Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב 7 מקומות בתקציב 70K +-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים

חיפשתי בפורום ולא מצאתי התיחסות מדויקת למה שרציתי לשאול.

אני מחפש רכב 7 מקומות , אמין , לא שוחט בדלק ולא יקר לאחזקה.

כמה שאלות ברשותכם:

1- לאחר סינון , הגעתי למסקנה שהדגמים העיקריים בהם אני מתענין הם S-MAX החל משנתון 2008-9 ,וקאיה קארנס משנתון 2010-11, לא ממש מצאתי השוואה בין הרכבים , הייתי שמח לקבל התיחסות לפרמטרים הבאים: אמינות, שמירת ערך, גודל בגאג' בהשוואה , בהנחה שאני זקוק ל6 מושבים פתוחים.

את הפורד ניתן להשיג על פי רוב עם מעל 110K ק"מ, בעוד את הקארנס אפשר להשיג עם סביבה של 75K ק"מ, האם יש לכך חשיבות מכריעה?

אשמח לקבל המלצות מחברים ביחס לרכבים הנ"ל.

2- אשמח כמובן לקבל תיקונים והמלצות גם על רכבים אחרים, למשל האם סיטרואן פיקאסו C4 היא ברת תחרות לרכבים הנ"ל מבחינת אמינות? האם אני מפספס משהו?

אנחנו נוסעים להורים עם כסא תינוק, כסא בטיחות (גיל 2-3) + בוסטר עם משענת גב, ובנוסף מזוודה ועגלה , ככה שצריך רכב מרווח ותא מטען יחסית מרווח, האם ישנה אפשרות באחד הרכבים לקפל מושב וככה גם העגלה וגם מזוודה בינונית יכנסו או שאין מצב?

אשמח להתייחסות, ותודה למי שעונה.

פורסם

אם אתה מחפש תא מטען נורמלי לא ברור לי למה הקאיה קארנס נכללת ברשימה שלך - אין בה שום דבר ייחודי שבגללו כדאי לבחור.

ה-S-MAX בסדר, מאד מרווח אבל די בזבזן בדלק ולא ממש זול לתיקון ואחזקה.

הבחירה שלי בתקציב שלך - מיצובישי גראנדיס. מבחינת צריכת דלק - כולם לא משהו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הי

הקארנס בעל מושב אחורי צפוף ומתאים רק לזעטוטים, אבל אמין וצריכת דלק ממוצעת של 1\10.5+ משוקלל יהיה הגיוני, הפורד תצרוך אולי טיפה יותר דלק אבל תהיה מרווחת משמעותית טובה בכל פרמטר אבל אחזקה כללית יקרה יחסית,

את הסיטרואן אני לא אהבתי גיר מזעזע.

אני רכשתי שברולט אורלנדו דיזל מנסיון של חברים צריכה ממוצעת 1\11.5+ תא מטען עם 7 מושבים פיצפון, אבל מושב אחורי מרווח, בטיחותית.

לגבי סחירות כולם לא יהיו להיט הכל תלוי במצב הרכב כשתרצה למכור (אני מקווה שמנוע הדיזל של האורלנדו יהווה זרז בעתיד למכירה).

• תוכן חדש...