהם דיי גבוה כדי להתלבט דווקא על שני הרכבים האלה אבל הסיפור מורכב כמו שאמרתי.. בקיצור אשמח לשמוע מה דעתכם.. תודה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 791 צפיות
שלום רב, אני סטודנט שמעוניין לקנות רכב בפעם הראשונה, התקציב שלי הוא עד 15K והצרכים שלי הם בעיקר נסיעות של עד 30 ק"מ לאוניברסיטה וממנה. מבחינת גיר אני מעדיף שהוא יהיה ידני כדי לחסוך בדלק אבל אין לי התנגדות גם לאוטומט אם זה ישפיע על אמינות הרכב. הייתי שמח להמלצות (וגם להרחקות אם יש) , וממה שבדקתי עד כה עלו כמה שמות: 1. פיאט פונטו גרנדה (שנת 2007) 2. יונדאי גטס (משנתונים שלפני 2006) 3. שברולט אבאו.(2005-2006) אם יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע. תודה רבה לעונים.
הודעה אחרונה מאת snir.t, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 836 צפיות
האם כדי לקנות קיה ריו 4 דלתות שנת 2012 ליסינק עם קילומטראז נמוך
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
ראיתי היום רכב שנת 2011, לפי המוכר קנה את הרכב מליסינג עם 0 ק"מ ברישיון של הרכב מופיע כבעלים ראשונים "חברת השכרה/החכר" המוכר הראה לי מסמכים שהרכב נרשם על חברת הליסינג באוגוסט והוא קנה אותו בנובמבר עם 9 ק"מ הרכב נראה שמור עם קילומטראז' נמוך והכיוון הוא להתקדם לקניה (כמובן אחרי בדיקה) כמה צריך להוריד במחירון? האם זה נקרא רכב עם 0 ק"מ?
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
בקצרה אני מחפש דייהטסו סייריון 2006 (זה בתקציב שלי),ככה היום ראיתי רכב שהוא נראה אחלה 110 אלך ק"מ הכל סבבה יש לי כמה שאלות.. הבחור אין לו ספר טיפולים הוא מטפל במסוך פרטי,דבר שני הוא אמר לי שהרכב אוכל לו 9ק"מ לליטר בעיר זה נשמע לי לא הגיוני לדייהטסו מה אתם אומרים על זה? והפגוש הקידמי לא משהו נראה כאילו עומד ליפול נגיד ואני אקח את הרכב כמה יעלה כזה דבר? אגב זה הרכב הראשון שלי אני לא כזה מבין.
הודעה אחרונה מאת doronrosen, -
- 0 תגובות
- 626 צפיות
שלום הרכב עשה 23.000 ק"מ, שנתיים וחצי על הכביש. בדיקה במקום על ידי בודק מחברת "המומחה" (אציין את החריגות): מערכת פליטה - בלאי סביר. קפיצים - בלאי סביר שילדת מרכב - מעיכות ושריטות במרכב סביב האם יש משמעות כלשהי לממצאים הנ"ל? למה הכוונה בשילדת מרכב? מבחינה חיצונית ניתן לראות שפשוף קל בצד הטומבון. האם משהו בנתונים לעיל אמור להוריד מערכו של הרכב ו/או להשפיע על הורדה במחיר מהמחירון הרשמי? נ.ב. היה לי מוזר לקרוא בטופס הבדיקה (משהו שכנראה מובנה בטפסים) שמעבר לכך שאין אחריות, הם מצהירים שזה לא במקום בדיקה במכון מוסמך שגם מכילה פרמטרים שנציג בשטח לא יכול לבדוק " אין אפשרות לבדוק מזגן, טורבו, מערכות חשמל, מערכות ממוחשבות, ממיר קטליטי, סדקים בב…
הודעה אחרונה מאת mo2013, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רכב דרך אחת מסוכנויות הטרייד-אין של היבואנים. הדגם שאני מחפש הוא מאזדה 3 2000 סמ"ק ספיריט - שנתון 2011 או 2012. הבעיה היא שאין בנמצא רכב כזה העונה על דרישותיי. יש בצבעים שאני לא מעוניין, ויש כאלה עם הרבה קילומטראז'. אני לא מעוניין להמתין במשך שבועות אלא לקנות כבר בשבוע הקרוב. השאלה שלי היא, האם יש דגמים מתחרים לדגם שציינתי? בגדול אני מעדיף רכבים אסיאתיים בגלל ה-"אמינות" אבל אפשר לשמוע אופציות של רכבים גרמניים מוצלחים מבחינת אמינותם בשנתונים אלה. חשוב לי שהרכב יהיה דומה יחסית למאזדה שאני מחפש. ושיהיה בטווח המחירים שלה. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום מסתיימת לה עסקת ליסינג יבש על מאזדה 2 באלבר לקראת עסקה חדשה אלו המועמדות: קיה פורטה מאזדה 3 אותו מחיר לסדאן או ההצב'ק מעט עלינו זוג , תינוק בדרך וכלב . הפער במחיר ה 3 יקרה מהפורטה ב 100 שקלים לחודש . אני מבולבל - מצד אחד אני מעדיף מכוניות האצ'בק אך תא המטען של ה 3 האצ'בק ממה שהבנתי קטן קטן. מצד שני הפורטה יותר מרווחת ומנוע יותר חזק אבל משום מה נתפסת בעיניי כמכונית "זקנה". שמתי לב שבאלבר מנסים לדחוף מאוד חזק את הפורטה וטרח הנציג להסביר לי שהרכב מלא באבזור כולל מובילאיי והמליץ עליה וכשאנשי מכירות מציעים לי משהו אני תכף ומיד הופך חשדן . במקביל הוא הציע גם את הפיאסטה שהעלות עליה נמוכה מהשתיים האחרות . שאלתי לגבי I30 אמר לי רד מזה ,והמשי…
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- 0 תגובות
- 464 צפיות
שלום לכולם לכולם שלום אז מצאתי שני סיאט איביזה ויש לי התלבטות קטנה לגבי כל אחד מהרכבים האחת לבנה יד 3 120 ק"מ והבחור טוען שהיה ריקול לרכב ושהוחלפה תיבת גיר לפני שנה לתיבה חדשה לחלוטין ויש אחריות על הגיר לעוד שנה. השניה שחורה יד 1 94 ק"מ הבחור טוען שלעולם לא בוצע ריקול ולעולם לא חווה בעיות עם הגיר מאז שקנה אותה מהניילונים. כמובן ששניהם אותו שנתון אך השאלה שלי היא אם יש מה לחשוד ולהיזהר מהסיאט השחורה שלא נכנסה לריקול לגבי הגיר או שהיא עדיפה על הלבנה מבחינת הנתונים ושווה לקחת את הסיכון?
הודעה אחרונה מאת sharif111, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אוטומט בלבד. מעדיפה רכב חדש בשביל אחריות יצרן, נוסעת בערך 20000 קילומטר בשנה. כרגע נוהגת על מאזדה 626, ככה שחיסכון בעלויות הדלק יכול מאוד לעזור ברכב בחדש.. עצתכם?
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,393 אורחים (הצג רשימה מלאה)