Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי.

מחפש לקנות רכב 7 מקומות יד שניה.

אני די מוגבל בכסף ולכן מחפש משהו בסביבות 40 אלף.

בינתים מה שראיתי זה 2 הדגמים המצויינים בכותרת.

היתרון במחינתי בטראג׳ט זה תא מטען יחסית גדול, מושבים אחוריים יחסית מרווחים, ודיזל שאמור להיות חסכוני.

החיסרון בו, רכב יחסית כבד, מנוע דיזל 2000 סמק יחסית חלש, ומכיוון שאני גר בחיפה, אני חושש שהוא לא "יסחוב".

הפיקאסו רכב יחסית מרווח, עם פינוקים צרפתיים, אך השם הרע למכאניקה הצרפתית מפחיד אותי.

בנוסף תא המטען יחסית קטן, והמושבים האחוריים מתאימים רק לילדים...

תנו עצה.

גם לרכב אחר מסגרת התקציב.

אני נוסע כ1500 ק"מ בחודש בעיר עם עליות רבות.

תודה מראש לעוזרים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
יש גם את הc8שכמעט לא נמכרת...

צריכת דלק גבוהה יחד עם מחסור בחלפים

פיאט אוליזה זהה רק עם מנוע דיזל חסכוני בהרבה אבל עדיין יש בעית חלפים.

הקרניבל סובלת מעלויות אחזקה גבוהות מאוד (טיפולי מוסכים וברקסים).

הגיר הרובוטי של הC4 מזעזע לטעמי, תנסה קאדי.

אתה חייב אוטומטי?

פורסם
צריכת דלק גבוהה יחד עם מחסור בחלפים

פיאט אוליזה זהה רק עם מנוע דיזל חסכוני בהרבה אבל עדיין יש בעית חלפים.

הקרניבל סובלת מעלויות אחזקה גבוהות מאוד (טיפולי מוסכים וברקסים).

הגיר הרובוטי של הC4 מזעזע לטעמי, תנסה קאדי.

אתה חייב אוטומטי?

א. תודה

ב. לא חייב אוטומט.

ג. אני ממש לחוץ בכסף אז מחפש רכב זול ממש.

ד. מחפש רכב 7 מקומות שגם כאשר כל המושבים פתוחים נשאר תא מטען סביר פלוס.

ה. צרחכת דלק גבוהה וחלפים כתבת על ה c8 או הטראג׳ט? כי לא ראיתי שכתבת משהו על הטראג׳ט.

פורסם

הטראג'ט רכב טוב ואמין סה"כ, אבל קשה למצוא אחד במצב סביר, צריכת דלק לא גבוהה אבל לא נמוכה, תנסה למצוא ג'מפי פרטית רכב עם לא מעט מקום אמינות מצויינת וחסכונית מאוד (בבדיקה שים לב לטורבו, דלת צד נוטה לצאת מהמקום, ומדחס מזגן).

עוד רכב טוב מאוד אמין וחסכוניזה הרנו לוגאן מעולה אמין ונוח אחזקה זולה יחסית (גילוי נאות אני בדיוק מחליף אחד כזה ונהנתי ממנו בכמעט 4 שנים האחרונות)

פורסם

ללוגאן אין בכלל תא מטען כשכל המושבים פתוחים וגם המושבים האחוריים מתאימים רק לילדים.

תקן אותי אם אני טועה...

ג׳אמפי היה לאחי, רכב רועש מאד ולא נוח ברמות...

אני מבין שבשקלול מחיר-דלק-אמינות-תא מטען-נוחות, אני אצטרך לוותר על משהו קצת...

פורסם

אתקן אותך המושבים האחוריים בלוגאן מהמרווחים ביותר גם מבוגרים יסתדרו שם (הרבה יותר טוב מהסניק\פיגו\פיקאסו וכו').

אכן אין תא מטען אבל יש צ'ימיגג, הג'מפי סה"כ רכב לא רע בכלל בהתאם לדרישותך ואחד במצב תקין לא אמור להיות כ"כ רועש (קח בחשבון שזה לא קורלה ממוצעת).

תראה איפה אתה מוכן להתפשר.

בתקציב טיפה יותר גבוה יש את הפורד SMax עם תא מטען מרווח אבל האחזקה תהיה יקרה יותר.

• תוכן חדש...