Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב ראשון עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

טוב אז חסכתי וחסכתי והגיע הזמן לרכוש רכב ראשון. הרכב ישמש אותי, חייל בן 20, ואת אמא שלי. המטרה העיקרית של הרכב תהיה בעיקר בשבילי בסופ"שים שאני חוזר הביתה, וגם בשביל אמא מדי פעם בשביל סידורים פה ושם (קניות בסופר וכאלה...) הרכב לא הולך לנסוע כל יום על הכביש...

מבחינת תקציב אז הוא 30K עם אפשרות לחריגה של עד 35K, בשאיפה שלא.. המחיר נטו בשביל הרכב, משאיר קצת בצד לטובת בדיקות ותיקונים כאלה ואחרים...

מחכה להמלצות שלכם,

תודה! :-D

פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לך את דייהטסו סיריון,אמינה,יש מבחר ביד 2,אם כי הרבה מהם יוצאות ליסינג/השכרה,אבל מאמין אפשר למצוא משהו מעניין.

יש כמה סוזוקי אלטו שאפשר לבדוק,הרכב קטן,אמין ולא יקר לאחזקה,לא זריז אמנם.

ניסן מיקרה,גם לפי מה שאני רואה ביד2 הרוב השכרה/ליסינג אבל גם פה צריך לחפש אקזמפלר טוב.

יונדאי אקסנט/ריו,אותו רכב בעיצוב שונה,מאוד אמינים,תא מטען גדול יותר מאשר הרכבים הקודמים,לא יקרים לאחזקה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת היא שחשבתי יותר בכיוון של פיג'ו.. בדקתי וראיתי את ה307 וכמו כן את ה208/207.

רכבים שיחסית לשנתון שלהם בעלי עיצוב מודרני ונראים טוב, ולא כמו גרוטאה משנות התשעים...

או אולי אסטרה או גולף?

פורסם

208 מחוץ לתקציב שלך.

אסטרות אין הרבה והחדשה מעל התקציב שלך.

גולף רכב יותר מפנק אבל עם אחזקה יקרה יותר והוא יהיה ישן יותר.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אהלן חברים,

פתחתי את הנושא לפני כמעט 4 חודשים והייתה לי איזשהי בעיה קטנה ולכן עדיין לא נרכש רכב.

אשמח לשמוע עוד דעות, חשוב לי גם הנראות של הרכב, שלא ייראה כמו קופסת מתכת מרובעת, לכן אני מעדיף לא את הדייהטסו סיריון כמו שהציעו למעלה...

פורסם

מפריע לך שזה יהיה גיר רובוטי?

לפי מה שאתה מתאר מדובר בנסיעות מנהלתיות קצרות.

תבדוק פיאט פונטו גרנדה לא נראה כמו קופסא.

פורסם

טוב אז די צמצמתי את האפשרויות.

כרגע אני מסתכל על מאזדה 3 2005 2.0 ליטר, סיטרואן C4 2009 1.6 ליטר, מיצובישי לנסר 2007 1.6 ליטר, פיג'ו 307 2008 1.6 ליטר.

האם צריכת הדלק במאזדה 2.0 ליטר תהיה משמעותית גבוהה יותר מאשר שאר הרכבים של ה1.6?

הסיטרואן די מפתה, רכב עם 110 כ"ס ושנתון יחסית חדש ביחס למאזדה ולמיצובישי, אבל איך היא כרכב? ואיך הצרפתיות באופן כללי?

פורסם

האמת היא שמאתמול התחלתי לבדוק גם אופציות של קומפקטיות, כמו הגטס שיחסית ממש זולה (למרות צריכת דלק גבוהה...), או אפילו הפיאט פונטו גראנדה שיותר יקרה, היא באמת שווה את זה ביחסית לגטס?

ואם יש לכם הצעות נוספות כמובן שאני אשמח לשמוע

פורסם

הגרנדה בטיחותית יותר ונוחה. יש לה גיר רובוטי כלומר יחסית חיסכונית אבל הגיר של גטס נעים יותר.

פורסם

השאלה שלי היא כזאת:

אם היית קונה עכשיו רכב מיני, מה היית לוקח - גטס gti/gtx/gls או פיאט פונטו גראנדה? (שנתון 2008 פלוס מינוס לשניהם)

• תוכן חדש...