Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום,

אני מעוניין לקנות סופר מיני אוטומטית חדשה ומתלבט בין הדגמים הבאים:

סקודה פאביה 1.2 TSI DSG7 - רמת גימור ambition

סיאט איביזה המחודשת 1000 סמ"ק - רמת גימור style

פיג'ו 208 החדשה 1.2 טורבו בנזין

מאזדה 2 החדשה 1,500 סמ"ק - רמת גימור דינאמיק

יונדאי i20

חשוב לי בטיחות, ביצועים, מרווח פנים סביר, אבזור נדיב, יופי חיצוני ו-"אמינות".

אני לא נוסע הרבה(כ-5K בשנה). רוב הנסיעות בעיר ופעם בכמה זמן גיחות מחוץ לעיר.

איזו סופר מיני מאלה שציינתי הכי משתלמת ועונה על הדרישות?

חשוב לי לדעת מה החסרונות והיתרונות של כל אחת, בעיקר מאנשים שיש להם את הדגמים האלה.

תודה מעוזרים

עריכה אחרונה על ידי fredT
פורסם

I20 - גיר אוטומט 4 הילוכים תורם לצריכת דלק גבוהה ביחס לאחרות

פאביה- הגיר שנוי במחלוקת בנוגע לאמינות ,לא גרועה כמו בתחילת דרכו אבל עדיין לא 100 אחוז.

פורסם

הייתי הולך על הפיגו, היא בעלת המושבים הנוחים לדעתי, מאחור די מרווחת בטח ביחס לאיביזה.

מנוע שצריך להיות זריז ומראה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי על היונדאי אפשר לוותר, היא פשוט לא עומדת בתחרות עם המחיר הגבוה, האיבזור הקמצני ויחידת הנעה מיושנת.

מבין כל השאר יש המון עניין של טעם אישי. המאזדה צפופה אבל לפי הביקורות מתנהגת מעולה ומצליחה להיות חסכונית עם המנוע האטמוספרי, הפביה חביבה אבל בדגמים הרגילים ללא צביעה דו גוונית וחישוקים קלים נראית פושרת ורדומה וישנו כמובן עניין הגיר.

האיביזה על אותו רעיון אבל מציעה דיל מעניין מבחינת מחיר ויחידת הנעה מסקרנת עם אותו גיר מוכר.

הפיג'ו יפייפיה אבל עניין השמירה על הערך והסחירות העתידית הם בגדר נעלם.

• תוכן חדש...