ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,598 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 880 צפיות
מתלבט בין 3 רכבים: קיאה ספורטג', מאזדה CX5, יונדא IX35 בתצורת ה2000 CC מתכוון לקנות רכב בן שנה שנתיים, איזה רכב הכי שקט בנסיעה בסביבות 90-120 קמ"ש. עוד אופציה, פחות עדיפה : מאזדה 3 או יונדאי I35 ליסינג חדשות דגם 2016. מה יותר שקט? תודה מראש לכל המשיבים
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שמעו אני מחפש זמן רב ביד 2 מפרטי ואין אני לא מוצא ולא כזה מבין בעיקרון אני יודע שסייריון טוב... מה אתם ממליצים אני סטודנט אז חיסכון חשוב לי ברכב ואוטמט... אם לפנות למגרשים בחיפה זה גם פתרון? הקטע שאני לא כזה בזה בכלל אומרים לא להתקרב לצרפתיות האם זה באמת כזה נורא?
הודעה אחרונה מאת Palsar, -
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
שלום. אני חדשה כאן בפורום ומחפשת רכב מיני חסכוני לנסיעות פעמיים בשבוע מהצפון למרכז ונסיעות עירוניות כאלה ואחרות. התעניינתי ביונדאי i10 1100, סיטרואן c1 ועוד.. מי לדעתכם באמת הכי חסכונית? מחפש רכב חסכוני ואמין. תודה.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
רכב לסטודנט עד 8K 1 2
מאת Hitman1-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום רב. ברצוני לקנות רכב לנסיעות ללימודים, מרחק כולל של כ15 ק"מ ביום. הנסיעות בחיפה. התכנון שהרכב ישמש אותי כשנה-שנה וחצי ואז בתקווה אוכל להחליף למשהו יותר טוב. האם יש רכב מומלץ במחיר כזה כולל יישור קו במידה ואצטרך ? ואם אפשר להעריך, כמה יצאו בערך ההוצאות בחודש על רכב כזה ? עדיפות לרכב ידני בטווח מחירים זה לפי מה שהבנתי. תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת lesles, -
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
שלום לכולם , רציתם לשאול את החברים יותר וותיקים פה עם הניסיון.. מתלבט אם לקנות סיאט איביזה fr 2013 שעברה 30k יד 2 על פניו ניראית תקינה (לא לקחתי לבדיקה עדיין) ב74000.. או לקנות רכב חדש אותו דגם בידיוק מהחברה ולהיות בראש שקט.. הלוואה בכל מקרה אצטרף לקחת גם לרכב יד 2 השאלה האם לגבי הרכב הזה ספיצפית שווה להוסיף ולקנות חדש או לקחת תסיכון של רכב יד שניה .. ורציתי לדעת גם איך הרכב מבחינת אמינות אם אני קונה יד שניה מה אמינות הגיר והמנוע 1.2 dsg .. מקווה שתעזרו לי לעשות את הבחירה הנכונה
הודעה אחרונה מאת yacovmateo, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
חבר מתעניין ברכב הזה .מה כדי לבדוק? זה נכון שמנוע מחזיק בסביביות 100000ק"מ הבנתי שייש מלא תוספות שאפשר לירכוש באיבי ,מה כדי? הרכב המדובר הוא הדגם הקבריולט אבל יש מצב שירכוש גם דגם סגור האוטו ישמש אוטו כרכב פנאי ולא לנסיעות מחוץ לעיר
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם אני ואישתי הגענו להחלטה לרכוש ג'יפון (היא החליטה ומסתבר שאני הסכמתי) ההתלבטות היא בין קשקאי לאאוטלנדר או אולי אפילו סובארו פורסטר. רצוי משנת 2010 ואילך. טווח מחיר בין 80-90K אשמח לשמוע חוות דעת ממי שהיו/יש בבעלותו את אחד מהרכבים האלה לגבי אמינות, צריכת דלק ונוחות. תודה! אלמוג
הודעה אחרונה מאת save, -
- 2 תגובות
- 668 צפיות
שלום אני מהצפון והולך לרכוש ממגרש קאר פיקס בנתניה רכב אבל אני רוצה לעשות לו בדיקה מכספי שאני לא יפול על רכב בלאי ישמח מאוד להמלצות על מכון בדיקה לפני רכישה מומלץ באזור נתניה והסביבה וכמובן גם על קאר פיקס סוכנויות בנתניה תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 899 צפיות
אהלן כרגע אני עם סונטה 99 שאמורה להימכר לחבר בימים הקרובים,חייב לציין שמאוד אהבתי את הנוחות של הרכב הנ"ל אנחנו זוג עם שני ילדים קטנים,עיקר הנסיעות הם בעיר ופעם פעמיים בחודש מחוץ לעיר בגדול כמו שציינתי אוהב נוחות וגם קצת תחושות "כוח" (היה לי בעבר רכב ספורט) ניסיתי B4 2005 של חבר אבל הרגשתי שהוא כבד בתאוצות וגרוע מזה הרבה יותר קשיח מהסונטה כרגע המועמדים הם יונדאי אלנטרה מנוע 2000 (הגירסא המאובזרת) מאמין שהDNA של הנוחות המשיך גם לשם.. אימפרזה ניו אייג' מנוע 2000 גם כן מאזדה 6 ישנה הונדה סיוויק 2003 5 דלתות סוזוקי ליאנה בשביל הפרקטיות (5 דלתות) לנסר קלאסית 1.5 - הדעות חלוקות אשמח להשוואה לנ"ל או אולי להשקיע עוד קצת וללכת לכיוון המונדאו 2008 (…
הודעה אחרונה מאת יאיר גרשוני, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה אני מחפש לחברה שלי סוזוקי אלטו, שלשום (יום חמישי) קבעתי עם מוכר לבדיקה במכון בדיקות לפני קניה הכל לכאורה נראה בסדר גמור מלבד רעש בגיר שגרם לי לא להמשיך את הרכישה. לפני הבדיקה החתמתי את המוכר בטופס המוכר והידוע שהוא מתחייב בבדיקה על שלושת הקריטריונים: גיר, מנוע ושלדה. הבודק הסביר לנו שהרעש שמגיע מהגיר יכול להופיע בגלל שתי סיבות, מיסב לחץ בלוי או בעיה פנימית באחד מגלגלי השיניים בגיר. האם זה עונה על הקריטריון גיר בטופס ההתחייבות ואני יכול לדרוש את הכסף על הבדיקה? בתודה, רועי.
הודעה אחרונה מאת TheHunter88, -
-
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש ראשון וצעיר בתקציב של כ-50,000 ש"ח עם חריגות קלות. מבדיקה האופציות שנראו לי טוב: 1) פולקסווגן פולו - 1,400 סמ"ק ידנית שנת 2012 דגם Young יד 2 במחיר של 52,000 ש"ח. 2) פיאט 500 - 1,400 סמ"ק אוט' שנת 2011 דגם Lounge יד 3 במחיר של 52,000 ש"ח. עוד אופציה שעלתה (אם כי אני לא סגור עליה) היא: 3) פיאט איבו - 1,400 סמ"ק אוט' שנת 2012 דגם 150TH יד 1 במחיר של 51,000 ש"ח. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת liav12, -
- 3 תגובות
- 789 צפיות
משפחה + 2 ילדים לשימוש לעבודה חסכוני בדלק מרווח עם מקום בתא מטען אמינות אחזקה זולה בהנחה שהקרוסאובר עולה 25 אלף ש"ח יותר, שווה את ההשקעה הנוספת? איזה רכב עדיף?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 0 תגובות
- 696 צפיות
שלום לכולם... באתר של שברולט סרטיפייד יש היצע גדול של רכבים (מפרטי ומליסינג) עם ק"מ נמוך וסביר יחסית. 1) האם יש חברים כאן בפורום שיש להם ניסיון ברכישת רכב משברולט סירטיפייד שיכולים לתת חוות דעת על הקניה משם? 2) איך הקרוז LS 2012 / LT 2013 (מנוע 1600) מבחינת אמינות? אשמח לשמוע מבעלי הדגמים האלה (לא 2009/2010) חוות דעת או הערות. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת tom14, -
רכב עד 30K
מאת BigBonBon- 6 תגובות
- 923 צפיות
שלום לכולם! מבקש עזרה! אנחנו זוג צעיר וילד ראשון לא יתן לחכות, ולכן צריך רכב בו ניתן במגביל אלינו להכניס עגלה לבגז, כיסה תינוק במושב וישאר מקום לסים כמה שקיות של סופר. הרכב צריך להיות אמין וכמה שפחות תקלות לפחות שנתיים. פרמטרים שלא ניתן לוותר אליהם הם: אמינות וחסכון בדלק ( כל יום נסיעה אחת לפחות הלוך חזור מאריאל לפתח תקווה, מי שמכיר יש גם מאת עליות). בגדול מעדיף רכב יפני. משפחתיות: מתלבט בין סיוויק ל מאזדה 3. הכל טוב חוץ מצריכת דלק לאומת קטנות יותר. קורולה: גדולה מדי (בדרך כלל אישתי נוהגת) ליאנה גם בשנתון יותר גבוה וגם חיסכונית יותר בדלק, אמינות לא חסר. (בינתיים ניראה לי אופציה טובה יותר) מה בודקים, מחלות? בכלל סוזוקי אוטו טוב. יש עוד דגמים שפיספסתי עד 30K…
הודעה אחרונה מאת BigBonBon, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 842 צפיות
ברשותי פג'ו 107 2012 רובוטית ואני בסה"כ דיי מרוצה ממנה. קצת צפוף לי במושב הנהג, ובנסיעות ארוכות היא קצת מתישה ולעתים מרגישים את המחסור בכח שלה שלא נדבר על הקמצנות והחסכון באיבזור. לגבי צריכת הדלק שלה אין לי תלונות, בנסיעה מעורבת עם מזגן אני לא יורד מ-1/15 ק"מ לליטר. ראיתי את ההודעה הנ"ל ביד 2 http://www.yad2.co.il/Cars/Cartrade_info.php?CarID=3237425&t=1442586420&utm_source=facebookshar&utm_medium=fbfeed&utm_content=Cars הרכב אמנם עבר המון קילומטרים, אבל בהשקעה קטנה (אם יסכימו לקבל טרייד-אין) אני יכול לקבל הרבה יותר רכב ואני מתאר לעצמי שמדובר ברכב הרבה יותר חזק והרבה יותר נעים לשימוש. מה דעתכם, האם עדיף לא להכנס להרפתקאה הזו?
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי, אני מתלבט לרכוש רכב חדש סיאט איביזה או פורד פיאסטה (0 ק"מ מליסינג). שניהם בערך באותו מחיר 80,000+. מה חשוב לי ? תא מטען – שיכיל עגלתתינוק צריכת דלק ממוצעת –מקווה שיהיה גבוה מ 1:15. בטיחות אבזור תא נוסעים +פינוקים בנהיגה מה דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
חברים שלום אחרי בירורים רבים והרבה עזרה ממכם החלטנו לרכוש הונדה סיוויק שנתון 07-08. התלבטות אחרונה הוא אם זה יהיה הסדאן או ההאצ'בק. מבחינה חיצונית אני וגם אישתי אוהבים יותר את ההאצ'בק. נוכל להסתדר עם תא האחסון הקטן יותר. וגם שהוא נוחה יותר למציאת חנייה בכל יום. ההתלבטות הוא מבחינת הגיר . ההאצ'בק מגיע עם גיר רובוטי והסדאן עם אוטומט. אנחנו מבינים בזה פחות והמידע ברשת לגבי דגמים האלה לא רבה. מה אתם אומרים ? הרובוטי לא מספיק טובה כמו האוטומט ולכן החליפו כבר בדגם 09 בהצ'בק גם לאוטומט? זה משהו שיפריע לנו בנסיעה יומיומית ונשים לב אליו? יש הבדלים אחרים חוץ משיטת העברת ההילוכים? נשמח לעזרתכם תודה מני
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני כרגע בשלב בחירת רכב עבור אישתי היא היתה סגורה על קיה סיד האצבק מליסינג 0 ק"מ תמורת 106000 ש"ח כולל קודנית מרימי שמשות ואגרת רישוי. אספקה מיידית היום היא ראתה ג'יפ סוזוקי ויטרה באולם תצוגה וממש נדלקה עליו דרך מבצע של "חבר" הוא יוצא 121000 ש"ח עם אספקה בסוף נובמבר (עוד חודשיים פלוס). ברור לי לגמרי שההשוואה לא ממש הוגנת, הרכבים מקטגוריות שונות, אבל אני מבקש להשאיר זאת בצד ולנסות לעזור לי בבחירה בין שני אלה בלבד. מצד אחר כאילו ג'יפ 4X2 יד ראשונה פרטי ומצד שני אוטו משפחתי ב-15000 שקל פחות, אבל יד שניה אחרי ליסינג. שניהם 0 ק"מ ושניהם עם אחריות 3 שנים. חשוב לציין שאנחנו מתכוונים להחזיק את רכב 5 שנים לפחות, כך שעניין ליסינג פחות משחק כאן…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 595 צפיות
שלום, כמחליף ליטי - אמא שלי מתלבטת האם להחליף בספורטאז' או בויטרה החדשה. רעיונות דומים יתקבלו בברכה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
ג'יפ עד 180,000 ש"ח 1 2
מאת BeN13-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
פתחתי כבר שרשור בנושא לפני יום וחצי, התקציב גדל מ150 ל180 אז עשינו נסיעת מבחן על הקשקאי, ספורטאג' והג'וק, הג'וק ירדה מהפרק לגמרי - צפיפות, רעש מטורף בלחיצה הכי קטנה רק בשיוט האוטו שקט והכי חשוב האוטו חלש מאוד. כעיקרון כרגע ההתלבטות בין 3 : קיה ספורטאג' [מנוע 2.0] ניסאן קשקאי 1.2 טורבו/1.6 טורבו לא ידוע כרגע מיצובישי אאוטלנדר מחר נעשה את הנסיעת מבחן בבוקר על המיצובישי, אבל בכל אופן רציתי לשמוע ממכם יתרונות וחסרונות על ה3 ולדעת בגדול מה עדיף, ואם יש הצעות לג'יפים נוספים בשמחה.
הודעה אחרונה מאת scorpion-x, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 968 צפיות
שלום, ביום ראשון אני הולך לראות רכב סיאט טולדו אוטומט שנת 2004. הרכב על פניו משיחה עם המוכר נשמע סביר לגמרי לשנה שלו, הקילומטראז' 180 אלף שביחס לשנה די הגיוני. המוכר ציין שהרכב לא עבר תאונות מעולם והשלדה נקייה. לצערי אני לא מכיר אף מכונאי או אדם שמבין ברכבים שיכול לבוא איתי לבדוק את הרכב ולכן החלטתי להתייעץ איתכם מה כדאי לבדוק, על מה להסתכל, על מה לשים דגש וכו'. בנוסף היות והרכב הוא שנת 2004 והמחיר שהמוכר מבקש לא גבוהה במיוחד אני לא יודע אם שווה בכלל לקחת את הרכב לבדיקה במכון. הרכב בן 11 ואני מאמין שכתוצאה מבלאי טבעי והקילומטראז' הגבוהה כל הבדיקה פשוט תצא כסת"חים סטנדרטיים שסתם יבלבלו אותי ואני לא אדע למה כן להתייחס ולמה לא, תקנו אותי אם אני טועה. אשמח אם תו…
הודעה אחרונה מאת Kairan, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 747 צפיות
שלום, אני לפני רכישת רכב בתקציב מוגבל ומעוניין לקבל את חוות דעתכם על 2 רכבים שאני מתבלט ברכישה מאדה 3 שנת 2005 198,000 ק"מ יד 3-ראשונה מליסינג מחיר: 12 אלף ש"ח (רכב מהמשפחה, בגלל זה המחיר נמוך) שברולט אופטרה שנת 2007 90,000 ק"מ יד 2 פרטית מחיר: 18 אלף ש"ח מה דעתכם? תודה רבה
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 733 צפיות
שלום, אנחנו זוג עם שני ילדים קטנים מתלבטים איזה רכב משפחתי לרכוש התקציב שלנו עומד על 70 אלף שח הרכב מיועד לנסיעה להרצליה מהשרון מידי בוקר ( פקקים-) וגם בשירות המשפחה ( :evil:) המטרה היא יחסית שנתונים חדשים (2012 -2011 אם אפשרי צפונה ) רוצים רכב אמין, טיפולים יחסית זולים במוסכים וככל האפשר חסכוני ( אין לנו בעיה לרכוש רכב שיד הראשונה היתה ליסינג - קמ נמוך ורכב שמור כמובן) מתלבטים כרגע בין 1. פוקד פוקוס 2011-2012 2. רנו פלואנס דיזל 2011-2012 3. קיה פורטה 2011 - 2012 4. וכל המלצה אחרת בגדר התקציב תתקבל בברכה) נשמח לחוות דעתכם המקצועית !! בברכת שנה טובה קארין
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- 1 תגובות
- 494 צפיות
למחוק אני פרסמתי בפורום רכב כללי.
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 742 צפיות
מחפש המלצות לרכב מיני/סופר מיני ידני לנסיעות יומיות מאבו-גוש (עין חמד) לבת ים. התקציב הוא עד 70k:roll:, גם יד שנייה בא בחשבון.
הודעה אחרונה מאת FARM, -
-
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני צריך רכב משפחתי. ותעשו טובה אל תציעו לי משהו אחר. במסגרת התקציב 20K. אני מתלבט בין הונדה סיוויק או מאזדה 3, אולי גם קורולה (2001 ומעלה). במסגרת התקציב הזה מצאתי ביד 2 כמה מכוניות, בשנתונים 2001-2006 עם קילומטראז יחסית נמוך (עד 200 אלף). אשמח לשמוע את חוו"ד איזה רכב עדיף. מבחינת צריכת דלק ואמינות. ויחס לנהג. רוב הנסיעות היומיות הן עירוניות. ומה צריך לשים לב בעת הקנייה (מתוך נקודת הנחה שלא אלך לבדיקה, כי אין לי כח וזמן).
הודעה אחרונה מאת איתי160, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני קצת מבולבל מנושא הליסינג, ניסיתי לחפש תשובות בפורום אבל אשמח אם האנשים הטובים פה יצליחו לפשט לי את הנושא. אני עוסק מורשה, והבנתי שאם אני לוקח רכב בליסינג מימוני, כל עוד איני רוכש את הרכב בתום התקופה והרכב על שם חברת הליסינג אני יכול להזדכות על עלות השכירות בתור הוצאה מוכרת, נכון? מדובר על רכב פנאי שמיועד גם לצורך העבודה וגם לצורך פרטי, בהנחה של עלות חודשית של 1500 שח על כמה אוכל להזדכות אם בכלל? האם זה משתלם לקחת רכב בצורה זו ולהחליף כל שלוש שנים בחדש ולא להתייחס לרכב כנכס פרטי שלי, או שאם הכסף זמין לי במזומן עדיף לקנות אולי חדש או יד2?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ראיתי שמציעים את הרכב הזה ב60k לפי מה שאני יודע זה חברה שנחשבת יוקרתית. אז איך הם עשו דגם שמתחרה הפיקנטו ובi10 על אותו מחיר? איך האוטו הזה? ביצועים? רואה מוסך? החלקים שלו יקרים? איך הביטוח מחשיב את האוטו הזה? ומה אתן אומרים בכללי על MG
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות סקודה אוקטביה 2012 - ראיתי אחת בחברת ליסינג עם קילומטרז שנראה לי סביר (60K). לקחתי את הרכב לבדיקה, והוא חזר עם הרבה הערות ניסיתי לברר עם הבוחן כמה זה בעייתי ולא הצלחתי להבין האם ההערות האלה הן כסתח או דברים מאוד שוליים שתמיד רושמים. אשמח לקבל את התייחסותכם להערות ולהבין עד כמה הן קריטיות: - הרכב כולו נצבע (פרט לגג) - לא הוחלפו חלקים אבל הבוחן אמר שברגע שהייתה צביעה הוא לא יכול להגיד אם מדובר בשריטה או בעבודת פחחות רצינית. המוכר טען שזה נעשה כחלק מהכנה של הרכב למכירה (ואין פירוט על כך בהיסטוריית הטיפול פרט לכותרת "הכנת רכב למכירה"). זה מופיע תחת סעיף של "משמעות נמוכה" - מה זה אומר? האם צריכה להיות על זה איזשהי ירידת ערך? אם כן איך מחשבים אותה? - נקי…
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 606 צפיות
שלום לכולם. מחפש בשביל חברה.. רכב קטן ונוח,אוטומט,לנסיעות עירוניות ובין עירוניות קצרות. חסכוני ככל שניתן כמובן, בתקציב של 25+- כרגע אנחנו בודקים לכיוון של גטס (אני נגד) יאריס וכו.. אשמח לעוד רעיונות. תודה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,383 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- keariel
- גולדן191
- borsood
- מיכאלה 111
- rk1
- motior
- race driver
- Night Driver
- Camaro 92
- itzik123
- שחר 1
- davemustaine87