Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול לרכוש שברולט ספארק מ-Chevrolet Certified ב-36500 ש"ח עם אחריות לחצי שנה.

כמעט את כל דגמי המיני את יכול לרכוש כחדשים בפחות מ-70K, וגם חלק מסופר מיני (כמו פיאט 500 או ניסאן מיקרה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תבדוק גם את הדאציה סאנדרו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם זה מיני בלבד הייתי הולך על הפיגו 108, היא מגיע עם מנוע חזק צשל המיני כמו שיש בספארק רק עם מושבים עדיפים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבחינת עלות/תועלת חסכון ונוחות (יחסית) הייתי מחפש ניסאן מיקרה 2012 (גם אוטומטית תתן צריכת דלק טובה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא בטוח, אבל נדמה לי שבמחיר הזה ניתן להשיג 208 1.2 ידנית חדשה ברמת הגימור הבסיסית. לא שהרמה הזו עשירה במיוחד, אם להיות זהיר בהגדרה, אבל האוטו מקסים ומאוד חסכוני.

פורסם

התקציב שלך מכובד מאוד ובסדר גודל המחירים האלה אין צורך להתפשר ולרכוש רכב מיני.

אם אתה הולך על סופר מיני, אתה יכול לרכוש פונטו ידנית או יונדאי i20 ידנית שנת 2013-14 עדין באחריות ולהנות מרכב חדיש וגדול יותר ולאו דווקא פחות חסכוני ועוד להשאר עם עודף.

גילוי נאות: ברשותי i20 ידנית שנת 2013 שעומדת למכירה.

פורסם

התקציב שלך מאפשר זאת לכן אני מצטרף להמלצה לעלות לקטגוריית הסופר מיני. נסיעה בין עירונית במיני תהיה לרוב פחות נוחה מסופר מיני/ קומפקטית.

• תוכן חדש...