Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לאבא שלי אימפרזה ניו אייג 2005 מנוע 1600 . אני נוהג עליו לפעמים רכב אמין בטירוף אך שותה דלק ברמות 1 ל 7.5 ביום טוב וגם קצת חלש בעליות וקצת חלש שמדליקים מזגן . אני מעוניין לקנות רכב לעצמי באותו גודל וסגנון ומחיר 17-20 אלף שקל . והרכב שעולה לי בראש הוא הונדה סיויק 2003 . למישהו יצא לנהוג על שתי הרכבים ויכול לתת לי השוואה בינהם . האם ההונדה סיוויק משנת 2003 תיתן צריכת דלק טובה יותר ? האם ביצועי המנוע וההיגוי והנוחות יהיו טובים יותר ? . תודה מראש !

פורסם

יותר טוב שתרשום מה אתה מחפש מהרכב, לקנות משהו בגלל שהוא "עולה לך בראש" זה לא הדרך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
יותר טוב שתרשום מה אתה מחפש מהרכב, לקנות משהו בגלל שהוא "עולה לך בראש" זה לא הדרך.

מחפש רכב יפני משפחתי כמו האימפרזה . אבל עם ביצועים קצת טובים יותר ( האימפרזה קצת חלשה בתאוצה ) . התקציב הוא עד 22 אלף שקל .

פורסם
כן ההונדה טובה ממנה, אבל קשה מאוד למצוא אחת כזאת, מצב טוב, עם נתונים טובים.

מה התקציב?

ברור שהונדה בכלליות רכבים חזקים יותר ( במשפחתיות ) . אני מדבר ספציפית על השנתון הזה 2002 2003 בהשואה לאימפרזה ניו אייג 2005 . האם התאוצה יותר טובה . התנהגות כביש עדיפה ? נוחות ? או שלא ממש יורגש ההבדל בין שהשתיים או שרק ממש בקצת ? . כי אני מחפש רכב משפחתי קומפקטי מהשנתון ( 2002-2005 ) . האימפרזה וההונדה לא מגושמות וגדולות כמו הרכבים שבאו יותר מאוחר יותר . b3 וההונדה אחרי מתיחת הפנים 2006 ומעלה . על מאזדה אני לא רוצה לדבר ( אין רדיו איכותי )

פורסם

רדיו זה לא סיבה להעדיף רכב, רדיו ניתן להחליף.

בעיניי אם אתה בחור צעיר אין טעם לקנות רכב משפחתי במחיר הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה dorsht . אשמח להמלצות אחרות בשנתונים האלו בתקציב 22 אלף שקל . למרות שאני מעדיף סדאן יפני קומפקטי . אשמח לעוד תגובות גם בקשר להונדה סיויק .

• תוכן חדש...