Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מתלבט לרכוש רכב חדש סיאט איביזה או פורד פיאסטה (0 ק"מ מליסינג). שניהם בערך באותו מחיר 80,000+.

מה חשוב לי ?

1. תא מטען – שיכיל עגלתתינוק

2. צריכת דלק ממוצעת –מקווה שיהיה גבוה מ 1:15.

3. בטיחות

4. אבזור תא נוסעים +פינוקים בנהיגה

מה דעתכם ?

פורסם

הייתי מעדיף את הפיאסטה בגלל מרווח טוב יותר מאחור מה שיקבל על סלקל,האיביזה די צפופה מאחור,העניין שהגיר בפורד לא הכי מוצלח לא שהDSG פאר האמינות למרות שכניראה המצב היום הרבה יותר טוב.

אבל התיבה של סיאט נעימה יותר,הייתי מעדיף במחיר שלך לקחת רכב אחר,למשל פיגו 208 שהיא מרווחת גם אבל עם מושבים הרבה יותר נוחים,מרווחת מהאיביה או את הרנו קליאו שעולה 85.

עוד רכב זה האטרג ב 83 אלף עם תא מטען גדול משמעותית משל הסופר מיני ויותר מרווחת מהם,מגיעה די מאובזרת,אבל רועשת,מושבים משמעותית פחות טובים מאשר ב 208.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מניח שגיר אוטמטי. בשניהן הגיר רובוטי ועם אמינות לא 100 אחוז, והיתרון בצריכת דלק והכוח הוא לטובת האיביזה. מהשוואה באתרי רכב נראה שגם יש לה יותר אבזור מהפיאסטה. לאיביזה מנוע ליטר טורבו חדש.

פורסם (נערך)

לא ישבתי בפיסאטה אבל מכיר די לא רע את האיביזות.

איביזה די מיושנת כבר אבל אם מדובר במנוע 1.4 ידנית (לא TSI) אז הוא די אמין ואפילו סוחב לא רע אם קצת מאמצים אותו.

אני בספק שתקבל תא מטען מי יודע מה בכל אחת מהן...אבל העגלה אמורה להכנס.

לגבי צריכת דלק, הבנתי שיצאה איביזה עם מנוע ליטר שאמור להיות מאוד מאוד חסכוני, שווה לבדוק.

אין יותר מדי פינוקים חוץ מהמסך מדיה קטן שהם דחפו בגרסאות המחודשות. חוץ מזה הרכב כבר די מיושן.

עריכה אחרונה על ידי Virtue3000
פורסם
לא ישבתי בפיסאטה אבל מכיר די לא רע את האיביזות.

איביזה די מיושנת כבר אבל אם מדובר במנוע 1.4 ידנית (לא TSI) אז הוא די אמין ואפילו סוחב לא רע אם קצת מאמצים אותו.

אני בספק שתקבל תא מטען מי יודע מה בכל אחת מהן...אבל העגלה אמורה להכנס.

לגבי צריכת דלק, הבנתי שיצאה איביזה עם מנוע ליטר שאמור להיות מאוד מאוד חסכוני, שווה לבדוק.

אין יותר מדי פינוקים חוץ מהמסך מדיה קטן שהם דחפו בגרסאות המחודשות. חוץ מזה הרכב כבר די מיושן.

דווקא האבזור השתפר משמעותית עם עור לידית ההילוכים וההגה, דיבורית מקורית, שליטה מההגה על המערכת, מחשב דרך ואותה מערכת מולטימדיה שהוזכרה.

כל אלה בשילוב עם עידכון לתא הנוסעים תורמים לתחושה הרבה יותר נעימה בפנים.

פורסם

טב היא גם עולה פחות מהפאביה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאחר כ-10 חודשים במחיצת הפיאסטה ימח שמה וקצת פחות ממחצית מהתקופה הזאת עם TSI 1.2+DSG (בסיאט לאון) ומבלי שנהגתי מטר אחד באיביזה, אני אומר לך: אל תקח את הפיאסטה אפילו כבדיחה. גם אם תיבת DSG אינה סמל האמינות, אזי תיבת פאוור שיפט של פורד היא אות ומופת לתיבה רובוטית מחורבנת במיוחד.

כתבתי המון על פיאסטה, אתה מוזמן לחפש פוסטים קודמים שלי. אין טעם לחזור שוב על המידע. אם אין לך כוח לקרוא, פשוט אתן לך את השורה התחתונה: אל תקנה פיאסטה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה על התגובות. נראה לי שהפיאסטה יורדת מהפרק. עם צרפתיות יש לי ניסיון רע ועל כן גם כן יורדות מהפרק. מה שמשאיר אותי עם הסיאט איביזה ואולי השוואה כעת לסקודה פאביה. מישהו יודע מה המחיר ?

פורסם

הפאביה מתחילה 95 ועד 105 להכי מאובזר.

• תוכן חדש...