Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

אני סטודנט שמעוניין לקנות רכב בפעם הראשונה, התקציב שלי הוא עד 15K והצרכים שלי הם בעיקר נסיעות של עד 30 ק"מ לאוניברסיטה וממנה.

מבחינת גיר אני מעדיף שהוא יהיה ידני כדי לחסוך בדלק אבל אין לי התנגדות גם לאוטומט אם זה ישפיע על אמינות הרכב.

הייתי שמח להמלצות (וגם להרחקות אם יש) , וממה שבדקתי עד כה עלו כמה שמות:

1. פיאט פונטו גרנדה (שנת 2007)

2. יונדאי גטס (משנתונים שלפני 2006)

3. שברולט אבאו.(2005-2006)

אם יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע.

תודה רבה לעונים.

עריכה אחרונה על ידי snir.t
פורסם

לדעתי הפיאט והיונדאי עדיפות אבל בתקציב שלך קונים את הרכב השמור ביותר עם היסטוריית טיפולים ושכל המכלולים שבו עובדים. גם יפאנית או קוריאנית או טופלו בצורה חאפרית יקרעו לך את הכיס!.

מודעה מעניינת שראיתי:

206.png

פורסם

מומלץ בתקציב הזה להיצמד לרכב ידני, פשוט יותר לתחזוקה (אמין יותר) וגם חסכוני יותר מאוטומט מקביל.

אבאו רכב גרוע עם בטיחות אפסית והוא פשוט לא מומלץ.

פונטו ידנית או גטס ידנית הם כיוונים טובים, ביונדאי גטס תנסה למצוא לאחר מתיחת הפנים של 2006 ובדגם שהוא לא ברמת הגימור הנמוכה ביותר GLF (שבאה ללא ABS ורק עם כרית אויר אחת).

פורסם

יש גם את הפנדה, חיסכונית, לא יקרה לאחזקה.

גטס חפש ברמות גימור gli/glx/gls.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...