ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,598 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 808 צפיות
הוצע לי פורד מנדאו 2008 גירסת טרינד, אשמח לדעת האם הרכב אמין? נוח? יקר לתחזוק? הרכב הוצע לי במחיר 30000. ובעיקרון אני מחפש בתקציב זה בעיקר לנסיעות בתוך העיר, איזה רכב הייתם מציעים לי? האם זה רכב מספיק טוב? יקר מדי? אשמח לקבל את חוות דעתכם
הודעה אחרונה מאת ניצן א, -
- 2 תגובות
- 773 צפיות
שלום לכולם כמו שחלקכם כבר יודעים אני מחפש רכב מרווח במינימום כסף (בהתחלה חשבתי על קנגו אח"כ על סובארו DL סטיישן..) עכשיו קצת הגדלתי את התקציב וראיתי עב"ם שנקרא מאזדה פרמסי . מישהו מכיר / יודע על הרכב ויכול לתת לי חוות דעת עליו ? אמינות , צריכת דלק וכו' ... ? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
- 0 תגובות
- 609 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת avimen, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, טוב אז חסכתי וחסכתי והגיע הזמן לרכוש רכב ראשון. הרכב ישמש אותי, חייל בן 20, ואת אמא שלי. המטרה העיקרית של הרכב תהיה בעיקר בשבילי בסופ"שים שאני חוזר הביתה, וגם בשביל אמא מדי פעם בשביל סידורים פה ושם (קניות בסופר וכאלה...) הרכב לא הולך לנסוע כל יום על הכביש... מבחינת תקציב אז הוא 30K עם אפשרות לחריגה של עד 35K, בשאיפה שלא.. המחיר נטו בשביל הרכב, משאיר קצת בצד לטובת בדיקות ותיקונים כאלה ואחרים... מחכה להמלצות שלכם, תודה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, אשמח לקבל את עזרתכם בנוגע לרכישת רכב פורד מונדיאו 2013. ניסיתי לפרט את כל המידע שברשותי על הרכב, אז יצא קצת ארוך ביקרתי היום בחברה המדוברת (יורודרייב) והם עשו רושם ראשוני טוב כחברת ליסינג. הם הראו לי את רשומות הרכב מהמחשב שלהם, כולל היסטוריית טיפולים (אם כי ללא פירוט מה בוצע בכל טיפול), תאונות (רק מכות פח) וכך הלאה. קיבלתי צילום של רשיון הרכב אז מהצד הזה נדמה לי שאני מרוצה. עם זאת, אשמח לשמוע חוות דעת על החברה, ובנוסף מה עוד לבקש - האם יש צורך בחתימה על גילוי נאות? הערות נוספות לחוזה? בנוגע לרכב עצמו: עלה לכביש בינואר 2013, 59000 אלף קילומטר. מה שמוזר הוא שהאוטו נסע על הכביש שנה וחצי (את כל הקילומטראז' לעיל) ואז יושב במגרש קצת יותר משנה. שזה מחשיד…
הודעה אחרונה מאת נירביץ, -
- 0 תגובות
- 459 צפיות
שלום, אפשר חוות דעת על הרכה הנ"ל? איך היא מבחינת אמינות, מה אני צריך לבדוק כשאני הולך לבדוק את הרכב והאם היא נחשבת לחסכונית? הצעות אחרות יתקבלו בברכה(עדיפות לחסכונית/ידנית), אבל אני מעדיף קודם לשמוע על הפולו. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת toktok, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם לאחרונה אני מחפש רכב גדול הכי נוח לאחזקה וזול (חשבתי על קנגו אבל ירדתי מזה) . עכשיו "פזלתי" לכיוון סובארו DL סטיישן ידני ... אני מודע לעניין שהכדאיות לקניה היא אינדיבידואלית במודלים האלה , אבל רציתי לשאול בכללי אם בכלל שווה להיכנס לרכב ישן כל כך ? אני יודע שהרכבים הנ"ל מסוגלים לסחוב הרבה ק"מ בעלויות נמוכות וזה סוס עבודה אמיתי , האם זה נכון גם לשנת 2015 ? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לרכוש רכב אוטומטי עד בתקציב של עד 40,000₪. שימוש: בתוך העיר, סופי שבוע מטייל. רכב פשוט, נוח, אמין, לא עגלה. על הפרק: סוזוקי ספלאש 2010. (מכל המיני למינהן, בין היחידות שזולות יחסית ובעלות גיר אוטומט 4 הילוכים ומנוע 4 צינלדרים). סוזוקי ג׳ימני 2005/6 - מת ל׳יפון לטיולים, טבע וחופים בסופי שבוע. האם צריכת הדלק של הספלאש והג׳ימני זהה? מה הבדלי ההוצאות? שווה להכנס לסיפור כזה בשביל מותרות? (אני סטודנט). תודה מראש
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני חושב לקנות רכב בקרוב והתעניינתי בסיאט איביזה. עכשיו יש להם 2 גרסאות חדשות: 1.0TSI עם 110 כ"ס. 1.2TSI עם 90 כ"ס. יש לכם מושג איזה מהדגמים עדיף? איך יכול להיות שהמנוע הקטן יותר מספק יותר כח? לא מוזר קצת? מה אתם אומרים עליהם?
הודעה אחרונה מאת popout, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 707 צפיות
ברשותי גטס 2005 שמשרתת אותי נאמנה בנסיעות עירוניות לעבודה, ופעם בשבוע שבועיים נסיעות בין עירוניות. הייתי שמח להחליף את הגטס ברכב קצת יותר חזק - סביבות מנוע 1.6 חייב שיהיה אוטומט, אמין (לא בא לי להתעסק כל שני וחמישי בבעיות כואבות לראש ולכיס) ושהטיפולים שאצטרך לבצע יהיו סבירים במחיר מבדיקתי בפורום ראיתי לא מעט המלצות על אקסנט, שהיא אכן פייבוריטית מבחינת היכרות עם הצד המאוד אמין של יונדאי. בדקתי גם על מאזדה 3, אבל לא נתקלתי ביותר מידי מידע לגבי האמינות שלה ביחס לשנתונים 2006-2008 כמו כן אשמח להמלצות מכם על רכבים נוספים
הודעה אחרונה מאת oferal, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
חוות דעתכם על הדגם הזה של המוניות, מדובר במנוע 2.15 ליטר דיזל מוגדש יד שלישית עם 230 אק"מ שולמו מיסים. הרכב נראה שמור פנימית וחיצונית. רוצים עליו 60 אש"ח. רוצה לדעת מה עלות האחזקה והצריכת דלק השנתית של רכב כזה כמו כן אגרת רישוי, ה ביטוחים וכד׳. בנסיעה של 30 אלף ק"מ בשנה.
הודעה אחרונה מאת din264, -
-
חלופה למגאן DCI 1 2 3
מאת lesles-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לצערי אתמול בשעות הערב נהג חתך נהגת שבלמה חירום, בלמתי והספקתי לעצור, אך הנהגת שבאה מאחורי עשתה מכולנו קווץ'. כעת בזמן שאני מחכה לשמאי, וחושב אם ללכת למיון או לא,אני גם מפשפש ביד 2. למי שלא מכיר את הרכב שלי, מדובר במגאן 2 DCI ידנית בציר 2007. בת 321K ק"מ במותה. צריכת דלק משוקללת על גבי כל הנסועה שלי איתה מרגע קנייתה עם 269K ק"מ הינה 19 קמ"ל. על פי חישובי תדלוקים באפליקצית פולטנק. כשתעבור לי הבאסה נפתח שרשור סיכום. כעת אני מתלבט, מצד אחד בא לי רכב גבוה שיכול לרדת לשבילים בלי פחד, מצד שני בא לי להשאר עם החסכון הנוחות והאמינות. האם יש חיה שתפגין את שני השילובים הנ"ל בצורה טובה? התקציב- סביבות המחירון של המנוחה שהוא ח"י אלפי ש"ח, או אפשרות למתיחה כ…
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
שלום, אני מעוניין לרכוש רכב באזור ה-100000 שח (חדש) הסתכלתי קצת על דגמים ואני מתלבט בין 4 דגמים: סוזוקי סוויפט פורד פיאסטה שברולט סוניק LTZ PLATINUM סקודה פאביה הכי חשוב שלרכב תהיה איכות נסיעה טובה על הכביש, בטיחות ותא נוסעים קדמי מרווח (מאובזר זה בונוס) אם יש המלצות אחרות לרכבים(אוטומטיים) אשמח לשמוע תודה רבה
הודעה אחרונה מאת elita, -
Alfa Romeo 159
מאת Paul-C- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים! אני חושב על לשדרג את הרכב ישן שלי ולרכוש אלפה רומיאו 159, בנתיים אני חושב על שתי דגמים או קלאסיקו סלספיד או TBI 1.8 ידני. (ברור שTBI היא יותר חזרה מכול הבחינות) אני רוצה לקבל חוות דעת על רכב הזה ועל הדגמים האלה...איזה בעיות יש להם, מה כדי לבדוק לפני שקונים, מקומות חלשים של הרכב הזה ומה טוב בדגם הזה. שמעתי שזה רכב לא הכי אמין, ובכללי כול האלפות האם זה נכון? או שאין ממה לפחד וגם שמעתי שבגדול אף אחד בארץ לא יודע לעבוד עם הרכב הזה. צריכת דלק בפועל. התנהגות של הרכב על הכביש.
הודעה אחרונה מאת elita, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם וגמר חתימה טובה ! אני חדש פה קראתי הרבה פרסומים ומצאתי פה הרבה אנשים שמבינים עיניין מה דעתכם על הרכבים ? מה היתרונות חסרונות לגביהם ? מבחינת ביצועים הן כמעט אותו דבר אותו מנוע מה עם טיפולים ? ומה לגבי הגיר DSG שמעתי שהוא די בעייתי כמה זה נכון וכמה הנזקים צפויים לעלות ? כל מידע שאפשר לשפוך על הרכבים יתקבל בברכה! המון תודה לעונים!!
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, לקחתי לפני כמה ימים רכב לבדיקה. הרכב במקור ליסינג נהג פרטי וטופל לפי הצהרת החברה במוסכים מורשים, מחברת הליסינג קנה אותה המוכר שלי. המוכר הצהיר לפני הבדיקה שהוא מתחייב על גיר מנוע שילדה. בבדיקה התגלו נזילות שמן שצריכות בירור ועוד זוטות. בנוסף לכך התגלו בסעיף של ליקויים בעלי משמעות גבוהה ואני מצטט: "לאחר תיקון תאונה בדופן ימין, סימני מתיחה בתחתית, תיקונים ומילוי חומר פנימי וסף" מה אתם חושבים? המוכר טוען שלא ידוע לו כלל על תאונה והוא גם התחייב על מנוע גיר שילדה בבדיקה. האם זה סיבה לרדת מהרכב כי בשאר העניינים הרכב מצא חן בעיני. תודה
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
סטודנט בן 27 מהקריות מחפש רכב קטן אמין וחסכוני עדיף שיהיה ידני התקציב שלי הוא עד 40K, נסיעות עירוניות בעיקר. יש כמה אופציות שחשבתי עליהן: 1. ניסאן מיקרה 2. טויוטה יאריס 3. מאזדה 2 4. קיה פיקנטו אשמח להמלצות, תודה.
הודעה אחרונה מאת trekampt, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן חברים, ראשית אומר שגיליתי את הפורום לאחרונה, ואני ממש נהנה מכל כניסה לכאן. ולעניין לשמו התכנסנו- אני בן 26, סטודנט בירושלים, ואחרי כמה שנים של עבודה מאומצת ונסיעות מרובות בתחב"צ הגיע השלב להתקדם לרכב משלי. (בעיקרון הכיוון היה קטנוע, לחיסכון מקסימלי בזמן, דלק וחיפוש חניה, אך בגלל התנגדות ההורים התפשרנו על רכב). כיוון שאני לא מעוניין להוציא את כל החסכונות שלי על רכב, הגדרתי מסגרת תקציבית של 20K, ועדיף אפילו פחות כי בטח נצטרך יישור קו מסוים. קראתי בחודש האחרון בערך כל פוסט אפשרי בפורום ייעוץ ברכישת רכב, אך עדיין מעדיף לשאול את שאלותיי בעצמי. הרכב ישמש בעיקר לנסיעות בתוך העיר: בית-אוניברסיטה-עבודה, משהו כמו 30 ק"מ ביום. נסיעות מחוץ לעיר אני מני…
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אחי מחפש רכב משפחתי עד 30 אלף שקל מהחברות הבאות : סוזוקי יונדאי קיה מיצובישי סובארו לפי סדר חשיבות: אמינות זול לאחזקה מרווח ותא מטען חיסכון בדלק שנתונים 2008+ אוטומט
הודעה אחרונה מאת Rotem Shmueli, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 967 צפיות
ברשותי הונדה סוויק 2000 ואני מאוד אוהב את הרכב ומאוד מהנה לנהוג בו זורם ונוח מאוד אבל כבר בא לי להחליף לרכב חזק ולא יחנק לי כל כך מהר כי הנהיגה שלי אגרסיבית וכשאני לוחץ קצת יותר ה1.6 נחנק, ובלי שום קשר שיהיה יותר חדיש. ואני מעוניין ברכב עם נפח מנוע גדול 2.0-2.5 (1.8 גם יהיה בסדר רק אם הוא מפיק מעל 160 כ"ס שאין הרבה כאלה במיוחד בארץ) חשבתי על ההונדה אקורד אבל אני מאוד לא אוהב את העיצוב עד 07-08 ואני מאוד אוהב את 08 והלאה אבל המחיר קופץ. רציתי את ההאקורד 2.4 עם 200 כ"ס והבנתי שהוא שוטה דלק אבל אני מעדיף איכות נהיגה על דלק. יש גם את הסיאט לאון 1.8 160 כ"ס אבל אני לא יודע אם הוא אמין מפחיד אותי סיאט. מקווה שאני מובן כי התפזרתי קצת....תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 754 צפיות
שלום לכולם ראיתי רנו קנגו אוטו' 1600 בנזין , האם כדאי למשפחה צעירה ? שמעתי שהגרסת הדיזל (ידני) לא מומלצת , האם נכון ? תודה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מתלבט אם לקנות רכב ראשון אחרי צבא ורציתי קצת פרטים ממי שיודע לגבי עלויות מזדה לאנטיס 323 ידנית שנת 1997 נפח 1800 יד 5 אם אפשר לדעת קצת פרטים לגבי צריכת דלק עלויות טיפולים ואם ביכלל כדי ללכת על רכב בשנתון כזה.
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
יש לאבא שלי אימפרזה ניו אייג 2005 מנוע 1600 . אני נוהג עליו לפעמים רכב אמין בטירוף אך שותה דלק ברמות 1 ל 7.5 ביום טוב וגם קצת חלש בעליות וקצת חלש שמדליקים מזגן . אני מעוניין לקנות רכב לעצמי באותו גודל וסגנון ומחיר 17-20 אלף שקל . והרכב שעולה לי בראש הוא הונדה סיויק 2003 . למישהו יצא לנהוג על שתי הרכבים ויכול לתת לי השוואה בינהם . האם ההונדה סיוויק משנת 2003 תיתן צריכת דלק טובה יותר ? האם ביצועי המנוע וההיגוי והנוחות יהיו טובים יותר ? . תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת ABSULUTT, -
- 22 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
רכב אמין? יתרונות? חסרונות?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 664 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב אמין עם צריכת דלק טובה ככל שאפשר לנסיעות ארוכות. רחובות - גליל תחתון, 145 ק"מ 3 פעמיים בשבוע בכבישים מהירים לפחות. אשמח לשמוע מה הייתם ממליצים. תודה מראש לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 0 תגובות
- 439 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת יעל1985, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 771 צפיות
שלום לכולם הודעה ראשונה שלי כאן ואני אשמח להתייעץ אתכם היה לי סוזוקי אלטו בשלוש שנים אחרונות ונהניתי מאוד מהאוטו בכל דבר כרגע אני יש לי שתי אפשרויות או להתקדם לניסאן מיקרה ידני או סוזוקי סוויפט ידני (הפרש 20 אלף שקל) רציתי לדעת האם מיקרה עולה על האלטו בהרבה? האם הוא בקטגוריה של הסוויפט? באלטו היה די צפוף מאחורה גם במיקרה זה כך? מה היתרונות של הסוויפט על המיקרה? איזה רכב יותר קל למכור סוויפט ב65 אלף או מיקרה ב 45 אלף? אני חושב שנתיים שלוש קדימה..?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
הודעה אחרונה מאת yakircohen, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 771 צפיות
כרגע בבעלותי מאזדה לאנטיס 323 2003 אני מעוניין להחליף לרכב חסכוני וגם קטן אבל לא יותר מידי קטן אני גובה מטר 95 שבוע הבא אני אמור ללכת לראות יונדאי I20 שנת 2011 מנוע 1400 אוטומט אבל קראתי שהרכב עושה 1 ל 12 בנסיעה רגועה? צריך המלצה לרכב עם צריכה של 1 ל 15 אני מתלבט בין ידני ל אוטומט, מה יותר קל למכור? האם בכל זאת אפשר להגיע לצריכה נמוכה יותר עם היונדאי? אני נוהג הכי חסכוני שאפשר לא חשוב לי כוח רק להגיע מנקודה A לנקודה B ושיהיה רכב אמין
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
היי, יש למכירה פורד פוקוס2005 1.6 במחיר חלום במצב מאד טוב. 13- 20 אלף כמו כן רנו מגאן 2006 גם במצב טוב במחיר 10 -20 אלף. עכשיו חלק אומרים שאלו רכבים לא אמינים ולכן מחיר נמוןך וחלק אחר טוען שזאת סטיגמה והם רכבים מצויינים וכל הקודם זוכה. מה הקטץ' פה? והאם הם רכבים מתאימים לנהג חדש וסטודנט.
הודעה אחרונה מאת dorsht,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 898 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- davemustaine87
- Moshe c
- Igalz
- אריה שאג
- David32
- לומד לתקן
- Haim_gds
- natco
- meny5
- itamar_by
- GKME
- mikyl