Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים עם כל מילה בהודעה מעלי ואוסיף שעל רכב שעמד בכל הפרמטרים הנ"ל לא בושה לשלם כמה שקלים מעל (בגדר הסביר, לא עשרות אחוזים מעל) מה שמבקשים על מכוניות אחרות דומות שרואים בלוחות.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בעיקרון אני נגד לקנות מכוניות עם, לכאורה, ביקוש ו/או מחיר שוק גבוה.

ברכב משומש מה שבאמת אמור להשפיע על המחיר שלו זה מצבו. היום אין ממש ביקוש לאף רכב. אל תקנה את הסריון הזו, לך וראה עוד שתיים, וזכור - כאשר קונים רכב משומש חשוב מאוד:

1. רכב משומש קונים אך ורק מבעליו הרשום. יש סיפור? אין קניה
  2. שהרכב ייראה טוב מאוד (מקורי, לא צבוע ולא מלוקק) מבחוץ ומבפנים. הוא לא? תמשיך לחפש
  3. דרוש לראות ולקבל לידיך עם הרכב את היסטוריית הטיפולים שלו, חשבוניות מפורטות ממש. אין - תמשיך לחפש
  4. ודא שהמיזוג והחימום עובדים בלי סיפורים. אפילו "מילאתי גז לאחרונה" זה לא בשורה טובה

חשוב מאוד לקבל היסטוריה מלאה ומפורטת שלו, עדיף החל מיומו הראשון (ויש כאלה, לא חשוב כמה ישנים הם, אלו הרכבים שטופלו באהבה). כשיש היסטוריה מלאה ומאומתת, אפשר להתייחס לאוטו - רצוי בעזרת יועץ שרות במוסך הרשת, באופן ענייני, לקבל מושג לגבי הוצאות צפויות וכיו"ב.

ממליץ להרחיב את טווח החיפושים לעוד מכוניות. יש הרבה מכוניות טובות, חלקן "בלי שוק" שמהוות קניה הרבה הרבה יותר טובה - אם הן עומדות בדרישות הנ"ל.

על מה אתה ממליץ נגיד אז ב20-24 אלף?

פורסם

לך על הסיריון.

הרבה אנשים לא שומרים על הסטוריית טיפולים ברכבים ישנים(אני ביניהם). זה לא אומר שהרכב במצב גרוע.

קח את הרכב לבדיקה עם מישהו שמבין ויודע מה לשאול ולבדוק.

פורסם

לא, עבר הרבה זמן מאז וזה תלוי איך הרכב טופל מאז.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אישית לא נוגע ברכבים שהיו בהשכרה.

המחשבה שהמון אנשים נהגו על הרכב ללא רחמים,לא עושה לי טוב.

אבל הכל בסופו של דבר זה פונקצייה של מחיר.

פורסם

מחר אני הולך לבדיקה איתה במוסך במ.מ.מ בחיפה מישהו מכיר? מה אני צריך להשים דגש בבדיקה? כי אני לא מבין פתאום אני יראה דבר לא תקין אני יבהל מה שולי ומה חשוב לשים לב?

פורסם

איך שאתה יוצא מהבדיקה, צלם את טופס הבדיקה עם הסלולרי ותעלה לכאן, בשירשור הזה.

אל תשכח למחוק ממנו את הפרטים המזהים לפני כן.

פורסם

תגיד למוכר יפה שלום, תסתובב, תתן כמה צעדים באיטיות שלא יחשוד ואז תדפוק את הריצה של החיים שלך ותברח.

אולי בחינם הייתי לוקח את הרכב הזה. אולי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרכב עבר תאונה אחת לא קלה לפחות עם משמעות בטיחותית לא פשוטה- פגיעה בעמודים. שלא נדבר על הלחמת כנף (הלחמה ללא בניגוד לחיבור עם ברגים זה חלק שמרותך לשילדה).

לא חסרים סיריונים,שלא עברו כאלו תאונות,האם המוכר אמר משהו על זה לפני הבדיקה ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...