Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לקחתי לפני כמה ימים רכב לבדיקה.

הרכב במקור ליסינג נהג פרטי וטופל לפי הצהרת החברה במוסכים מורשים, מחברת הליסינג קנה אותה המוכר שלי.

המוכר הצהיר לפני הבדיקה שהוא מתחייב על גיר מנוע שילדה.

בבדיקה התגלו נזילות שמן שצריכות בירור ועוד זוטות.

בנוסף לכך התגלו בסעיף של ליקויים בעלי משמעות גבוהה ואני מצטט: "לאחר תיקון תאונה בדופן ימין, סימני מתיחה בתחתית, תיקונים ומילוי חומר פנימי וסף"

מה אתם חושבים? המוכר טוען שלא ידוע לו כלל על תאונה והוא גם התחייב על מנוע גיר שילדה בבדיקה.

האם זה סיבה לרדת מהרכב כי בשאר העניינים הרכב מצא חן בעיני.

תודה

פורסם

נזילות שמן יוצא כמעט בכל בדיקה ומוגדר ככסת"ח. (כיסוי תחת של המכון מפני תביעות וכו')

ליקויים בעלי משמעות גבוהה במיוחד סימני מתיחה בתחתית אומר שהרכב עבר תאונה מאוד חזקה.

אישית לא הייתי מתקרב לרכב אלא אם מדובר במחיר מאוד מאוד זול מתחת למחירון.

פורסם

תן לי לנחש: מוכר הרכב לא ביצע בדיקה מטעמו כשקנה את הרכב מחברת הליסינג, אלא הסתמך על הבדיקה שלהם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ללא ספק - אל תיגע. יש מספיק מכוניות מצויינות שמורות ונקיות מתאונות בשוק. גם הסיפור של נהג יחיד בליסינג לא בהכרח נכון, אלא אם מכירים את מי שהיה הנהג היחיד של הרכב.

לא.

להשתדל למצוא מכונית מידיים פרטיות בלבד, יד 2 לכל היותר. (ובוודאי שאם המוכר התחייב גיר-מנוע-שלדה, עליו לשלם את הבדיקה).

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

פגיעת מרכב/שלדה ב"משמעות גבוהה" עם מתיחה משמעותה פגיעה בחוסנו המבני של הרכב = הרכב לא בטיחותי. לא הייתי מסיע בו את עצמי ו/או יקיריי - לא לרכוש בשום מחיר - משוט לברוח - ויפה שעה אחת קודם...

אני חולק על דעתו של דב וחושב שאין מניעה לרכוש רכב שהיה בעברו בליסינג, ולו רק בשל העובדה שפסילה של מכוניות כנ"ל פוסלת כ-75% מהשוק ואף למעלה מזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה לכולם על התשובות, אני כנראה ירד מזה למרות שהוא זול ב-20% מהמחירון.

יש מה לרדוף אחרי המוכר על הבדיקה שהוא התחייב על שילדה?

פורסם

אם הוא התחייב על שלדה בכתב יש לך איך לאכוף את זה - אחרת זה מילה שלך מול מילה שלו. תנסה לבקש ממנו - אם יסכים (אפילו חצי) קח ותגיד תודה. אם לא - פשוט תמשיך הלאה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תודה לכולם על התשובות, אני כנראה ירד מזה למרות שהוא זול ב-20% מהמחירון.

יש מה לרדוף אחרי המוכר על הבדיקה שהוא התחייב על שילדה?

הרכב שלי שהייתה לו נגיעה ממש קלה בקצה שלדה בפח האחורי (מישהי פגעה ברכב מאחור ב 20 קמ"ש) והשמאי קבע רק 6% ירידת ערך (שמאי פרטי 10% מקסימום) נמכר ב 30% מתץחת למחירון וזה היה רכב מבוקש ובמצב מכאני וקוסמטי מעולה....סתם ככה שתדע. משמעות גבוהה בכלל לא הייתי קונה גם לא ב 50% פחות.

20% מתחת למחירון זה מה שרוב הרכבים היום נמכרים גם בלי מכות בשלדה/קצה שלדה.

• תוכן חדש...