Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני כל הזמן מתלבט והחלטתי להתייעץ:

זה מה ששמעתי על המבחר:

הבנתי שהפאביה היא הכי נוחה מכל הסופר מיני וגם די חסכונית. הבעיההענקית שלה זה הגיר הרובוטי הידוע לשמצה של פולקווגן שמיותר לדבר עליו. (זה גםפוסל את האיביזות והפולו).

אחרי זה חשבתי על טיוטה יאריס 2012 אבל הבנתי שהיא לא כל כך נוחה וגם האיבזורדל מאוד.

הונדה ג'ז הייתה יכולה להיות מושלמת, אם הייתי מוצא אחת לא היברידית(לא רוצה היברידית). מוזר שאין כאלה בכלל...(ובעיקר מתסכל).

מאזדה 2 ו-I20 מאוד בזבזניות בדלק.

ניסאן מיקרה וסוזוקי סוויפט לא נוחות, ולאופל קורסה אין שוק.

אני לא יודע כמה מזה נכון ואני אשמח אם מישהו יגיד לי, ובכל מקרה-ישאופציה אחרת שלא חשבתי עליה?

פורסם (נערך)

לא מסכים עם כמה דברים שרשמת.

נוחות זה שחלקו סובייקטיבי, עד שלא תשב בעצמך לא תדע אם זה נוח לך או לא. אל תסמוך בצורה עיוורת תמיד על מה שכתוב.

הI20 וה2 אכן לא חסכוניות ביחס לקטגוריה עקב גיר 4 הילוכים.

היאריס יחסית ספרטנית בשנתון שנכנס לך בתקציב וכך גם הסוויפט.

ביד 2 דווקא יש כמה ג'זים לא היברידיות לדוגמא זאת מאוטודיל.

הייתי מוסיף לשיקול גם פיאט פונטו איבו באחת מהגרסאות המאובזרות שלה או אם אתה רוצה דגש על חסכון ומוכן להתפשר קצת על האיכות מיצובישי ספייס סטאר היא גם אופציה.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

תודה על התשובה יואב,

יאריס וסוויפט 2012 גם ספרטניות? כי אני יכול קצת להתגמש אם אקבל תמורה ממש איכותית.

לגבי הג'ז, הבנתי שבשנתון שלפני 2011 זה היה גיר רובוטי ולכן כדי רק 2011 ומעלה.

פורסם

בשתיהן תקבל אוטו חסכוני עם יתרון קל ליאריס. מבחינת איכות לא מאמין שאחת מהן נופלת ממש . שווה להסתכל על האבזור שהגיע עם כל אחת מהן.

• תוכן חדש...