Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 30K

BigBonBon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מבקש עזרה! אנחנו זוג צעיר וילד ראשון לא יתן לחכות, ולכן צריך רכב בו ניתן במגביל אלינו להכניס עגלה לבגז, כיסה תינוק במושב וישאר מקום לסים כמה שקיות של סופר. הרכב צריך להיות אמין וכמה שפחות תקלות לפחות שנתיים.

פרמטרים שלא ניתן לוותר אליהם הם: אמינות וחסכון בדלק ( כל יום נסיעה אחת לפחות הלוך חזור מאריאל לפתח תקווה, מי שמכיר יש גם מאת עליות). בגדול מעדיף רכב יפני.

משפחתיות: מתלבט בין סיוויק ל מאזדה 3. הכל טוב חוץ מצריכת דלק לאומת קטנות יותר. קורולה: גדולה מדי (בדרך כלל אישתי נוהגת)

ליאנה גם בשנתון יותר גבוה וגם חיסכונית יותר בדלק, אמינות לא חסר. (בינתיים ניראה לי אופציה טובה יותר)

מה בודקים, מחלות? בכלל סוזוקי אוטו טוב. יש עוד דגמים שפיספסתי עד 30K?

יש לא מאת המלצות אל פיאט פאנדה, יונדאי גטס אקסנט. גטס צורכת דלק כמו משפחתית (אני תועה?), אקסנט עם לא חברה לשעבר או ממשלתית תעלה כמו מאזדה או סיוויק, ותהיה בסך הכל גג צעירה בשנתיים (במקרה אידיאלי). אז לא יודע מה לגבי שניהם כיוון שיש לא מאת לא לכיוונם במיוחד שלמשפחתיות יש יותר מקום בסלון. את הפנדה אני לא מכיר בכלל אבל יכול להיות והיא קטנה מידי לצרכנו????

אשמח לשמוע הצעות ודעות, תודה!

פורסם

אני לא יודע איזה מודלים ראית בדגמים שחיפשת אבל אם מודל 2008 רלוונטי עבורך שווה לבדוק את הסוזוקי sx4. יצא לי באופן חד פעמי כשהייתי חייב להכניס שתי עגלות תינוק ושני סלקלים לנסיעה. בשגרה משמש לתינוק ועגלה בכיף. ספציפית אני מדבר על הדגם 4 דלתות, לא יודע מה ההבדל בנפח לעומת 5 דלתות.

פורסם
אני לא יודע איזה מודלים ראית בדגמים שחיפשת אבל אם מודל 2008 רלוונטי עבורך שווה לבדוק את הסוזוקי sx4. יצא לי באופן חד פעמי כשהייתי חייב להכניס שתי עגלות תינוק ושני סלקלים לנסיעה. בשגרה משמש לתינוק ועגלה בכיף. ספציפית אני מדבר על הדגם 4 דלתות, לא יודע מה ההבדל בנפח לעומת 5 דלתות.

אומר יותר, זה אחד הרכבים המהנים יותר לנסיע, בזכות צמיגים גדולים.אני לא אומר כיסאות נוחים או מלא פינוקים, הרגשת רכב על הכביש מכניסה ביטחון רב.

חבל שהיא לא בתקציב, הם מתחילות רק מ 35K, ואלו גם אחרי ליסינג, השכרה ומי יודע מה. אין לי כלום נגד רכבי חברה גם לא מוציא אותם מפראמטר, ממש לא, נם יכולים להיות אופציה נהדרת אבל אדיפות לפרטי.

בכל מכרה לא מצעתי כזו בתקציב.

תודה

פורסם

כרגע מטלבת בין שני דגמים, הונדה גאז החיסכונית 2005-07 או מיצובישי לנסר קלאסיק 2007-8.

מה אומרים לגבי גאז בשנים אלו? יש מישהןא מחזיק רכב זה?

תודה לכל המתעניינים ועוזרים.

פורסם

כן, אישתי מאוד כועסת אלי בגלל שהצעתי הונדה גאז אחרי שראתה אותה....

מי שהוא מוכר לאנסר קלאסיק 2007-08 ספורט או פרמיאום?

• תוכן חדש...