Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ עד 180,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם שמירת ערך חשובה לכם, כדאי ללכת לכיוון ניסן. נמכרו עכשיו ים של ספורטאז' עם מנוע 1.6 בנזין במחיר משמעותית יותר נמוך.לדעתי זה יפגע בעתיד גם במחירון של הדגם היותר יקר.

תעשו נסיעת מבחן גם על דגם דיזל של קשקאי, בעיקר כדי להרגיש את זמינות הכוח ובידוד רעשי מנוע. אם בשני הסעיפים האלה קשקאי דיזל תמצא חן בעינייכם, זאת בחירה טובה מאוד. אין הבדל רציני בעלויות תחזוקה בין בנזין לדיזל. (טסט וביטוחים דומים ), רק שגרת הטיפולים קצת שונה. כנראה דיזל יהיה קצת יותר חסכוני. מנוע דיזל פועל על סיבובים יותר נמוכים, המנועים האלה מחזיקים מאות אלפי קילומטרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה טורבו דיזל.

פותח השרשור מודע לכך.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם שמירת ערך חשובה לכם, כדאי ללכת לכיוון ניסן. נמכרו עכשיו ים של ספורטאז' עם מנוע 1.6 בנזין במחיר משמעותית יותר נמוך.לדעתי זה יפגע בעתיד גם במחירון של הדגם היותר יקר.

בינתיים נראה שלמרות המכירות הגבוהות של קיה הרכבים שלה דווקא כן מצליחים לשמור על המחירון.

אם זה קשקאי או ספורטאג', לגמרי הייתי הולך על הספורטאג. יש מספיק כתבות וסיקורים ככה שלא נראה לי שאני צריך להרחיב.

מה שכן, הייתי ממליץ פשוט לגשת לסוכנות ולעשות נסיעת מבחן..

פורסם

doronrosen אין לי מושג מאיפה הבטחון הגדול שלך לעניין שמירת הערך, כאשר את העובדות לאשורן נדע כנראה רק עוד שנתיים וחצי שלוש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

הדגם הזול של קיה הפך ללהיט גדול בזכות המחיר ששבר את השוק. הצרכנים העדיפו לקנות ג'יפון במקום רכב משפחתי.

לפי דעתי, נוצר פער גדול מאוד בין הדגם הזול עם מנוע 1.6 לדגם שפותח השרשור מתעניין בו. אילו הדגם המאובזר היה נמכר ב 160-165, הוא היה ללא תחרות, כמו הדגם הזול.

40 אלף תוספת לדגם הבכיר זה המון במקרה של ספורטאז'. מי שמשלם את התוספת הזאת, שוב, לפי דעתי, מפסיד 15-20 אלף נוספים של ירידת ערך לטווח של 3 שנים. לרכב יד 2 לא ישלמו הפרש כזה בין הדגמים, כאשר השוק יוצף ברכבי ליסינג עם מנוע 1.6 במחיר נוח. זה היגיון שלי בלבד, ואולי הוא לא אובייקטיבי ואולי אני טועה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

בתחילת החודש הבא כנראה מתחילים לשווק את הטוסון החדש. הייתי מחכה לו. עוד מעט יגיע גם הספורטאז' החדש ועוד כמה חודשים יצטרף גם הטיגואן החדש.

כרגע הייתי בודק את הפורסטר. גם הקשקאי דיזל אופציה לא רעה, אבל יקרה יחסית (בגלל האבזור המאוד נדיב).

את הספורטאז' וה-IX הנוכחיים הייתי מוריד כי הם יספגו ירידת ערך משמעותית אם יהיו מאותו שנתון כמו ה"צורה החדשה".

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

לפותח השרשור:

אני חושב שנעשית כאן טעות בסיסית והיא לקנות רכב חדש מהחברה.. אני מסכים שזה הדבר היכ כיף בעולם ואני מסכים שזה נותן הרבה שקט (בעיקר נפשי) אבל ניתן למצוא הרבה רכבים היום יד שניה בני שנתיים ושלוש במחירים נהדרים ובמצב מצוין! כך שתוכלו לרכוש אולי רכב אפילו טוב יותר או לחלופין לחסוך כמה עשרות אלפי שקלים ולשלם בזה הוצאות רכב של שנתיים שלוש..

אישית אני לא מתחבר לקוריאניות.. אומנם הן עברו שיפור משמעותי בשנים האחרונות ומדובר בסה"כ באחלה רכבים אבל עם כל הכנות נורא קשה לי להמליץ על רכב כזה..

לאחרונה רכשתי לי גולף מודל 2009 Highline מפוארת מאוד.. אני חייב לומר שהופתעתי בטירוף מהאיכות שיש לרכבים הגרמניים..

נהגתי על גולף ושירוקו וגם ב.מ.וו סדרה 1 בעבר.. אבל רק עכשיו אחרי שרכשתי לי אחת אני מבין את האיכות הגרמנית הזו שלא מעט מדברים עליה. חייב להודות שלא הייתי משווה אותה לעולם לקוריאניות בכל אופן לא כרגע אולי בעתיד.

כן הייתי ממליץ לבדוק את הטיגואן זה נכון שהיא מעט מרגישה מיושנת (שלוש שנים אחורה, 2013 כבר מתחרה יפה מאוד) אבל הדגם החדש שיגיע הולך להיות אחד הג'יפונים היפים ואני מניח שגם המוצלחים בשוק!

כאן תוכל למצוא תמונות ומידע:

http://www.netcarshow.com/volkswagen/2017-tiguan/

אם תחזור באתר הזה לעמוד הראשי תוכל לראות כל רכב כמעט שקיים ולקבל לא מעט מידע.

אני ממליץ לחכות מעט בסבלנות ולבדוק את הדגמים החדשים אם כבר רצים לסוכנות לקנות רכב חדש.. (הטיגואן החדש, הספורטז' החדש)

אם לא כדי לקנות את הדגמים החדשים אז לפחות כדי לקנות את הישנים בהנחה משמעותית.. שים לב שלפולקסווגן יש שלושה ימי מכירות באוקטובר והבנתי שיהיו הנחות רציניות על הטיגואן בזכות הטיגואן החדש שיגיע.

ולהורים שלך תסביר שמאזדה CX5 זה רכב מעולה!! בין הטובים בסגמנט וש rav4 שמישום מה אתה לא מעלה תגובה בנוגע אליו הוא אחד הרכבים האמינים בשוק. (אני מודה שהוא ממש מעט משעמם). שים לב שגם ל RAV4 יוצא דגם חדש שצריך להגיע לא עוד הרבה זמן והוא יגיע גם עם מנוע היברידי חסכוני וחזק בטירוף (2.5 ל' - אותו מנוע שיושב בלקסוס NX) עם מערכות חדשות של טויוטה (bird's-eye לדוגמא).

הסבלנות משתלמת!!!

תמתינו קצת.. זו תקופה של התחדשות בסגמנט הזה.

עריכה אחרונה על ידי scorpion-x
  • תוכן חדש...