Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו זוג עם שני ילדים קטנים מתלבטים איזה רכב משפחתי לרכוש

התקציב שלנו עומד על 70 אלף שח

הרכב מיועד לנסיעה להרצליה מהשרון מידי בוקר ( פקקים-:-() וגם בשירות המשפחה ( :evil: :evil:)

המטרה היא יחסית שנתונים חדשים (2012 -2011 אם אפשרי צפונה )

רוצים רכב אמין, טיפולים יחסית זולים במוסכים וככל האפשר חסכוני ( אין לנו בעיה לרכוש רכב שיד הראשונה היתה ליסינג - קמ נמוך ורכב שמור כמובן)

מתלבטים כרגע בין

1. פוקד פוקוס 2011-2012

2. רנו פלואנס דיזל 2011-2012

3. קיה פורטה 2011 - 2012

4. וכל המלצה אחרת בגדר התקציב תתקבל בברכה)

נשמח לחוות דעתכם המקצועית !!

בברכת שנה טובה

קארין

פורסם

אני חושב שהפלואנס דיזל תהיה אופציה טובה עבורכם. רכב מרווח, מאובזר לא רע, תא מטען גדול (פרקטי עם ילדים קטנים כשצריכים לקחת עגלה או חצי בית אתכם), חסכוני מאוד בדלק והביצועים טובים.

בנסועה שלכם כן כדאי שיהיה רכב חסכוני ואת זה הפלואנס תעשה טוב יותר מכל מתחרותיה עם מנועי הבנזין.

מה שכן, בתקציב שלכם לדעתי יהיה קשה למצוא אחת במצב טוב. יכול להיות שכדאי להתאמץ מעט ולמצוא אחת שמורה בלי יותר מדי ק"מ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה dorsht!

2 שאלות נוספות:

1. מה לגבי האמינות של הרכב. אני יודעת שרנו לא אלופים באמינות.

2. האם 2011 קמ נמוך - 70 אלף, עדיפה על 2012 עם 15 אלף קמ יותר?

תודה!

פורסם

ימי רנו 21 נגמרו,הפלאונס דיזל רכב אמין והרבה מרוצים ממנו,הרכב חיסכוני,נוח וחזק.

לדיזל 15 אלף זה לא כזה קריטי,תלכי על מודל חדש יותר כמובן תלוי במצב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קרין, עד אתמול החזקתי בקליאו בת 3.5 :)

הרכב גמע אצלי 54 אלף ק"מ בכבוד וללא בעיות מיוחדות.

גם להוריי יש מגאן דיזל והם מרוצים ממנה מאוד.

אין תקלות חשמל כמו שנטו להפחיד אותי. תא הנוסעים מזדקן בסדר גמור.

יוליאן - אם שתיהן תוחזקו כראוי והמחיר זהה הייתי הולך אולי על 2012.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

תודה רבה חברים!

שאלה נוספת שתחתום את הגולל

במחיר הזה אפשר להשיג סקודה אוקטביה 2012 ( גם יד ראשונה מליסינג)

בהנתן בצרכים האם עדיין הבחירה נשארת

שוב תודה על העזרה, עזרתם המון!:roll:

פורסם

תריצי בגוגל חיפוש על DSG ותביני שאת רוצה רכב אמין יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

וגם צריכת הדלק לא טובה כמו בפלואנס דיזל.

מניסיון במגאן דיזל סטיישן, אפשר להגיע בעיר ל1:15-1:16 עם מזגן בנהיגה רגועה.

פורסם
וגם צריכת הדלק לא טובה כמו בפלואנס דיזל.

מניסיון במגאן דיזל סטיישן, אפשר להגיע בעיר ל1:15-1:16 עם מזגן בנהיגה רגועה.

אני עדיין עם המגאן דיזל שנה 2007 אומנם גיר ידני וצוחק כל פעם מחדש כשאני נוסע לתחנת הדלק האוטו חסכוני בטירוף.

אצלי במשולב הוא עושה 18.3:1 מדוד בעיר עם מזגן

צריכת דלק פנטסטית...בנסועה גבוהה את מחזירה את הכסף. בנוסף תקפידי על טיפולים בזמן ולא להזניח את הרכב הטורבו דיזל כשהוא מטופל היטב הוא יחזיר לך באותה מידה תאמיני לי מניסיון!

אצלי הרכב עבר 315000 ק"מ ועבר טסט חלק! הבחור מהטסט הסתכל על האגזוז והתפלא איך לא יוצא עשן שחור (אפשר להגיד שהוא חיפש את השחור כבר 10 דקות חחח) ואז אמר לי שזה לא מובן מאילו שרכב עם ק"מ כלכך גבוה עובר טסט חלק.

אני מחכה למגאן דיזל 2016!

• תוכן חדש...